Poradte, kde na netu jde koupit plaste Factory xc, zkousel jsem e-shop katmar, ale tam je nemaji. Dikes
Poradte, kde na netu jde koupit plaste Factory xc, zkousel jsem e-shop katmar, ale tam je nemaji. Dikes
A co se nekoukat na nabidku e-shopu a zeptat se jich jestli by ti je neposlali? Nebo kde jinde, kdyz ne v katmaru? Co me pri posledni navsteve zarazilo, ze sem nemohl platit kartou…v Praze…u nas na vesnici si v bikeshopu v pohode kartou zaplatim, ale v Praze… nebo spis v katmaru, protoze v 69 to jde, ale co jsem koukal nejvic, jak co. Proste nejaky zbozi muzu zaplatit kartou a jiny (na tom samym pultu) musim keš. Fakt zajimavy.
myslim že zboží v akci se nedá platit kartou
A to je co za akce? „Sundam z kola“ nebo „nedanim“ ? :)
sundam z kola a nevidí me obsluha no jestli sem to dobře četl tak to maj na pokladně- žlutě označený zboží = akce, a nebo to bylo jinde???
Jo je to mozny. No ja to tam kupoval jenom proto, ze jsem to chtel hned a jeste to bylo o 60Kc (8,7%) drazsi nez kdekoliv jinde. To je mi teda akce, kdyz pripocitam jeste poplatek za vyber z bankomatu, musel jsem zvednout zadek ze zidle… nebyl to nejlepsi kseft. Zase na druhou stranu meli co jsem chtel, zaplatil jsem za jiny zbozi o stovky vic nez jsem chtel :) a s vecma od Specialized a z 69ky vubec jsem byl vzdycky spokojenej.
jo souhlas je to tam dost drahy, ale zase sou tam věci co se blbě sháněj a nebo je má jen pár obchodů, takže rejžujou .-(
To je akce „cista ruka“ :)
tioga factory xc se daj na netu sehnat za 400.-
nebo zkus akcebike :))) tam je maj tuším za 900.-
kde je maj za 400, ja je mel na starym bajku a velka spokojenost.
parkrat sem je kupoval v Kony sportu ve skorepce v praze, ale vetsinou je kupuju u fialy na bile hore taktez v praze. prumerne platim tak tech 400kc za jednu. NEJLEPSI PLASTE!
U Fialy je maji opravdu za 400/ks?
pokud me pamet neklame tak sem je tam naposled kupoval za 420 kc/1
PRave o nich uvazujem. Aku maju zivotnost (napr.v porovnani s maxxismi alebo panaracermi)? A na asfalte? (nie, ze by som si ich kupoval na asfalt, ale v Prahe sa mu clovek nevyhne).
ja na nich najezdil pres 2000km a pak je prodal i s bajkem ale byly porad v hodne dobrym stavu a jezdil jsem i na silnici a ne malo. Maxxise mam tad asi 3 mesice a uz je znat jak ubejva.
a ja na jsem na nich ujel 1000 a zadni musel jsem zadni vyhodit. Prodrena na zaklad. Kde jsi s nimi jezdil, mekky podklad, nebo nejaky volny sutr?
ja nevim ale Kony sport je šileně drahej, asi je to tim centrem, ale jinak tam sou v pohodě sem se byl koukat na pláště a maxxisy co maj stát nějakejch 450 tam měli za 600
Nejlepsi plaste? LOL…to neni pravda…nejlepsi jsou jenom za urcitych okolnosti…tj.sucho, lepe pevnejsi povrch…
Na co fakt nejsou, je bahno…tam fakt nejsou nejlepsi…jsou to spis bych rekl naprumernejsi univerzaly…
Mas pravdu ze v bahne se zanesou, ale relativne rychle se pak vycistej.
Jinak sem to myslel spis takhle: nejlepsi plaste jaky sem na xc jezdil. na tvrdym povrchu valej fakt huste, na asfaltu hucej ale jedou OK, mokra trava je nerozhodi, skvele brzdej a ve vyjezdu maj super zaber a v zatackach se o ne muzes oprit. odolnost proti defekt vyborna a vahu nehodnotim a ani nevim.
Ja je mel za 400,– u sebe na shopu…zadnej zajem nebyl…
Vidis to, ty wocas :-)) Bylo by na case je tam znovu zaradit, nebot zadni uz se mi zacina pomalu sjizdet…
Ad Tiogy – ja uz vozim 3. par techhle gum a jsem s nima naprosto spokojenej. Nadprumerne dobry univerzaly, i kdyz s tim rychlym zanesenim bahnem je to bohuzel pravda…
Napis mi maila…muzem se dohodnout :)
Jezdim 1. par a naprosta spokojenost. Na to moje XC idealni a i presun po asvaltu snesou …s vyraznym zvukovym projevem :o) Predek me stal neco malo pres 400Kc a zadek 500Kc. Na ten predek jsem narazil ciste nahodou, chce to hledat a hledat. Doporucuji zacit u obchodu, ktere prodavaji kola zn. GT.
Sou z ´Třebíče, ale maji vytané vlastnosti…
Safra, to je ale hodne slusna nabidka. Dikes za link!