• HASKY

    Máte někdo skušenosti y vidlicí RC-36 od Paceu? Chci si ji už dlouho koupit ale stále váhám a nemužu se nějak rozhodnout jestli doopravdy jo.

    0 0
    • tutite  

      Jezdil jsem vzduchovou RC-38, což je až na pružící medium identický model. Tuhost je naprosto přesvědčivá, designově bez chyby, hmotost více jak slušná. Přešel jsem na nový model RC40, taky pružinovka, ale s olejovým tlumením. Zdar.

      0 0
    • Cryzyy  

      Tuhle vidlici vozí SELMIRA, když jsem jí vloni poprvé zkoušel, tak mi připadalo, že chodí docela dobře, váhu má taky dobrou a jediné co se mi na ní nezdálo byla její provozní vůle a systém mazání… říkal jsem si, že když už má vakl jako nová co to asi tak bude dál děla, před čtrnácti dny jsem jí zkoušel znovu a už se mi nezdálo, že chodí tak dobře (ba naopak se mi zdálo, že chodí asi tak jako moje letité RSTčko na zimáku) a vakl se dle mého odhadu docela zvětšil.

      0 0
      • HASKY  

        ¨Nevím cos zkoušel za vidlu ale u paceu je systém mazání úplně dokonalej. Nic lepšího není než přímý vstřikování vazelíny maznicema ke kluzákům. Pokud ale byl ovšem zanedbaný servis vidlice jako mazání maznicí tak je ten vakl jasnej. V manuálu píšou že se má před každou vyjížďkou natlačit vazelína do maznic aby byly nohy neustále mazaný.

        0 0
        • TinkTink  

          Proboha, neni nic lepsiho nez primy vstrikovani vazeliny? Jezisi…kdysi jsem snil o Pace…ted uz se mi jenom libi a designove je ta RC40 taky skvost, ale vazelina JE minulost.

          0 0
          • tutite  

            Přesně tak, v r. 03 PACE nasadili la?ku parádním monokokem z karbonu, ale právě maznice byly důvod, proč jsem si pořídil novou RC40. Pěkně olejová lázeň, pružinka, nohy Al 32 mm, 100–130 mm zdvihu, ETA. Myslím si, že m.05 už budou mazat olejem..

            0 0
            • TinkTink  

              No uvidime…myslim, ze se docela na prvni rok minimalne bali pustit olej do karbonu – ja se nedivim…ono to taky muze udelat docela bordel…ale uvidi se, jak to bude vypadat… :)…

              0 0
            • Cryzyy  

              na co tahle sranda přišla ? pokud mají vyřešen problém s mazáním a vaklováním, tak bych značku Pace zase mohl zařadit na seznam adeptů na vidlici… je pravda, že vypadá moc hezky, ale přeci jen je hlavní funkce :)

              0 0
              • tutite  

                Kolem dvacky, což odpovídá přepočtu z 440 liber. Ve sjezdu si připadám zase o něco bezpečněji, je to paráda. Krátké představení je na stránkách mbuk.

                0 0
        • Cryzyy  

          RC-36 jsem zkoušel… nechci zbytečně prudit, ale když je systém kterej se musí mazat před zaždou jízdou dokonalej, jak se potom říká systému na kterej nemusíš celej rok šáhnout ? ten vakl tam byl hned od začátku a dle prodajce je to normální vlastnost…

          0 0
          • HASKY  

            Ja teda osobně neznám vidlu na kterou se nemusí celej rok šáhnout (po stránce mazazání kluzáku snad taková ani není v tom je na 100% nejlepší manitou a pace systém maznic. A nikdo mě nepřesvědčí že ne co jsem viděl třeba Duka tak to je na nic jakejsi kousek molitanu nasaklej olejem) a vnitřek Paceu stačí rozdělat jednou za sezonu je tam patrona naplněná olejem takze pohoda.

            0 0
            • TinkTink  

              V Marzocchi vymenim olej jednou max za rok a jenom sem tam striknu silikon na vnitrni nohy a ani neutiram…porad si myslim, ze system takhle jak to tu rikas je hodne spatny.

              0 0
            • tutite  

              Nesouhlasím. Jezdil jsem PACE RC38, po každé jízdě vazelína do maznice, špinavá vazelína se pak hromadila ve vidlici a spodem unikala ven. Nejlepší systém má Marzocchi, bez diskuse. Navíc, a to je nejsilnější argument proti maznicím, PACE začne na podzim produkovat RC39 již bez maznic, s olejovou lázní!!!

              0 0
            • lubos  

              Se dojdi podivat na treba moji Marzocchi MXC Air. Nesahnes na to celej rok a porad to chodi stejne.

              0 0
        • lubos  

          Nic lepšího není než přímý vstřikování vazelíny ? Uff, uff, fujtajbl.

          0 0
        • Mamutt  

          Ale no tak, tohle už nedělají ani indiáni. ;)

          0 0
      • SELMIRA  

        ehm, já Ti dám RSTčko! Co Tyýýý děláš do mojí vidlice týýý! …sem ji v sobotu na Transprdech vnutila Doktorovi a? mi řekne zasvěceney názor. Tak mi zasvěceně poradil, že to chce namazat. Taxem pravila, že přece ji mazal nedávno. Tj. někdy v zimě. :o)) Tak on se zeptal, kdy se naposled čistila, tak já, že eště nidy, tak on to vydržel a ani se nesmál, hehe a jen řek a? to v tejdnu přinesu. Takže zejtra se mé milé Pejsce dostane čeho si žádá. o))

        0 0
        • TinkTink  

          Tade je to same eee teee :o)))))))

          Myslim ze jsi si podle tohodle popisu koupila spatnou vidlu :o)

          0 0
          • TinkTink  

            Poopravim slovo spatna = nevhodna :)

            0 0
          • SELMIRA  

            :o) Nemyslím si. To vite, ja sem žencká a moc tomu neto. Tož jsem chtěla vidli, která se mi bude líbit – bude prudce eležantní – bez navářek na Včka a s podkovičkou vzadu, kterých neni 150 miliónů jako (samozřejmě úpelně nejvíc nejdokonalejších božských) Marzocchi a která bude mít zamykání (nejlíp pěkně ródlech). Původně jsem sice chtěla Scareba Super, ale když mi kamarád poslal fotečku tutej Paceky, taxem věděla, že ji musím mít! :o) Nádohou je jak máslíčko a chodí pěkně. Dyž má správnou péči…slibuju, že si koupim mazací pistolku a už na ni budu hodná. :o) BTW. Taky se mi na něj líbí, že se Cryzyymu nelíbí!

            0 0
            • TinkTink  

              lol :o)

              No ja ti nevim…mazat by se mi fakt nechtela :)…zvlast ne pred kazdou vyjizdkou…to by lezlo pekne do penez kdyz se to tak veme :)

              0 0
            • Meesha  

              V sobotu sem jel kousek za tebou a vypadala, ze chodi pekne?!

              0 0
              • SELMIRA  

                To víš, že yó! Já jsem 100% spokojená, ale nechci se hádat tadyk s těma „odborníkama“. Je pravda, že od loňskýho léta, co ji mám byla mazaná jen 1×! Já jí jen občas stříknu nožičky trochu silikonovym olejem. Takže jsem usoudila, že si zaslouží oservisovat.Tož se jde dneska rozebrat, vyčistit a namazat. Ovšem žádnej problém s ní nemam. Narozdíl od spousty pánů, keří se furt navážejí do mého biku. Ale já jsem nežrala 2 roky čínský polífky, abych poslouchala cizí řeči, alébrž proto, že konečně mám, co CHCI. :o)))

                0 0
                • TinkTink  

                  No promin, ale jestli pred kazdou vyjizdkou mam striknout vazelinu, tak mi to prijde jako hodne OUT vidle… ja teda uz pomalu zapomel co mas za bajka, ale pohoda – myslim si, ze je peknej a ze na nem musis vypadat minimalne dost gut :)

                  0 0
                  • SELMIRA  

                    Nó, já si nemyslim, že je to třeba před každou vyjíždkou. To by byl fuckt úlet! Ale já tomu neto. :o)) Dyk víš, co mam za bejka. Kritizovals mi kotouče. :o) Ale od Tebe mi to neva. Mě se na nich straššššně líbil design těch prasátek. :o)) A taky sem chudá, takže tohle byla jasná volba. I můj zubař mi je doporučil. :o) Jó, mně se můj Titánek dost líbí hlavnš proto, že je to takový nenápadný a hrozně pohodlný kolo.

                    0 0
                    • TinkTink  

                      No ja tomu taky neto, ale kdyz to rika vyrobce…

                      Ja vim, ze jsem ti je kritizoval…vcetne toho, ze jsem je i vozil :)…ale ne zas az tak moc, jak bych moh… :o))))))

                      Ja jsem taky chudej…vsichni sme chudi…ale kdyz jsem chudej, tak si nevemu PACE :))))

                      0 0
            • HASKY  

              Přesně tak je to uplně nádherná vidlice a navíc jich není v republice moc takže uplně supr kombinace.

              0 0
    • SELMIRA  

      Neváhej a kup! Neprohloupíš a budem ně ně dva. Yó!

      0 0
      • HASKY  

        Vidlice uz vysí v obchodě na zdi už ji jen zaplatit a namontovat a vyrazit do lesa už se těším uplně hrozně moc.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.