• cesar

    Mam dotaz. Na netu jsem narazil na kolo Felt Q850. Vubec nevim co je to za znacku. Muzete mi nekdo rict, jestli je to kolo za tu cenu (20 500) dobry?

    0 0
    • ravo  

      Jsou to německá kolo – http://www.felt.de

      Bratranec si minulý pátek koupil Q800, což je naprosto stejný kousek, jen s V-brzdama. Můžu ti napsat jen první dojmy – hezký kousek, krásná matná černá, lehký, působilo na mne dojmen kratšího rámu, ale zatím jsem se na něm nesvezl, takže nic konkrétního ti nenapíšu. Nicméně, je to bike, který s mi líbí, jeho výbava odpovídá ceně a jako plus je taky to, že během jedné vyjížky asi moc stejných kol nepotkáš:-)))

      0 0
    • fousac  

      a nejakej odkaz by byl??? :))

      no brzdy dobry, zbytek prumer, vidle velka neznama… jestli je nebo neni dobry ti tu asi nikdo nerekne, ale zhruba takovahle sestava ne V-eckach stoji tak do 15k, otazka, co je zac ta vidle…

      0 0
    • cesar  

      takze je to kolone nemecky? No vidle je opravdu neznama, ale podle ostatniho osazeni mam pocit, ze to nebude nic spatnyho (snad lepsi nez Suntour XCP75-LO 80). No rozhoduju se mezi TREK 6500, Rock Machine Torrent, a FELT Q850 (nebo 800, ta cerna vipada vazne moc hezky). Co myslite ze je nejlepsi volba?

      0 0
      • ravo  

        Hele, já jsem zaujatej, takže nemůžu napsat nic jinýho, než že Felt:-) Ale snad se na něm o víkendu projedu, tak ti dám vědět. Ta vidle je zamozřejmě bez tlumení, ale to víš, Suntour to není:-)))

        0 0
        • cesar  

          jj, urcite dej vedet jak ta jizda dopadla. To ze je to bez tlumeni je to nejmensi, co by mi vadilo ;)

          0 0
      • Meesha  

        Designove je Felt hezci nez ten Trek. A na Treku je Pilot C, coz jako vidle tak nic moc.

        0 0
    • Sethi  

      Ja jezdinm lonskej model FS 800 (asi, ted ho nemam pred sebou, tak si tim oznacenim nejsem jistej) a myslim ze je to super bajk. Vidle tam je i´sync nebo tak nejak a nic moc, ale jinak zadnej problem.

      0 0
    • Staenly  

      Kamos ma taky lonskej model – ram je dobrej, to musim uznat. Na to ze to ma osazeny alivio/deore je to kolo ve velikosti 19,5" docela lehky. Vidle je InSync – no ta je trosku mekci, ale nic strasnyho (a navic mam dojem ze predpeti pruziny jeste neni na doraz, ale to nevim jiste). Docela solidni bike. Druhej kamos pak ma taky felta – zhruba ve stejne kategorii jako vybiras ty, je s nim uplne spokojenej (ani vidle je pry dost tuha), ale nevim jak moc je zaujatej, jeste sem s nim na vyjizdce nebyl a na tom jeho kole sem taky nesedel. No na tvym miste bych bral bud Treka nebo Felta…

      0 0
    • Sethi  

      A nepremyslel jsi o fullu? Za 20600,– sezenes Giant NRS 3.

      0 0
      • cesar  

        muzes mi sem dat na to kolo nakej odkaz? BTW sem patral trochu po te znacce Felt. Udajne to maj na svedomi lidi co se odtrhli od GT. Ted jsem mel v obchode pohovor s prodavacem a udelal mi to rozhodovani jeste tezsi, protoze hodne kladne mluvil i o modelu Q800. Udajne lepsi osazeni (LX)a gumy. Jediny co nema jsou ty kotouce (a ty se myslim daji prozatim ozelet). Je to desny. Tolik kol a tak malo casu (a penez).

        0 0
        • Sethi  

          Kdybys netrval na novym kole, tak ja prodavam lonskej model felta FS800, vel 19,5, predni brzda mech, vidlice nova suntour xcp75LO, za 12lit. Vcera jsem koupil fulla. Ale nenutim, jen me to napadlo.

          0 0
      • cesar  

        tak uz jsem si to nasel. Ale cena je tam 22990 (http://www.progresscycle.cz/firma.asp?…) a to uz je pro me moc.

        0 0
        • Sethi  

          mrkni na akcebike.cz tam je na nej prave sleva. A slysel jsem na to kolo dost chvali.

          0 0
    • cesar  

      tak jsem dneska videl tu Q800 na vlastni oci a musim rict, ze do ni jdu. Opravdu krasny kolo

      0 0
      • ravo  

        Tak jsem se na něm ještě pořád nesvezl a ani teď netuším, kdy se mi to podaří, ale stejně je to hezkej kousek:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.