• Palo TT

    Som si prave vsimol, ze po rokoch uvadzania vysky hladiny oleja v mm zacali v 2004 pouzivat kubicke centimetre u vsetkych vidiel. http://www.marzocchi.com/…oillevel.asp?… Ale v podstate je to jedno, lebo tie cisla pre MX comp ETA 2003 su hodne odveci.

    0 0
    • TinkTink  

      Hmm…ty milimetry se lip merily v domacich podminkach me garaze :)…

      Proc si myslis, ze to je od veci (nevim…nezkou­mam…ptam se…)

      0 0
    • Smazaný účet  

      mm byly líp měřitelný, objem můžu změřit jedině tak že vidli celou vyleju a zas naleju. po zakoupení vidle jsem měl v každé noze jinou hladinu (o 1 cm). co vám příde jednodušší? :o) ale údaje které marzocchi uvádí jsou podle mě stejně trošku mimo. mám mx comp air 2003 a měl bych mít 10 mm pod okraj, což je nesmysl, páč tam někde končí závit zátky s ventilem. i doporučenej tlak mi příde ulítlej.

      0 0
      • wertigo  

        10mm pod okraj – pri stlacenych nohach si chtel rict ne ???? to mi zas tak ulitle neprijde, ja mam v manualu (jiny typ vidle) 30mm/vzduch 47mm/pruzina

        0 0
        • Smazaný účet  

          ano, 10 mm pod okraj při stlačených nohách. to je spodní okraj zátky s ventilkem. to znamená, že úplného stlačení dosáhnu při nekonečném tlaku (nulovém objemu vzduch v komoře). to JE ulítlý. mám 30 mm a je to akorát. v manuálu nebylo k tomuto nic.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.