RB CRX-nejhezčí barva+nový počin

85 nepřečtených
  • senožrout

    V které barvě se vám tenhle rám nejvíc líbí. Podle vzorníku na jejich www stránkách nedovedu rozlišit – black mat – black pirate – antracit. Jedna se mi líbí, ale nevím která to je. Sid blue je taky nějaká jiná. Chtělo by to asi spíš fotky těch rámů v nabízených barvách. Mimochodem se mi pomocí tamtamů doneslo, že v RB se děje nějakej novej počin. Údajně přepákovanej jednočep na XC… Ale kdy ho ukážou světu, to jsem se zatím nedozvěděl…

    0 0
    • enjoy  

      no ja ted objednal CRX v leskly modry a cernyma polepama.jak to bude vypadat ve skutecnosti uvidim az mi ho predaj.na jejich strankach je ten vzornik barev naprosto smesnej,nad tim by se meli fakt zamyslet.

      0 0
      • Gumicuk  

        To je fakt, ten vzornik je na prd. Ja ho mam v matne cerne- ve zkutecnosti to neni cerna, ale grafitova… udelal jse mi tadm malinkatej skrabanecek tak jsem to lehce zamazal klasickou tuzkou a je to ono… presne ten odstin, jen ze ta tuzka se na tom leskne. Jinak si muzes vybrat ze vzorniku RAL za priplatek asi 600– nebo 800Kc a tam tech barev mas tri prd… Puvodne jsem uvazoval o nejaky tmave zeleny v matu a cernym napisem , to by mohlo vypadat pekne, ale nakonec jsem z financnich a casovejch duvodu zustal u te cerne. Blby ale je ze porad nejezdim, nejak vaznou prachy, ale snad se to uz brzo zlepsi. To enjoy: jak jsi psal v jinym prispevku o tom Program cycle… tak uz je to jasna vec s tema hopama, necham si to vsechno udelat u nich. Dneska jsem tam byl a je to tam moc pekny, prodavaci se chovaj naprosto v poho a cena za zkraceni hadice, frezovani ramu, vidle, instalace, odvzdusneni, serizeni apod. by mela bejt asi 700,– Kc coz myslim ze je uplne v poho… Uvidim az to tam prinesu, snad nezmenej cenik. Jinak tam ty hope (i easton vlastovky za normal cenu) i prodavaj. Neberte to jako reklamu jen davam najevo svuj pocit a to co mi bylo receno.

        0 0
        • enjoy  

          ja tam dneska byl taky:-).nechal jsem si tam zaplest kola.a na ty hopy jsem se ptal taky,rekli mi neco kolem 400,– asi teda za jednu. jinak teda k pristupu prodavace,muzu rict jenom to ze jsem byl jak ve snu a lepsi bikeshop v Praze snad neni. tak jsem rad ze jsme to vyresili:-)

          0 0
      • Radek Broz  

        Ono verohodne reprodukovat barvy ramou na webu ale ani v tisku poradne nejde. Ber to tak, ze ten vzornik tam je, aby jsi mel zakladni predstavu, jake barvy jsou v zakladni nabidce a na co je treba si priplatit.

        0 0
    • enjoy  

      jsem nevedel do jaky temy to mam napsat tak to mate tady. jsem si prinesl domu CRX a co nevidim,v sedlovy trubce je redukce na 27,2mm sedlovku.to sem fakt nepobral,kdyz uvadi na webu 31,8mm,tak jsem si na to koupil i sedlovku a ted mi tam zatim nejde.chci jenom vedet jakym zpusobem vyndat tu vlozku…?,vypada ze se ji moc chtit nebude,diky.

      0 0
      • Mamutt  

        Měla by být podélně naříznutá – takže stisknout do kleští a kroutit a táhnout ;) BTW já ten rám ráno poslintal, sotva jsem ho vytáhl z krabice. ;) Jakou máš barvu? Nemůžu se dočkat, až to poskládám, ale teprve dneska mi z bikestore posílali osu :( Snad přijde už v pátek.

        0 0
        • Mamutt  

          A nejhezčí je samozřejmě Brutal Finish, ale nikdo si to nekupujte, byste mě nas.li

          0 0
        • enjoy  

          no ta vlozka je zakoncena presne v urovni zakonceni sedlovy trubky takze neni za co chytnout…,snad si s tim v servisu poradi.rekl bych ze docela urcite:-)

          0 0
        • enjoy  

          jo a barva je modra.trosku me to zklamalo,ze se nehodi presne k foxce:-),ale na celym kole to bude vypadat urcite jinak:-) a taky vaha 1950g v Lku se mi zda o nejaky to deko vic nez bych cekal:-)

          0 0
          • Mamutt  

            Mě ukázala váha těsně pod 2kg (cca 1989g ;) Ale je to XXL. Plus ta robustnost, tenhle rám prostě něco vydrží. Takže jsem spokojeně nadšený ;)

            0 0
            • Radek Broz  

              jj, privizt si domu novy RB je jeden z nejslastnejsich pocitu;-)

              0 0
              • Gumicuk  

                To s tou vlozkou je divny, ja ji tam totiz nemel :-( Prave tedka premejslim jakou sedlovku si mam koupit a jsem tak trochu bezradnej, nejradeji tu 31.8mm, ale moc firem je nevyrabi- teda alespon firmy ktere by me byli sympaticke. Dost uvazuju o Roox, ale neni to hokejka tak nevim, jeste musim vyzkouset jak by mi to bylo prave s rovnou sedlovkou pri 10cm predstavci. Dalsim kandidatem je Woodman, ale o tech toho zatim moc nevim, tak jdu hledat info…

                0 0
                • Gumicuk  

                  Jo a ta vaha toho ramu mi vubec netrapi… Myslim ze je to jako u vidlic- kdyz je moc lehka tak toho moc nevydrzi a krouti se. Nehlede na to ze mam eMko. Vazit jsem to zkousel, ale na nepresne vaze :-) takze nevim kde jsem, ale vaha ukazovala nejakejch 1800g coz nebude pravda, tak bych to videl tak na 1890g, ale fakt jen odhad :-)

                  0 0
                • enjoy  

                  no tak ja sel do pellsu.

                  0 0
                  • Gumicuk  

                    Do normal a nebo do karbonove?

                    0 0
                    • enjoy  

                      jsem v krame nejak chnapnul po hliniku,ikdyz jsme mohl vzit karbonovou,ani nevim proc:-) ale ted sakra musim nejak vymlatit tu vlozku!:-)

                      0 0
                • Mamutt  

                  O RooXovi jsem se tu už rozepisoval, bohužel není k sehnání. Objednal jsem Woodmana, v tomto průměru budou koncem příštího týdne (rdcycles.cz)

                  0 0
                  • Gumicuk  

                    S tim rooxem jsem si to myslel :-( Jinak kde se daj sehnat ceny tech Woodman, je stejna cena rovne a hokejky? Porad se toho karbonu nejak bojim…

                    0 0
                    • Gumicuk  

                      Koukam ze maj i nejakou hlinikovku… hmmm to by jsme zase byli u tematu jestli se vyplati karbonova sedlovka a na to jsou dost smisene nazory, tak nevim…

                      0 0
                      • Mamutt  

                        Máš to v mailu. Já objednal rovnou Carbo 4OO. Jsou do 2000, takže skoro jako ten RooX. I když ten se mi zdá pořád hezčí ;) No, smůla.

                        Karbonu od Woodmana se nebojím. Jedna taková sedlovka tu jezdí už cca 2 roky a není to na ní poznat. A nezachází se s ní zrovna šetrně. Kolem zámku se vážně netřepí (ten prstýnek asi funguje jak má ;))

                        0 0
                        • Gumicuk  

                          Diky moc!!! Otecko prave jel do rakouska, takze kdyz uz tam by nemeli to Roox tak teda nevim :-)) Uvidim jeste to doma propocitam, aby mi to bylo akorat a pak se rozhodnu. Kazdopadne to vidim na Roox a nebo Woodman :-) Jeste jednou diky…

                          0 0
                          • PACE 31  

                            WOODMAN mi porad zajizdel!!! Pokud se vam to stane hlavne stale nedotahujte opravdu popraska i kdyz dale drzi.Nakonec to vyresil Locktite (modry) v ramu!!! Ven to jde!! Po povoleni objimky lehce bouchnout do sedlovky a ona se pusti (aspon me teda JO)Toz tak…

                            0 0
    • -jon-  

      Ci je to kolo, co to je za barvu? Je to ten Antracit? Nemate nekdo fotku CRX v XL? Diky

      http://www.bike-forum.cz/…04110450.jpg

      0 0
      • blue  

        vzdyt to tam mas napsany, ci to je kolo…

        0 0
      • -jon-  

        Sorry, mensi obrazek jsem tam skutecne dat nemohl. Tak jeste jednou:

        http://www.bike-forum.cz/…04110450.jpg

        0 0
        • raceface  

          Chlapci, kašlete na CRX (i když je krásnej) a děte do Speedstera… Hlásim, že mam leskle černou barvu a je to paráda, hlavně v kombinaci s leskle černou vidlí (Manitou, Marzocchi…). Jinak taky pěkně vypadá brutal finish a tmavě modrá…

          0 0
          • PT  

            Dej sem fotkuuuuuuu,a? se můžu těšit:)

            0 0
            • raceface  

              jestli tě zajímá ta černá lesklá, tak sem dal fotku do sekce „bikes“… myslíš tuhle fotku ne?

              0 0
              • PT  

                Nějak se ti kolečko odkopává:))Aby neprochladlo.Už jsem ho na fotce jednou viděl a fotka v lese byla hezčí:)Ale je fakt nádherné.

                0 0
                • raceface  

                  Ohh, díky, ale fotka v lese byla v krapet dost odlišný výbavě, takže sem dal aktuálnější obrázek… Tahle fotka se mi taktéž nepozdává, jen co bude příležitost, zkusim udělat nějakou lepší…

                  0 0
                  • blue  

                    jo jo, fotit proti oknu neni uplne stastnej napad :-)

                    0 0
          • blue  

            podivej se, jak dopadla anketa :-) tady akorat hazis perly svinim :-))))

            0 0
            • PT  

              co,kde,jak?jjjaja tttto nenevydrzim,ttto jjejje hrrrozna zzazatez.

              0 0
              • blue  

                nahore vlevo :-)

                0 0
                • McBlacky  

                  no anketa no :-) je to tady prostě skrz naskrz prolezlý chrtama na HT, osobně bych na maratony a XC neřekl ne NRS, jenže… vetší prasárny bych na tom stejně nedával, protože bych to zničil, a když nejsme na závodech tak jezdíme co nás napadne, pro což by bylo lepší bytelnější kolo. Z čehož vyplývá, že jediná možnost jsou dva biky a jsem zase u financí, nebo spíš u jejich nedostatku :-(

                  0 0
                  • blue  

                    mimochodem, sem to nemohl najit, jak byla rec o tom karbonovym pevnym scottu… nevim, jestli tam probehla uz ta hmotnost, ale v novym MBA pisou, ze to ma 8,6 kg… to jen kdyby te to zajimalo :-)

                    0 0
                    • McBlacky  

                      samo že mě to zajímá, scott je pro mě No1, akorát to má dvě chyby.

                      1. cena (v porovnání s konkuencí přiměřená, ale pro mě vysoká)
                      2. Font nápisu scott, je to hnusný a odporný a jako občasný grafik a dtpkař to prostě nesnesu :-)
                      0 0
      • Gumicuk  

        Ac je to k nevire to kolo je moje :-) jinak ta barva je matova cerna, vysledek je ze to vypada jako grafit, ale hlavni je ze se mi libi :-))

        0 0
    • jakub  

      ja mam novy CRX v KTM ORANGE – je super nadhernej

      0 0
      • Gumicuk  

        Taky jsem nad tohle barvou v koutku duse uvazoval, no popravde to byj jeden ze trech hlavnich kandidatu :-)) Jestli mas fotku, tak ji sem dej myslim ze timpotesis dost lidi, me nevyjimaje :-)

        0 0
    • PT  

      Tady jsem našel jednu fotku v barvě brutal finish.Bez svolení majitele:)http://w­ww.cykloart.cz/bi­keklub/clen/x-mira.htm

      0 0
    • Pi†el  

      Mohli byste pls nekdo hodit link na fotku s ram v barve „black finish“, „black pirate“ a „black mat“ ?!

      0 0
    • saab  

      Já osobně jsem v tranzu z titanové šedé… Ale black mat je hned na druhém místě…

      0 0
  • enjoy

    jses kreten.koncim s tebou

    0 0
    • Pá-dlista1  

      S tebou bych si ani nic nezacal :)))

      0 0
      • enjoy  

        zvlastni,vim dopredu co odpovis.rikal jsem si ze jsi i obcas vtipny,ale ukazal si ze jsi nedospely bezmozek.zkus uz taky obcas mlcet,nez abys rikal takovy hovadiny.kdyby tvoje rodice videli jakym zpusobem me tu bezduvodne urazis tak by si asi k tvoji vychove moc nepogratulovali. nebo kdyz uz me tu srovnavas s fetakama,al­koholikama…,kdy­bych se mel snizit na tvoji uroven tak bych patrne rekl ze vypadas jako smazka(co jsem tak videl nejakou tvoji fotku),no rozhodne jsi mel svym vzhledem k fetakum bliz nez ja.

        0 0
        • kovar  

          hezkyyy

          0 0
        • Pá-dlista1  

          Moji rodice, by urcite meli radost, jak te tu nabadam k zodpovednosti a ochrane tveho vlastniho zdravi. Urcite by taky meli radost, ze s bezhelmarema nevyjizdim, abych se zase nenamocil do nejakeho pruseru. A vubec. Netahej sem rodice. Jde tu o tvou hlavu. Tvy rodice budou mit radost z tvoji pojistky, ty jsou z obliga.

          0 0
        • Gumicuk  

          Ale no tak… devcata nehadejte se nam tu :-)

          0 0
        • Sirenna  

          Tak mi tak pripada, zes uz asi na tu svoji hlavu spadl, nebo nerozumis srande!!!!!

          0 0
          • enjoy  

            nejsi nestranna…,ale to je jedno. tak az te nekdo bude srovnavat s fetakama a alkoholikama tak se tomu spolecne zasmejeme jo?

            0 0
            • kankrlicek  

              důležité je, co si o sobě myslíš ty.

              0 0
              • Pá-dlista1  

                No snad jen, ze potrefena husa se vzdycky prvni ozve :))) Ale uz by toho osocovani mohl enjoy nechat a jit si koupit tu helmu.

                0 0
                • enjoy  

                  no tak nejak to byva,kdyz to bylo adresovano mne.nebo nemam tvoje svoleni vyjadrit se k tomu,aniz bys me opet nezesmesnoval?

                  0 0
            • Sirenna  

              Tys to vazne nepochopil? Se divim, tak si to precti este jednou a treba si i poskoc nebo si asi sedis na vedeni! No trochu Padlistu znam a vim jak co mysli a narozdil od tebe sem ho pochopila!

              0 0
              • kovar  

                A pro ty, co nepochopili – tak tem nezbyva nez rici na rovinu, ze az si enjoy koupi prilbu, tak uz nebude patrit mezi fetaky, kuraky a alkoholinky.

                0 0
              • enjoy  

                nee asi sem to vazne nepochopil.koukam jsi stejnyho razeni jako padlista,no jinak bys to snim ani nemohla vydrzet ze jo.je mi uplne jasny ze narozdil odeme si to pochopila,kdyz ho znas tak to asi nebude tak tezky ze jo.ja ho neznam a kdyz neco napise a nevidim jedinej smajlik tak si to vylozim jak je to napsany,to je snad jasny ne?jestli si ja sedim na vedeni tak si zkus ty prepnout to svoje do rezimu neznam padlistu a taky si to precti jeste jednou.dekuji

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Neco holt musis rict s kamenou tvari, abys tomu dodal vaznost a bylo to k zasmani :))) No pri pisemnem styku to jaxi neni ono :) A jakou sis vybral sklebly?

                  0 0
                  • enjoy  

                    ja vim.dneska nemam den,reaguju podrazdene a neresim jestli to nemohlo byt mysleno jinak. giro E2.mohl bych mit na giro lepsi cenu.a to se musi pres nekoho zaridit,tak proto to nebude dneska,neni to vymluva abych si ji nemusel koupit. mozna si zkusim jeste nejakou METku,nic jinyho se mi nelibi.

                    0 0
                • Sirenna  

                  Nebudu ho nikterak obhajovat, ja jen, zes reagoval zbytecne podrazdene, na to ze je to Padlista. Ja se do rezimu neznam Padlistu prepinat nebudu, pak by mohlo nastat neco takovyho jako u tebe a ja bych pak mohla byt na neho hnusna a to fakt nechci, ono staci, ze sem na nej hnusna pri jezdeni, kdyz mi neco nejde ( ma semnou zlatou trpelivost :)))

                  0 0
                • Radek Broz  

                  Priste nez zacnes nekomu nadavat, tak si v klidu sedni, precti si to jeste jednou (nebo radsi vickrat) a zamysli se nad tim, zda to nemyslel jako vtip. Pochop, ze do lidi, co jeste nedavno byli ortodoxnimi odpurci helmy, je obcas potreba trosku rejpnout:o)

                  Padlista: for Enjoy tam dej priste radsi radek smajliku, nebo se zas rozliti;-)

                  0 0
                  • enjoy  

                    ja vim ze to myslel jako vtip,ostatne co tu padlista nemysli jako vtip ze jo.jina vec je ovsem jestli je to vubec vtipny.ty i sirenna jste jeho jasnymi zastanci,to je jasny,pak se tu asi s timhle namaham zbytecne. a ortodoxni…,tak to jsem rozhodne nikdy nebyl,to si radsi v klidu sedni a procti si moje prispevky o helmach jeste jednou nebo radsi vickrat:-)

                    0 0
                    • náčelník  

                      Bez smajlíku: někdy minulý týden ukazovali v TV ten fór s pádem melounu v helmě a bez. Bylo to docela sugestivní.

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.