• Darjan

    Minuly tyden mi praskla stata ocelova kostra. Ted bych si chtel koupit RB CR 1500, ale jeste nevim jakou velikost. Kdo mate RB CR1500, RB 1300 nebo CRX kolik merite a jak velkej mate ram. Merim 178 cm. Ja jsem z Olomouce. Nemam moznost se na nejakem projet a vyzkouset velikost. Pokud by nekdo z vas byl ze severni nebo stredni moravy pripadne primo z ostravy nebo olomouce s ramem L nebo XL a byl by ochoten mi kolo na chvili pujcit abych se nem projel, byl bych rad. Jestli ne tak aspon napiste kolik merite a velikost ramu. Diky

    0 0
    • Gumicuk  

      Ahoj, ja merim 174 cm a koupil jsem „M“ ko tedy 17,5" CRX jeste ho nemam slozeny, ale myslim ze bude akorat. Tobe bych spis doporucil to „L“ ko. Je skoda ze nemuzes do Prahy jelikoz by sis ho mohl krasne vyzkouset v Race Tool na Roztylskem namesti, prave tam maj testovaci CRX v L-ku. Myslim ze geometrie je stejna jako CR 1500 Kdyz jsem ho zkousel ja tak mi celkem bylo, ale nakonc jsem ale zvolil M-ko aby bylo zivejsi.

      0 0
      • Darjan  

        No ono je v olomouci taky CR 1500 v L ale nechcou ho nikomu pujcit na projeti, jenom jsem na nem sedel v obchode. Oni snad nemaji zajem kola prodavat ale jen otravovat lidi. Horni ramova trubka je tak tak. Ale pripadalo mi strasne kratky. Pripadal jsem si hrozny vepredu.

        0 0
      • Gumicuk  

        Oprava CR 1500 by melo mit o 5mm delsi zadni stavbu a 5mm rozdil v horni ramove trubce, tak nejak jsem to vycetl z tech geometrii… Urcite se ozve jeste nekdo jinej kdo to upresni :-)

        0 0
        • enjoy  

          promin,trochu off,napsal bych ti na icq,ale… jak budes resit zkraceni predni hydry?kde ti to udelaji?

          0 0
          • Gumicuk  

            Tak tedka nevim kde te hledat :-) psal jsem i do jineho threadu- servis na kotoucovky ci jak se jmenuje. Koukam ze resis uplne stejnej problem jako ja. Ja ho zatim neviresil… Mozna zavolam do Yarolline jestli mi neporadej o nejaky autorizovanym servisu v na Hope v Praze, ale myslim si ze tady ani zadnej neni… Tak asi budu prolejzat bikeforum a dal nasavat info o servisech :-) Ale asi to dam do nejakeho srvisu kde se zabejvaj stavbou nejakejch drazsich kol, protoze tam by treba s Hopama mohli mit zkusenosti… Jo a nechas si zfrezovat uchyty na kotoucovku? Me to pan Jurasek poradil, ze prej to bejva docela dost potreba. Dost o tom uvazuju… Kdyztak mi napis na mejl crawshayi@seznam.cz na ted se musim odpojit, jsem prez telefon :-( ale v noci to tu jeste zkouknu :-)

            0 0
            • enjoy  

              neco obeham nebo obtelefonuju a pak si sdelime rozumy.jinak to teda asi taky necham ofrezovat,at to za neco cely stoji.

              0 0
      • Mamutt  

        Dneska jsem se byl v Race Tool pokochat (jsem se musel podívat, co jsem si to vlastně objednal ;) CRX tam měli jedno ve velikosti L, bohužel ale už postavené pro zákazníka. Testovací kola už tam nejsou :( Tak se budu ještě chvíli těšit na doma ;)

        0 0
        • p.b.s.  

          Kola tam jsou stale, ovsem ne porad, preej je vyuzivaj i k jinejm ucelum, predvadeni na zavodech, testy v casacich a tak, pokud se chces svist je lepsi zavolat predem.

          0 0
    • Snoopy  

      Doporucil bych ti vel. 44 nebo 48. Zalezi na co to chces. 48 spise na delsi vyjizdky, 44ka bude vic hravejsi. Ja mam 172cm a moje CR1500 je vel. 41. Je to sice k jinymu tematu, ale snad ti to trochu pomuze: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

      0 0
    • rb  

      Mám 1.81m. Cr1300 vel.L 130mm.představec a jsem spokojen.Kupoval jsem s ohledem na předchozí xr1400 podle ůhlů.

      0 0
    • náčelník  

      Co ti prasklo za rám a kde?

      0 0
      • Darjan  

        Stary ocelovy GT typ nevim, prasklo to ve stejnym miste jako vlkovi na klein. Na spodni strane spodni ramove trubky hned za svarem s hlavovou trubkou. Trhlina asi na 90 procentech prumeru trubky.

        0 0
    • cerezu  

      Mam cr 1500 vyska 173 velikost ramu M predstavec 100 mm nez jsem ho stavel tak jsem zavolal primo p.Bartosovi ten mi rekl urcite M a sedi o tobe bych rekl L ale zavolej si do zakaznickeho centra p.Heinikovi tam ti urcite poradi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.