• funThom

    Zdravim panstvo. Resil jste nekdo problem uchyceni detske sedacky typu Hamax na celopero? Na ramu, kam se ma uchytit drzak sedacky, totiz „prekazi“ zadni tlumic… (viz foto). Jsou nejake jine moznosti, napady, doporuceni? Diky.

    0 0
    • Pi†el  

      ty barbare !! styd se !! ty chces sprasit fullku nakou detskou sedackou !! .. no fuj…

      0 0
    • civetta  

      8-))))))))))))) hamaxy jsem mel/mam dva typy, deti dve, kola ctyri, takze zkusenosti by byly – a na fulla to nandat proste nejde: z logiky veci musi ta sedacka bejt pokud mozno co nejvejs (deti vyrostou rychle, maj dlouhy nohy a pak prekazej). takze napad/doporuceni – koupit levnyho crosse (nejlip s nejakym odolnejsim zadnim rafkem – treba myho Schauffa 8-))) a pak ho poslat dal. Sjezdy stejne nedas (vadi jim „dlncani“ 8-))), ale vyjezdy jsou v ramci treninku fajn – popilujes fyzicku, psychiku i techniku (predstav si na nosici basu piv, co se vyklani do strany a pta se Te, proc nejedeme rychlejc a proc v tomhle lese nebydlej sloni – a ty jses na maximalce tepovy frekvence 8-)))…

      0 0
      • LUKAS  

        resil jsem to podobne :-) … koupil jsem obyc mtb ram a ze „zbytku“ jsem postavil kolo…ma to vice vyhod: v pripade potreby nasadim sedacku, v zime ho mam jako zimaka a v lete jako zalohu, kdyz je nepojizdne „hlavni“ kolo…letos jsem na nem dal i jeden maratonek, abych si ozivil jake je to trpet 80km v terenu na pevnem kole :-))))

        0 0
      • funThom  

        ;-D

        0 0
    • kubad  

      Navíc ta váha sedačky + dítěte by asi dělala se systémem zadního pružení divy :-((

      0 0
    • sousedovicmalymirek  

      Ideální řešení za fulla je vozík. Samé dobré zkušenosti již druhou sezonu.

      0 0
      • funThom  

        Neco jako Croozer od Dveplusdve?

        0 0
      • Soptík  

        A co ti to dělá se zadní stavbou? Já to tahám za HT u fula se bojím že bych jí mohl natáhnout.

        0 0
        • sousedovicmalymirek  

          Mám Chariota, protože jsem si říkal, že když mám toho mrňouse trápit, tak co možná nejmíň. Vozík je připojený v místě náby, takže svislé zatížení se přenáší na zadní kolo a nějaké výraznější opotřebení čepů nebo tlumiče jsem nepozoroval. Přece jen s vozíkem se jezdí tak šotoliny nebo dost pomalu a rozhodně žádný skoky nebo jízda padesátkou po kořenech, takže když jezdím sám, tak dostává bike rozhodně větší záhul.

          0 0
          • Soptík  

            Já mám Croozer 737 a nebýt tam u závěsu na upínák pružina, tak nevím,občas cítím dost silné rázy.Ta kyvka je namáhána střídavě na tlak a tahem a jen levá strana, to je jiný směr síly než obvykle.Možná kdyby byl závěs na obou stranách,bylo by to lepší.Jinak přeju ať ti to vydrží.

            0 0
            • sousedovicmalymirek  

              Chariot je připojen pružným kulovým čepem – nějaký plast. Je fakt, že vozík na hupech „tahá“ za kolo, hlavně když jedeš do kopce, ale silné rázy to nejsou. Možná tomu pomáhá i to odpružení, protože kamarád měl Croozer a říkal, že s ním to bylo horší.

              0 0
              • Soptík  

                No on je Chariot také o dost lehčí a já občas šlapu jako prase:o)No,zůstanu u HT a Ghostíka si budu ničit tím na co je stavěn:o)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.