BLATNÍKY - čím bojujete proti blátu

16 nepřečtených
  • ravo

    Je to příspvěk jen proto, aby se to tady maličko hejbalo, ale stejně, napiště jaký blatníky máte v zimě na biku nebi žiletce:-) A vaše zkušenosti, spokojenost, nespokojenost…

    0 0
    • fousac  

      tak pohnem… vozim klasiku: vepredu SKS ShockBlade, neni co resit, clovek nema plnou hubu a bidon blata… a vzadu letosni X-Blade (taky SKS), dva klouby a uchyt hadrovym paskem… da se perfektne vytvarovat snad na kazdej bajk a supr vypada a pochyta fakt hodne… i na fullu… :))

      0 0
      • kovar  

        v predu nejaky no name vidlicovy cerny za 160Kc, spokojenejsi jsem s nim mnohem vice nez z predchozim SKS, ktery sebou furt mlatil. Vzadu jsem zkusil taky ten SKS dvoukloubovy s oranzovym upevnovacim paskem, a jelikoz nechci byt na tomto zatim slusnem foru sprosty, tak se radeji zdrzim komentaru k tomu SKS zadnimu blatniku.

        0 0
      • blue  

        SKS ShockBlade je vybornej, akorat sem ho po prvni sezone musel pomoci vyrobenyho drzaku z kusu plechu prisroubovat na pevno, protoze ten orazovej kuc z vidlice sem nekde vyklepal a ztratil… tim se zaroven eliminovalo i to povolovani a klepani

        0 0
      • BB  

        ve predu stejne, vzadu me ten SKS X Blade zklamal, prtoze se mi tam vylomila jedna z osiček, na ktere je ten hadrovy pasek. Asi moje chyba, protoze jsem to utahoval moc na fest, tak pozor na to.

        0 0
        • fousac  

          moje finta: ten oranzovej pasek sem podlozil kouskem gumy z duse… drzi to lip a nemusi se to tolik utahovat… bohuzel sem zatim nevidel jinej blatnik, kterej bych dal na fulla, aby to k necemu bylo a hlavne vypadalo…

          0 0
          • kovar  

            mi seSKS zadni Xblade blatnik protacel do boku, i kdyz jsem to podlozil gumou, a neustale se v kloubu u blatniku otacel smerem ke kolu, tak dlouho jsem to marne pritahoval, az jsem ten papundeklovy polyethylen sroubkama uplne procvakl a blatnik upadl. holt neni vhodny do terenu.

            0 0
            • fousac  

              tak misto kousku duse zkus takovej ten mekkej „ctvereckovanej“ gumovej pasek, ktrej je jako vypodlozka u kazdy blikacky… s tim se mi to do boku ani nehne… a do tech cepu, kde se to protaci dolu mi stacilo trochu epoxidu bez tvrdidla, mozna by stacily podlozticky z mekky penovy gumy…

              0 0
              • kovar  

                jo, jo, spravit to jde ale reputaci to tomu blatniku neprida:-) a jeste abych pokracoval ve chvalozpevu na NOVE vyrobky SKS, predni blatnik Shockblade (taky s tim gumovym koncem) je taky uzasny, je vzadu ohnuty prilis ke kolu a na nerovnostech vibruje tak, ze se ta guma sem tam brnkne o vzorek- pekny rachot. Proste podle meho nazoru nove blatniky Shockblade(predni) a Xblade(zadni) ale vuuubec nestoji za ty penize. Moje doporuceni – Shockblace a Xblade v zadnem pripade nebrat nejen proto, ze jsou nehorazne drahe.

                0 0
                • fousac  

                  me docela vyhovujou… sem spoojenej… a zatim sem nevidel zadnou rozumnou nahradu… ale souhlasim, ze ta cena je fakt slupka… :(((

                  0 0
    • Blanicka  

      Mam sundavaci plastovy od Authora, ale neprirostly mi k srdci, tak blato chytam na oblicej a na zada :-)

      0 0
      • fousac  

        a to me zase jo… ty moje vypadaj fakt skvele, bike vypada m,nohem lip… jenom cena mi nejak nesmakuje, jeden predni uz padnul za vlast (blbej stojan na kola :(((( ), a kdo na ne ma porad vydelavat???

        0 0
        • Blanicka  

          Me se to na mym kole vzhledove nelibi, ale kdyz je fakt mokro, tak to prekousnu a nasadim :-). Blby je, kdyz zacne prset az za jizdy :-))

          0 0
    • Schwinn  

      Loni jsem mladýmu koupil zadní blatník. Naprosto ošklivý noname za pár kaček se složitou montáži na sedlovku. Mladej ho na biku nikdy neměl, za to já jsem ten svůj letos nenašel, tak jsem použil tohle. A světe div se, obr blatník jak z traktoru na biku nevypadá špatně, drží, ale hlavně, fakt funguje jako blatník. No, světlá vyjímka potvrzující pravidlo, že i levná věc může být spolehlivá a funkční.

      0 0
    • 111  

      V předu to chytá klasika pod rámem a vzadu delší větrovka když prrijedu domu tak je mi celkem jedno jestli hadicí ošplíchám blatník nebo větrovku a ty zadní blatníky na sedlovku stejně všechno nechytí takže z toho čistej člověk nevyvázne. Když přijedem do hospody tak poprosíme o starý noviny abychom jim nezlikvidovaly židle.Na silnici bych nasadil klasiku to je jasný.

      0 0
    • chemik  

      Ve předu i vzadu SKS a jsem spokojenej. Dřív jsem měl vzadu Author šroubovaný na sedlovku, ale štvala mě horší demontáž a montáž, co se týče funkce, byl možná trochu úzkej, jinak OK. Teď s ním jezdí nějaký uživatel kradených kol :-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.