• jarik

    mam taky problem, potreboval by som predlzit krk na rockshox sid2003, mate s tym niekto skusenosti, kamarat mi radil, ze mam kupit duralovu rurku z hrubsou stenou ako povodna, koniec stocit sustruhom vsunut to tam a normalne to zvarit, co vi na to??

    0 0
    • Mamutt  

      Radši bych se sehnal sehnat nový sloupek, mělo by to snad jít. Takovému řešení bych nevěřil.

      0 0
    • Mamutt  

      Ještě jedna verze – zkrátit ještě o kus, vyříznout závit… Třeba Syncros představce byly na tohle libůstky. Ale nakonec by tě to asi vyšlo dost draho :(

      0 0
      • Dumbo  

        ja mam stlpik asi 2,5cm od hrany predstavca takze je dost kratky stlpik… vyriesil som to tou dlhou srubou AMOEBA pavuka som vybral a dal tam tu dlhu stahovaciu srubu ktora je v celej dlzke krku a je to OK nevakluje mi to…

        0 0
        • zirecek  

          Hrana 2,5cm pod horni hranu predstavce? Ty, kaco! Bych se bal jezdit…

          0 0
          • Dumbo  

            mozno to nieje presne 2,5cm mozno menej ale je tam medzera :-) nebojim sa kamarat jazdil s jednou srubou v predstavci bo strhol zavit a tu je… :-) a to natom skakal

            0 0
            • McBlacky  

              já takhle jel jeden závod (dotahovat 20minut před startem je blbost) a byl posranej, že jsem za to radši moc nebral :-(

              0 0
              • Dumbo  

                niekto ma stastie niekto zasa nie… niekedy rozmyslam na tym… chlapci v kanade zoskakuju 10–15metrove skaly rozbyju sa, a nic im nieje niekomu praskne vidla ani nie pri velkej rychlosti a zabije sa :-( to uz bude asi na osude ci sa mi ten predstavec povoli alebo nie :-) zatial som bez vazneho padu zapricineneho zavadou matrosu. klop klop klop :-)

                0 0
                • lubos  

                  Nesmies tolko zrat tie bajkove videa. Lebo mozno zistis, ze to nie je az take super, padnut v takom drope :)

                  0 0
                  • Dumbo  

                    viac ako 1,5metra neskacem a viac ako 2metre neplanujem :-) mam velmi dobre vyvinuty pud sebazachovi ja radsej nejaky poriadny zjazd jak sa hadzat z velkych vysok na zem :-)

                    0 0
          • Rychlej turista  

            Dneska jsem zlomil nohu na plečce a chtěl bych tam dát z jednice PELLS XF3. Ale schází mi asi 1 cm a podle měření roura končí těsně pod horním šroubem. Tak jestli by s tím něco šlo udělat. Bych teda prosil poradit.

            0 0
            • kubad  

              asi bych si nechal utočit vložku aby šla kousek dovnitř a ten cm ti prodloužila krk

              ježka nechat pod ní šroub by to měl pak stáhnout a bude to držet, předpokládám že na tom kole moc prasit nebudeš

              0 0
              • Rychlej turista  

                Jo, to bude ono, jde  o to, aby pod tím šroubem něco bylo a zmenšila se páka. Jezdím s tím většinou po asfaltu. Jdu hledat někoho se soustruhem. Díky :-)

                0 0
    • Vrci  

      A co tohle: http://www.acor.velo-cz.cz/ představce a adaptéry adaptér ASM 706 na nevim jestli se do toho nahoru vejde ježek, ale to prodloužení bude pevný.

      0 0
      • Gatier  

        Co ja viem, existuje adapter (napr BBB) na predlzenie krku. Je to taky valec, ktoreho spodna cast (uzsia) sa zasunie do krku a cele sa to zafixuje tak ako kedysi predstavce. Takisto existuje adapter na 1´´

        0 0
        • Vrci  

          Jestli mislíš extender od BBB www.skprofibike.sk/…/hlavove.htm předposledním obrázku vlevo, tak je to to samé jako od Acoru, ale do toho od BBB ježek určitě nepude. V tom Acoráckým je ten šroub utopenej trochu hloubjeji a ježek by tam možná šel.

          0 0
      • Mamut  

        Pokial viem, tak to nemoze ist na duralove stlpiky. Kvoli pevnosti. Taktiez je to asi riesenie pre menej majetnu cast ludstva (ktori nevyplaznu balik za novu vidlicu) a tam su ocelove stlpiky skoro vsade, takze to neva.

        0 0
        • Vrci  

          Pevnost: rozpornej mechanizmus Alu sloupku určitě neublíží, problém by mohl nastat, pokud by vnitřní průměr krku byl o hodně větší než vnější průměr toho nástavce, takže by se to v krku točilo jako klacek ve váze.

          0 0
    • lubos  

      Zmer si vysku predstavce tam, kde se upina na krk. Pokud je moc vysoky tak bych vymenil predstavec. Treba ja mel puvodne IKE, ten byl vysokej asi tak 4.5–4.7cm, kdyz jsem vymenil ram, tak byl tesne na tim vyssim sroubem. Chybelo asi tak jeden centimetr. Vyresil jsem to tim,ze jsem tam dal kousek trubky z jineho krku (dali mi ho v servisu zdarma :). Pak jsem pozdeji koupil jiny predstavec (Pells), ten mel tak asi 37mm, a uz to bylo ok. A naposled jsem koupil jeste jinej (SPecialized) a ten ma na vysku cca 35mm. A uz jsem musel dal podlozku :)

      0 0
      • jarik  

        no z tym predajom to asi nebude najlepsi napad, to predam max za 15 litrov a nova bude stat okolo 25, a to predlzenie mi spravia zdarma len musim dodat tu rurku a skusali ste tam nalisovat celu novu rurku?

        0 0
        • zirecek  

          no, ja taky vycházím z toho, že je to SID a že jde taky o váhu… Nový SID Team na netu stojí 14,4k (koloshop). Ja jen říkam, že u takové vidlice bych raději volil novou.

          0 0
    • marekmaue  

      prátelé já mám ještě větší problém… v představci mě to drží na 1/3.. tak 10mm

      napadlo mě dát tam tu prodlužku od BBB, ale nikdo ji v čr nemá skladem, nevíte někdo oní?  dik moc.. 

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.