• Schumi

Ahoj všichni.Máp přilbu a v ní suchým zipem uvěvněny výstelky (potítka).Některé už se začínají trhat.Nevíte čím je nahradit.A ještě poraďte,jak čistíte přilbu od potu.Já ji jednoduše vystříkám proudem vody.Dík

0 0
    • igor  

Neviem ako ostatni, ale ja ju necistim. Necham vyvetrat na vzduchu a hotovo. Niektori vyrobcovia davaju aj nahradne vystelky pri kupe. Ja som tam mal, je to S1 Specialized.

0 0
    • Daf  

Mely by se dat normalne koupit novy. Ja do Exoduse na jare kupoval novy asi za 150Kc. Jinak ty vystelky sem tam ale ne moc casto z helmy vyndam a vymacham je ve vode a hotovo.

0 0
    • MARIN  

Vyrobce nebo dovozce tve prilby urcite dodava i nahradni vystelky. Vystelky jednou za cas (kdyz uz jsou hodne citit :) jednoduse vymacham ve vode.

0 0
    • djano  

Zistil som ze prud vody nestaci – v popruhoch sa usadi prach a iny sajrajt (ked je to mokre staci prejst nechtom), to namydlim a preperiem vo vode, obvykle 2×. Na vystelky staci voda. Inak nahradne som mal k starsej prilbe (Bell), k novej nemam.

0 0
    • Pebe  

Výstelky jsem vyndal, koupil čapku Moira a je po problémech. Ty výstelky stejně nepochytaly všechen pot a po půl hodině jsem i při pokrčení nosu a nakrabatění čela dostal proud potu do očí a na brejle. 4apka všechno pochytá a ještě stihne vysychat. V zimě hřeje a v létě chladí.

0 0
      • Volf  

Hele a neškrábou tě ty suchý zipy po těch výstelkách.

0 0
        • Pebe  

Hehe, jeden jsem tam zapoměl a sundal jsem helmu i s čapkou, ale už jsou pryč :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz