Hledám dobrý servis-hydraulické brzdy

13 nepřečtených
  • makar

    Kdo poradí super servis na hydraulické brzdy-Praha.Souhlasím s názorem v jiném tématu,kde máte špatné zkušenosti a kritizujete práci některých servisáků,mám podobnou zkušenost s jedním servisem.Proto prosím o doporučení dobrého servisu na hydraulické brzdy.Díky.

    0 0
    • Meesha  

      Kdyz uz musim na Hayesy sahnout, tak je davam do Programcyclu a sem s nima naprosto spokojenej…

      0 0
    • Romík  

      Co Bikelive? Slyšel jsem, že tam jsou taky dobrý.

      0 0
    • rasto  

      a co takhle zkusit www.sfinxbic.cz jsem s nima spokojeny ;-)

      0 0
      • wroum  

        sfinx-katerinska ulice – tam sem si nechal opravit vidlu nacez to zkurvili takovym zpusobem ze je uplne v prdeli a kupuju novou. tam uz bych si nenechal nandat ani gripy. o kotoucovkach ani nemluve… podle me velmi neseriozni obchod a servis. Navic sem zkoumal jak sou svareny ty jejich ramy sfinx – co kus to original, nedomyslena konstrukce na nekterych modelech (potreba zbytecne dlouha osa kvuli zadni stavbe, cimz se kurvi chainline).

        doporucuju KRAB CYCLES, zatim nejlepsi ve vsech smerech (zadnej problem, super pristup, leccos na pockani, …)

        0 0
    • enjoy  

      ctes mi myslenky,ja zrovna premyslim kde si poradi s hopy.

      0 0
      • Gumicuk  

        Tady snad funguje nejaka telepatie :-)) presne tenhle problem takz resim… Yatim jsem nic moc nevykoumal snad jen ze v bikecall se udajne muzes divat jak to mechanik instaluje a serizuje, coz bych docela potreboval abych vedel ja priste na to. Jinak vubec netusim jakej tam je servis a ani o cenach toho zatim moc nevim. Jen mi mrzi ze se bude muset zkracovat hadice na tech Hope Mono M4, ale tak to chodi asi u vsech hyder… Az na nejakej dobrej servis prijdes tak dej vedet. Jinak uz jsem obednal Mavic X 717, DT Cerit, Schwalbe Big Jim kevlar, jeste se pokousim o predstavec Easton EA 70 a vlastovky EA 70 bohuzel u toho nevim jak to dopadne (nejspis diky neschopnosti dovozce :-(( Uvidime.

        0 0
        • enjoy  

          no ja bych to dal klidne kamkoliv,odvzdusnit to snad dokaze kazdej trouba kterej si rika servisak,ale jenom aby meli ten hajzlik(nevim jak se tomu rika:-)) na hadicku az se zkrati.nevim jestli to budou mit a nevim prave jestli se da pouzit jiny,bezne dostupny. jo tak tyhle vlastovky mam objednany:-),na koloshopu rikali ze to pry minulou stredu odeslou,ze se ceka prave na ty vlastovky a zatim tu nic neni,tak doufam ze se mi cela ta objednavka kvuli tomuhle moc nezdrzi.

          0 0
          • fousac  

            jenom k ty hadicce.. ted sme potkali kluka, co se mu nechtelo zkracovat hadicku na julii a tak tam proste udelal takovy dilatacni kolecko, stahnul paskama a bylo… :)

            0 0
          • Endrjů  

            Buď v klidu, jestli máš Hope, tak tam není pořeba vyměňovat olivky, ani odvzdušňovat brzdy po jejich zkrácení. To navíc u týhle značky dokáže každej bez spec. výbavy. Mám je, vím o čem mluvím. Jinak jestli si na to netroufáš, v Programmcycle Ti je zkrátěj a možná i na počkání, ale to nevím jistě.

            0 0
            • enjoy  

              nepotrebuju olivku ani odvzdusnovat?tak to jsem z tohotrochu mimo:-),ale verim ti.jinak nevedel bys kolik si tam za to reknou?kdybych treba chtel aby ofrezovali patky,zkratili a seridili je…

              0 0
        • enjoy  

          ahoj,tak uz je asi jasny kam pujdu s hopama.na strankach programcyclu pisou ze si s nima poradi,takze dal nehledam,jeste kdyz znam jejich povest.akorat se bojim ty castky co si reknou:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.