Poradili byste mi prosim s ramem?

20 nepřečtených
  • tri$i

    Chtel jsem Vas poprosit o radu, potrebuju sehnat freeride ram, premyslim jestli jit do RB MonsterHT, nebo jsem nasel na www.katmar.cz ram ESCAPE, mate nekdo s nimi zkusenost, stavim si svoje prvni kolo a nechci si nabit hubu se spatnou koupi. Diky.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Jestli chces opravdu jezdit freeride na HT, tak bych zacal na Norco Sasquatch.

      0 0
      • Nego  

        ale je to docela dlouha a tezka mrcha ;) vim o cem mluvim ;) … ale nestezuju si, protoze ja jse mtaky dlouha atezka mrcha ;)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Jo presne tak. Ale na rozdil od predeslych dvou je to freeridove kolo (popr.ram, ale kolo je vyhodnejsi). Ja si spis myslim, ze nekdo nevi co chce :)))

          0 0
          • tri$i  

            Vim presne co chci jen se mozna blbe vyjadruju jdu se podivat na to Norco dik za tip.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Pockej, nikam nechod. Ono se to Norco bude stejne blbe shanet. Videl jsem ted inzerat na jetej ram.

              Opravdu chces jezdit freeride? Dropy, lavky, prvosjezdy atd? Nebo spis nejake to enduro (pomale XC:). Nebo spis nejake obratne kolo do mesta/skateparku atd. Nebo neco jednodussiho a trvanliveho na dirt. Ci snad BMX, 4X atd. lehky rychly kolo s nizsim zdvihem.

              0 0
              • panaczek  

                …nebo snad dalkove cyklotrasy (tzn. trekove kolo), nebo dokonce silnicku…uffff

                0 0
              • tri$i  

                mam moznost u nas vyrazit akorat do lesa do svahu, je tam par sikovnych mist na skoky atd., nejsem polykac kilometru a kdyby to bylo zaroven „obratne“ kolo s kterym bych se vyblbnul na placku,tak bych se vubec nezlobil. Ja puvodne uvazoval o GT Ruckus 1.0, koukal na nej jak vypada a zamlouvalo se mi… jen ta cena je pro me moc vysoka, bohuzel. tak jsem si chtel poridit neco mene kvalitniho.

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Tak to by Norco nebylo nic pro tebe. To totiz neni mene kvalitni :) Jestli si myslis, ze kvalita se ridi jen cenou… navic ani sebedrazsi kolo ti nemusi sedet.

                  0 0
                  • tri$i  

                    Ach jo, chtel jsem poradit a misto toho tady porad jen vysvetluju, je mi jasny ze neplati cim drazsi tim kvalitnejsi, tak proto jsem zadal o radu, RB mi prijde jako znacka a je taky drazsi nez ram Haro, potreobal jsem vedet jaky kvalitativni rozdil mezi nimi je, jestli obrovsky nebo maly. Protoe Haro je levnejsi sel bych tudiz do nej.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Sem myslel, ze chces ram na freeride :) Ja vim, je se mnou rec jak rozpravka, ale tezko radit slalomovy ramy na freeride :( Nechci aby ti to nekde ruplo. Tim nechci rict, ze praskaj. Jen proste nemuzes od silnice chtit, aby snasela nekolikametrovy dropy a jeste mela freeridovou geometrii.

                      0 0
                      • tri$i  

                        No huraa, tohle presne jsem potreboval slyset :-) dekuju a co myslis ten ram od GT Ruckus 1.0 ten by byl ok?

                        0 0
                • Tomcat  

                  Tak proč si chtěl RB? To ti RB přijde méně kvalitní ? Jakože RB a Hejňase nepro?ežuju tak si myslím, že RB je velice valitní.

                  0 0
                  • tri$i  

                    me se to rb libi, jen to Haro je levnejsi, tak proto jsem se ptal..

                    0 0
      • Kozel  

        Muzete nekdo vysvetlit co je na Norcu tak uzasneho? Naprosto nepochopitelnej design ( hlavne fully ), 100% made in taiwan, vaha jak ruskej tank.

        0 0
    • Tomcat  

      No nevim, jak člověk může vědět jak se ti na něčem bude jezdit. U RB ti daj možnost se na tom projet tak to prubni. Pak můžeš vyzkoušet Bansheebikes tam ti to daj taky prubnout. Do toho Hára bych ,ale nešel určitě.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Sem videl docela vysokyho borce, jak to mel postaveny na XC. Vsechno celkem seriovka, jen predstavec byl snad delsi nez na trialovejch Montynach a na tom vysoky vlastovky sklopeny dopredu. Musel ten ram asi milovat, ze mu to stalo za zniceny zapesti a buhvi co jeste.

        0 0
        • Tomcat  

          Jo tak to sem viděl něco podobnýho. Bylo to HotChili X-Rage velikosti 23 až 24 palců. Rozhodně bych se přes horní rámovou trubku dostával jen flopem. :-))

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Tenhle mel prave malej ram (no malej ne, ale spis spatne odhadnute pole pusobnosti:), a aby se na to poskladal, musel mit vpredu takovou konstrukci. Teziste mel nekde nad prednim kolem, rekl bych, ze i pred, ale to je blbost :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.