• morlo

    Tak jsem kontaktoval racebike a bohuzel jejich nabidka mi nevyhovuje, takze jsem od toho musel upustit, sice ramy maji pekny, ale okolo 35 tis. je vybava nic moc … takze mi nezbylo nic jinyho nez se poohlidnou jinde, docela na me zapusobily Schwinn Moab HT Comp: http://www.schwinnbike.com/…s_detail.php?… a Wheeler Eagle 30: http://www.wheeler.cz/2004/e30.php

    Zavodit s tim nebudu, ale doufam, ze jsou kola ok. Jen se ted rozhoduju, ktery z nich, u Wheelera mluvi hodne pro Marzoska MX Comp 105 ETA (i kdyz o jeho ramu nevim nic, nejsou zadny reference), Schwinn je zase hezci (a ma prej dobrej ram), ma Duka XC. Jinak ostatni vybava vesmes stejna. Nemate nekdo zkusenosti? Co rikate na ty vidle? Doted jsem jezdil RS Judy SL zdvih 80 mm a byl jsem jakz takz spokojenej, nevim, jak by mi vyhovoval zdvih u ty Marzosky (105 mm). Btw. nevozite nekdo kliky Truvative Stylo XR? Jaky jsou (tuhost, vrzavost). Ve stredu obe kola pujdu projet, tak snad budu moudrejsi.

    0 0
    • pavlicek  

      Ja ti teda neporadim, pisu sem proto, aby se tema souplo nahoru a treba si ho nekdo kdo ma Wheelera vsimne. Nazor jinych majitelu me take zajimaji.Ja mam totiz Wheelera taky, lonsky Eagle 40. Oproti 30 komponentove dost horsi, hlavne ta vidlice (EXR Comp Coil – pružina/elastomer), ale ram stejny jako 30 (loňska, nevim co se zmenilo na letosnich modelech). Nemam to ale s cim srovnat, je to muj prvni bike, jezdim hlavne na silnici. Takze jedine, co mi trochu vadi, krome te vidlice, je to,ze v prudcich vyjezdech se mi zveda predek vic nez by se mi libilo. Muze to byt tim, ze to neumim. Ale jak rikam, nemam zkusenosti s bikama s jinou geometrii. Takze, kdo je ma, napiste je sem !!!

      0 0
    • morlo  

      I kdyz porad se jeste rozhoduju o RB :)). Ram CRX, RaceFace Ride XC kliky a doplnky, mechanicky hayesy (ale prej nebude problem dat za minimalni poplatek hydrauliku), vidle Marzoska MX comp Air. Tak to rozhodovani mam zas tezsi … :)

      0 0
    • vlk  

      ten duke xc vůbec nezaostává za tou marzocchi.Akorát je to jen 80mm zdvih.Akorát jsem slyšel, že schwinn je dost krátký.Tak nevím.Já ho chi skládat té svojí, pro holku spíš vyhovuje kratší geometrie.

      0 0
      • morlo  

        Ad Schwinn: no zatim jsem na nem jen sedel, dneska se na nem pujdu projet, ale me zase pripadal dcela dlouhej (21"), mozna delsi, nez muj predchozi Author Sector 21", a to jsem si tam musel dat kratsi predstavec. Sam nevim, mozna pujdu v pripade Schwinna do 19".

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.