• jecnak

    Tak abych jeste vic znejistel, tak si necham poradit na foru :-) Shanim proste nejakou bytelnejsi vidlici do 10k Kc a na vyber momentalne zustalo tohle: MX Comp ETA na 105mm RS Judy Race (rv 2001) 63/80mm RS Duke XC

    Celkem jsem rozhodnuty pro Marzocchi, ale treba ta RS Judy je zase o pul kila lehci, coz se vazne docela dost. Ceny Judy a M jsou podobne. Duke je z toho samozrejme nejlevnejsi a hmotnostne taky vyjde nekde kolem 1700g.

    A ted babo (bajkere) rad :-) Diky za vsechny rozumny nazory.

    0 0
    • Otaku  

      a co MX Pro hehe…

      0 0
    • sun7dots  

      Tak tejden zpatky jsem presne tohle resil. Vybiral jsem mezi tou Marcoskou a dukem. Nakonec jsem se rozhod pro Marzosku. Vyborna volba. Od ty doby sem porad na kole a nemuzu se toho nabazit;) A nevim jestli to je jenom placebo efekt, ale davam ted i veci co mi pred tim delaly problemy. Doporucuji.

      Libi se mi na ni, ze ji muzu mit hodne na meko a ani tak nechodi na doraz. A to ji mam fakt hodne mekou. Do kopce to taky neva, to zapnes etu, vidli vicemene zamknes a je to.

      0 0
      • Jogador  

        No to je docela normalni, jen to neni až tak moc funkčností té vidlice, ale tím, že se změní geometrie kola. Samozřejmě je změna někdy i k horšímu…:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.