Software ke zpracování výsledků závodu

10 nepřečtených
  • Extremist

    Nevite nekdo, kde by se dal stahnout nejaky software, ktery by fungoval asi takto: Po startu zavodu by se spustily stopky a jak by zavodnici dojizdeli do cile, tak by se pouze zadavaly cisla zavodniku a pocitac by jim prirazoval casy. Nebylo by spatne, kdyby program umel priradit k cislu i jmeno zavodnika.

    0 0
    • McBlacky  

      a co zadat v excelu nulový čas do jednoho okénka a do jiného okénka aktuální čas (vložit z win) a pak by to pouze automaticky propočítalo rozdíl při vložení čísla závodníka, jméno to vloží taky, jen musíš mít bokem databázi (accesovou třeba).

      0 0
      • Extremist  

        Mas nejaky vzorovy soubor? Jestli jo, tak mi jej prosim te zasli. Dik!

        0 0
        • Radek Broz  

          me by docela zajimalo, jestli mas na PC napojeny ty stopky a jam mas resenej sw, co s tim pracuje.

          0 0
        • McBlacky  

          nemám ale jedná se tady pouze o spolupráci databáze a tabulkového procesoru, to musí oofice zvládat. Zrovna se učim na státnice, tak se tim nebudu zabývat, ale zeptej se někoho kdo umí s ofice a dáte to dohromady. Problém je jen jak vložit ten aktuální čas, a jak zajistit aby se po vložení už nepřepočítaval v té cílové buňce u závodníka a zůstal stejný, tam se bude muset použít logická podmínka, která si asi vyžádá další políčko…

          0 0
    • SkyRider  

      V excelu to neni problem udelat, ale uvedom si co se stane pokud dojedou dva jezdci najednou(v kratkem casovem useku), nez zadas jednoho, tak tomu druheme v pripade prirazeni aktualni win casu ten cas zatim pobezi. Bud to zadavani casu musis resit propojenim stopek s pocitacem, nebo se musis smirit s urcitou nespravedlnosti, otazka na ktere akci to pouzijes…

      0 0
      • Extremist  

        Jde tam hlavne o poradi. Nejaka vterina na 50 km zde nehraje roli. Mate nekdo neco?

        0 0
    • RUMcajs  

      Napiš si na www.sportagency.cz, snad ti poradí a pošlou vzor v excelu. Jeslti se neozvou, tak možná nejdeš nějaký „vzorec“ ve výsledkové listině na netu z jakékoliv jejich soutže.

      0 0
    • Lada1  

      No to si myslim nejak lehce nepujde, protoze funkce NYNI() je volatilni tzn. pri jejim pouziti se pri kazdem prepocitani listu (staci klidne i kliknout na jinou bunku) zmeni jeji hodnota. Pr. do A1 napište =NYNÍ() Ctrl+C a dejte vložit jinak – jako hodnotu, do A2 napište =NYNÍ(), do A3 napište A2-A1. Pak klikejte po okolních buňkách a uvidíte jak se hodnota v A3 mění. Jako jediné řešení vidím vytvoření ve VBA vlastní nevolatilní funkce pro návrat hodnoty okamžitého času.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.