• Kolík

    Máte někdo zkušenosti s tímhle ráfkem pro mtb? Kolik jste s ním najeli? Dík za info.

    0 0
    • vlk  

      už jsem se tu na to kdysi ptal.tady je odkaz. http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… Moc jsem se toho tenkrát nedozvěděl.A tak jsem ve středu koupil do zadu MACH1 TeamRace.ještě jsem ho nenapletl.Mach1 teamrace je to same jako mach1 MX.Odkaz na stránky je tu www.mach1.fr/univers_en.php?… jinak byl problém sehnat na 36 špic.Jo a podle výrobce má vážit 490g ,ale váží 512-měřeno na digi váze.Dobře spracovaný spoj ,mám s tím jednoduchým kalíškování a má broušené boky.Víc ti toho zatím neřeknu.

      0 0
    • Honzin  

      ja jsem ho mel na prednim kole asi 5 let nez mi kolo ukradli. To jsem este moc nejezdil, takze najeto mel asi tak 2000 km a v pohode, bez centrovani bez udrzby. Takze pokud si ho das na kolo a to kolo nechas s tat 5 let ve sklepe, tak ti urcite vydrzi :-).

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mam Mach1 model 210 (resp. 214 – starší značení), tj. skoro nejobyčejnější, a za ty prachy jsem naprosto spokojenej (byl levnější jak remerx). Přední mam tak 7000 km, zadní tak 1500. Prakticky nedocentrovávám, spíš mam na několika místech nakleplý boky neb vozím pláště spíše podhuštěné. Zadní jsem měnil asi po 6000. To už se nevyplatilo ho vyklepávat. :o) Nicméně dosud slouží na ségřinym popojíždědle. Mám trochu podezření na spoj na zadním, vypadá jako by se chtěl rozjet, ale stále drží, tak snad jenom vypadá. Myslim že to (aspoň ta 210) není na nic moc agresivního, na běžné xc mi stačí v poho.

      0 0
    • preacher  

      Nechci zakládat nové téma na další typ ráfku, tak to hodím se, snad se někdo chytne. Chci pořídit nová ráfky (Mavic), náboje (XT?), dráty na kotouče. Vybral jsem ráfky Mavic 321 (780,– Kč). Co říkáte na ně. Máte zkušenosti???? Díky

      0 0
      • vlk  

        dráty na kotouče?Když tam chci mít kotouče, tak potřebuji nějaké special dráty, nebo jak to je.Já myslel, že normální stačí.Jinak za tu cenu mají u nás akorát tak mavic222.na 221 si hodně lidí stěžovalo ale o 321 nic nevím.

        0 0
        • preacher  

          Jasně že ne specální dráty na kotouče, myslel jsem to jako celek a blbě jsem to podal.

          0 0
    • Palo TT  

      Ja som mal pred 2 rokmi Mach 520. Oba kusy mali zle spraveny spoj – pri brzdeny to dost trhalo. Mozno sa zlepsili, ale pred kupou si spoj rafku radsej dobre prezri a premeraj. Ja mach 1 uz nekupim. Teraz pouzivam radsej Remerx Panthera. Inak tusim Remerx pouziva prave stroje od Machu :O . Asi ich maju lepsie nastavene.

      0 0
      • vlk  

        tak to nevím, já zase slyšel, že mach1 dělá i pro mavic nějaké typy ráfků, tak nevím.Co se týká zpojů, chce si to opravdu dát bacha.Já jej koupil v ostravě a tam měly všechny machy spoje ráfku perfektní.Zqatímco v Olomouci jakoby naproti prioru, tam maj machÿ s dost špatnýma spojama a už jako nové jsou dost potlučené.Jakoby prodávali nějaké druhotné kvality.ty se s těma co prodávají v Ostravě nedají srovnat.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Jo, to že dělaj pro Mavic sem taky slyšel. A ta dvojí kvalita – no, když sem minulý rok sháněl novej ráfek, tak třeba v sport-s-cyklo mi taky přišlo že to sou jiný ráfky než co sem koupil před pár lety, ale to tam měli výprodej (žlutý, modrý etc), takže to mohlo bejt tim že mi prostě přišly vošklivý… pak sem koupil v jednom zapadlym obchodě cosi co jim tam někdy zbylo… nemoh sem je tenkrát sehnat. Je to možný, třeba maj dvě výrobny…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.