• Honzin

    Ahoj, chci se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s rotopedama z Tesca (Tescobike bych si nekoupil, ale rotopedy by snad mohli bejt funkcni). Ted ma totiz Tesco nejakou akci a zlevnilo nektery typy treba z 9 na 3 tisice. Nechci to pro sebe, ale hlavne pro manzelku (s tim ze ja bych se taky cas od casu svez). Jedna se o magneticky brzdeny rotopedy, s ruznym poctem funkci a programu a rychlosti, s cca 8 kg setrvacnikem. Diky.

    0 0
    • Honzin  

      asi jeste spim – rotopedy by samozrejme mohlY bejt funkcni

      0 0
    • MARIN  

      No neca takovýho ma segra (nevim presne typ a kde to kupovala ale cena asi3500,–) a kdyz jsem to zkousel tak do klas.trenazeru (upevneni na zadni kolo) to melo moooooooc daleko,delalo to desnej kraval(vrzalo­.skripalo.pis­kalo…),po 3minutach jse mradeji slezl a prohlizel jestli se nekde neco neurvalo Osobne bych to nikdy nekoupil

      0 0
      • MARIN  

        ted jsem koukam ze je to zlevneny z 9000,– tak to uz by snad mohlo byt i lepsi

        0 0
        • Honzin  

          no prave a navic je ta akce jeste echt casove omezena – jenom od 15. do 18.7.

          0 0
    • Beeda  

      Rekl bych, ze to bude dalsi reklamni trhak, z 9 na 3kkc je podezrele, dale kvalita techto rotopedu je o nicem, a to nejdulezitejsi 90% nabuzenych cvicitelu to po 1/2 roce da do kouta, protoze je to nuda, a urcite si radeji zajde s zenskajma nekam zacvicit( hlavne ale pokecat, rozebirat.:-).. Tak ji kup permici do fitka/bazenu a udelas lip. B.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.