• Mamutt

    Tak povídejte ;) Zatím mám vyhlédnuté Barradine – botky a tříbarevné gumičky téže značky, případně červené Koolstopy (vozím je teď jako klasické špalky a jsem nadmíru spokojený).

    0 0
    • biker007  

      ty koolstop botky me prisly ukrutne predrazeny.. nakonec sem koupil nejlevnejsi botky s no-name gumickama (2 pary za 120kc) a k tomu koolstop gumicky. ty no-namy ted vozim jako nouzovou zasobu na bahnity zavody a vyjizdky, ale este nikdy sem je nemusel pouzit.

      0 0
    • Jogador  

      Brzdy jsou trošku jedno, hlavní jsou kvalitní botky… Já mám od BBB VeeStop, jsou tříbarevný, prodávaj se ve dvou párech ( 4 kusy) za 200,– a docela brzdí i v bahně, a hlavně nevydávají vůbec žádný zvuk i když jsou mokrý, když jsou od bahna.

      0 0
      • Air  

        jo, tak jsem na ne koukal a jsou uplne stejny jako moje Alhonga. Akorat tam maji navic BBB nalepku :) Tajwanci kooperujou :) Mimochodem Baradine prodava taky uplne stejne botky jako mam ja. A navic jsou tu spekulace ze BBB gumicky jsou od stejneho vyrobce jako Baradine, takze je to jasny :) Alhonga, Baradine a BBB delaj spolecne do byznysu :)

        0 0
        • wroum  

          spis to dela jedna fabrika a to ostatni to kupujou a davaj na to svoje nalepky. cim „lepsi zancka“ ti vic te stoji nalepka.

          0 0
          • Air  

            no :) jasne, bude to takhle :) sem se nechal unest neracionalnim myslenim :)

            Ale se divim, ze to ta fabrika radsi neprodava sama. Nemyslim totiz, ze treba Alhonga nebo Baradine jsou nejake extra zname znacky… v podstate jen asi prodavaji cizi produkty… teda Alhonga docela urcite a Baradine urcite dost velka cast sortimentu.

            Vim, ze vybudovani kontaktu a tak neco stoji, ale kdyz to vyrabeji v takovem mnozstvi a vi, ze po tom je poptavka (diky kvalite…) a kdyz uz si to sami vyvinuli…

            Nebo mozna BBB vyviji a prodava to licencne pro Baradine a Alhonga + kdovikohojeste, taky mozne… ale spis by si tim skodili vlastni znacce. Je to takovy divny…

            0 0
        • aku  

          Presne tak. Taky sem na to koukal, ze moje Alhongy (karbonove pouzdro) sou stejne jako BBB. Akorat ty gumy sem hned vystrelil do kose. Moc tvrde, bal sem se o rafky tak jsem tam hned soupl barradine 955

          0 0
    • Mamutt  

      Tak jsem dneska na Smíchově koupil ty ovečky, zatím s trojbarevnými gumičkami. Vyzkoušímje a kdyžtak dám červené koolstopy..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.