Smlouvání Bikestore , a to se vyplatí !!!

41 nepřečtených
  • Kanera

    Cau všichni !!! Bikestore to rozjel fakt važně s nejlepší cenou : viz muj dotaz na ně :

    já sem napsal _____________­__________________ email: kanera.petr@seznam.cz jmeno: petr telefon: zprava: Dobrý den na bikeforu v reklame píšete " dohodni cenu tu nejlepší" potřebuji přehazovačku Shimano XT 04 SG na koloobchod.unas.cz ji mají za 1650,– za kolik ji můžu mít od Vás ? Děkuji za rychlou odpoveď Petr

    (normálnš stojí 2190,–)

    Jejich odpoveď _____________­____________ Dobry den,

    muzu Vam dat cenu 1640 Kc. V pripade zajmu si ji objednejte pres www obchod a do poznamky napiste cena 1640 Kc viz. dohoda s DT pres e-mail. Diky.

    S pozdravem Dan Turecek BIKESTORE.CZ – Ride To Satisfy _____________­_______________ [tel] 251560500 [gsm] 608343434 [icq] 3140898 [www] http://shop.bikestore.cz [email] shop@bikestore.cz

    docela hustý ne ??? na cca 2000 sleva po dohodě 500kč !!! tak nezapomeňte smlouvat

    0 0
    • Mamutt  

      No, je moc hezké, že jsi na to taky přišel 8O) O smlouvání o desetikorunu bych se v tomto případě vůbec nestaral. Podstatné je, že pan Tureček

      1. odpovídá okamžitě
      2. co nabízí, to i skutečně prodává
      3. co nenabízí většinou stejně úspěšně sežene za slušnou cenu

      Obchodů s podobně seriózním a pohotovým jednáním je na českém webu bohužel minimum :( snad bych ještě přidal Bikezone.

      0 0
      • Kanera  
        1. odpovídá okamžitě

        tak za to bych ruku do ohne nedal, dotazoval jsem se ho i dříve a na odpoveď potřeboval 2 – 4 dny jinak naprosto souhalsím

        0 0
        • Mamutt  

          Já se s ním domlouval na objednávce i v neděli v deset večer ;) Nechápu kde bere sílu k práci. Ale díky za to ;) Jestli jsi zkusil i jiné shopy, možná tušíš, že i ty 4 dny jsou jen takové malé nic.. (he, a to určitě nenarážím na akcebike 8O)) ) Jinak k těm časům celkově – velice slušně ještě funguje bikezone (ale bacha, NA TELEFONU), trinnity, koloshop je v mezích tolerance.. a já víc krámů už radši nepoužívám, tyhle už mám prověřené ku úplné spokojenosti.

          Vision: kdyby si z toho nenechával vůbec nic, byl by to bezva kamarád všech bikerů, ale brzy by asi pošel hlady.. ;)

          0 0
          • Beeda  

            AKCEBIKE.CZ uz NIKDY, objednaval jsem si sacharidak, a mesic se uz neozvali… Dale jsem u nich koupil omylem kufry od slehacu, a druhej den jsem je zadal, zda by to neslo vratit vymenou na jine zbozi(Sh520).. nabizeli mi ale jen nepotrebne sroty co maj na uvodni strance a nebyli schopni objednat cokoliv co nemaj v „AKCI“… 2× jsem se s nima snazil rozumne domluvit, ale z jejich strany zadna snaha na domluve..cili FUCK OFF. Dana Turecka chvalim, jen jednou se mi u nej stala mensi indispozice(cca z 15 nakupu), ale to jsem celkem chapal, ze toho mel asi fakt hodne. B.

            0 0
            • cubas  

              jo s tebou souhlasim. A to jsem v minuly rok, kdyz se rozjizdeli u nich nakoupil skoro vsechno na stavbu novyho kola. Ale letos jsem dvakrat objednaval (je pravda ze jenom gripy a rohy) a myslis , ze by se obtezovali alespon dat vedet jestli objednavka plati nebo ne?

              0 0
        • sun7dots  

          ja jsem si na bikestoru objednaval vidlici v nedeli v osm vecer a o par hodin dele uz jsem dostal maila, ze to vypada ze v pondeli bude pripravena k vyzvednuti. a byla:]

          0 0
      • Vision  

        a taky vidíš jak se prodejci pakují , nemyslisi , že i za tech 1640,– to prodává bez zisku …

        0 0
        • jecnak  

          No jiste, ale problem je take v tom, ze dovozci jim do znacne miry diktuji ceny a kdo jde niz je okamzite napadan, pripadne mu uz dovozce dale nic nedoda. Doporucuji trochu na bikestore zalistovat do historie – je tam dost obsahle vysvetleni proc se da o cenach smlouvat a totez je mozna i nekde na starem bikeforu a mozna i tady.

          0 0
          • Vision  

            a jak to potom funguje v Evropě ??? když si vemeš tak ceny jsou tam hodne rozdílné a nikdo tam nic nedikuje , je tam narozdíl od CR tvrdá konkurence

            0 0
        • sun7dots  

          No jasne ze ma jeste zisk. Neni prece charita!)

          0 0
        • vlk  

          samozřejmě:Stačí se např podívat do us shopů na kotoučové brzdy.Tamější prodejci na tom vydělávají a přesto mají ceny 40–50 procent oproti našim.Nejlíp je to vidět na deore hydrách a na avidech mechanikách.

          0 0
          • Volf  

            Možná, že je to nějaký záměr o kterým nevíš, třeba jich vezmou víc a dostanou lepší cenu / množstevní rabat / a musí mít zase věci dražší aby se to srovnalo.

            0 0
            • x-mass  

              Tenhle zpusob prodeje a nakupu neni jen o mnozstvi. Ale i o tom, pres kolik velkoskladu, dealeru a dohazovacu to celkem projde. Jak uz nekdo podotkl, nikdo neni charita a kazdy si neco prirazi. Hodne veci se ve statech vyrabi, a tak mi ty ceny prijdou normalni. Dobre je nakupovat veci v Nemecku, je to podstatne levnejsi. Tedy jak co, brzdy a vidlice jsou urcite za lepsi cenu. Chvalim www.koloshop.cz ochotu (zbozi poslali ve smluvenem datu), rychlost (odpoved do druheho dne) a ceny (na nekterych kusech zbozi o 3000 Kc levnejsi).

              0 0
              • vlk  

                no tak co tu zatím byla řeč o německých eshopech tak ty co tu někdo psal měly brzdy kotoučové a vidle za stejnou cenu jako u nás nebo dražší.Hoď sem kdyžtak odkaz na e-shop německej, kde jsou levnější než u nás.

                0 0
                • x-mass  

                  hledej spise sady – tzn. brzdy + naby + rafky. Docela dobre ceny za cely komplet. http://www.bike-mailorder.de/ dalsi adresy budu vedet tak za 14 dni. dam vedet, pokud mas zajem.

                  0 0
                  • Air  

                    by se takovy odkazy mohly objevit i nekde na seznamu odkazu (treba i tady na B-F)… myslim, ze by to nebylo brano jako reklama, protoze nikdo asi nesprava nitky se zahranicnima shopama…

                    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Dobrý no a to by mě docela zajímalo jak to bude vypadat, až takhle začnou smlouvat všichni obchodníci :-)).

      0 0
      • Mamutt  

        No přeci chvíli počkáš, až to bude za žvejku a nebo úplně zadarmo ;)

        0 0
    • kandik psi zub  

      s par shopama uz jsem jednal ale turecek je tu nejdyl a nejlip… myslim ze velka cast toho je v tom ze ho to bavi…

      0 0
    • senožrout  

      Dana Turečka musím taky pochválit. Jednou se mi stalo, že jsem si u něj byl vyzvednout zboží a zapoměl jsem si tam flísku. Už jsem nad ní mávnul rukou, protože jsem myslel, že jsem ji ztratil v metru. A po čase se mi sám ozval a pátral po lidech, kdo u něj byli ten den, až se mne dopátral. Je to blbost, ale je to lidský a dělá to dobrý vztahy. Tak mu za ten přístup chci vyjádřit úctu…

      0 0
    • Pavlos  

      prosim jaka je adresa na trinity?

      0 0
    • Luka  

      Mam k tomuhle tematu jen dve slova:

      „DIKY DANE!“

      Dan je ferovej a klidne da slevu. Obcas ji nechci. Musi z neceho zit a muj nazor jakozto cloveka taky motajiciho se v obchodni sfere je, ze nema cenu triskat kazdou korunu, dulezitejshi jsou vztahy. A me je u Dana dobre. Super rychlost, optimalne dokaze poradit, doporucit a i kdyz je kolikrat dilema mezi dvema vecickama a ta drazsi neni tak dobra jako ta levnejshi, tak to rekne naferovku. Proste spokojenost. Cau!

      0 0
      • Trada  

        S tou „ferovkou“ jsem se jednou zajímal o vidlici Santur axon na www.koloobchod.unas.cz , a zrovna co jsem tam zavolal mě řekl , že jich právě par reklamují , že bych si to měl rozmyslet, že stojí za „hovno“ řeknu vám to jsem čuměl ….

        0 0
        • Luka  

          Jenze tohle ti o Suntouru rekne kazdej krom Fousace… ze to je xindl…

          0 0
          • fousac  

            bacha.. neplest suntour a suntour…

            0 0
          • vlk  

            jo bohužel o těch dnešních suntourech to musím říci také.I když jsem býval zastáncem suntourů, ale to bylo už dávno, když ještě dělali dobré vidle.

            0 0
      • senožrout  

        Tak, Při vší úctě ke korektnosti Bikestore myslím, že netovej obchod má výhodu mnohem většího pole působnosti, proti kamennýmu krámu. Já třeba obdivuju, že dokáže přežít Beran v Chrástu u Plzně nebo Elen v Třemošný (okolí Plzně). Ten tu XT přehazovačku asi prodá tu a tam nějakou. Netovej obchod jich místo toho vezme ve skladu bedýnku a rozešle. A taky vydělá. Míň na větším počtu ale je na svým. Myslím, že kdyby toho nebylo, prodávaly by se v mnohem větší míře místo XT za ty samý prachy Deorka nebo Alivia, na čemž má obchodník zase menší prostor pro svou marži a práci s cenou. Takže ve výsledku mnozí z nás měly o třídu, dvě horší nádobíčko. A přes obchodníky by tekly pořád stejný peníze. Prostě já jsem si chtěl objednat XT přehazovačku a když jsem tam našel akci, objednal jsem si XTR. A pochybuju, že jsem byl sám. Asi by bylo snem každýho obchodníka z nás vyždímat 5,5 za tu XTR. Ale kdyby byla za 5,5 koupil bych X.0 nebo XT. Takže asi tak. Ale je dobře, že nám to takhle funguje, já myslím ke spokojenosti Dana Turečka i naší :-). Zdar!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.