• Polar

Ahoj, o víkendu mi byla z bytu v Praze 10 ukradena KONA Kula – 2005, modrobílá, Hayes HFX-9, FOX Vanilla R … viz obr.

Podle mě bylo těchto kol v ČR prodáno max. 20 (za rok jsem další v Praze a okolí nepotkal), pokud byste ho někde viděli, prosím napište, nebo volejte na 724 02 01 86 – velice štědrá odměna za info vedoucí k nalezení jistá. Díky moc.

0 0
    • morlo  

Hmm, to me mrzi, tohle kolo jsem mel v uzsim vyberu pred dvema roky, moc pekny, drzim palce, at se najde, pokud uvidim, dam vedet…

0 0
    • pos3k  

to zamrzi :-/ a jako vzdy, necht ta ku*va za to pojde

drzim pesti pri hledani

0 0
    • Vrci  

Přeju ti aby se našla. Ale já příšel o silničku na rámu jichž v dané barvě bylo vyrobene cca 30 ks z čehož v Čechách bylo cca 10 a stejně se nenašla.

0 0
    • cíca  

Trpim s tebou , taky to mám za sebou.

0 0
      • sfinga  

já taky, ale ze zamčeného penzionu. Nejhorší je ta bezmocnost, že s tím člověk nic neudělá…

0 0
    • rasto  

ach jo. bohuzel taky vim, co zazivas :-/ to, ze bys kolo nasel, s tim nepocitej :-( zacni pomalu setrit na novy kousek. ruce bych sekal!!

0 0
    • blackbelt  

Upřímnou soustrast. Tím, že máš ojedinělý kousek tak máš alespoň šanci, že to nepude tak rychle prodat. Kdo by koupil kolo, kterých jezdi po republice 20. Musíš doufat a možná se někde objeví. Já mám GT ketrejch jsou mraky, takže já bych měl jasno v tom, že už se nenajde.

0 0
      • rasto  

kdyz to prodaj nekomu u samosky (jako se to stalo memu kousku, pozdeji poldikama dohledaneho), pochybuju, ze kupujici bude mi anunk o prave cene kola :-(

0 0
    • gobike  

Achjo, takova skoda :( Hodne stesti pri hledani, budu studovat kazdy kolo co projede kolem…

0 0
    • kubajs mtb  

lituju a každej den doufám, že se mi něco podobnýho nestane

0 0
    • slou  

Otázkou je jestli sšli po kole nebo ho vzali mimochodem.

Myslím si, ale jestli se Ti ho podaří najít tak budeš mít obrovský štěstí. Ale asi už bude na díly.

Přeji Ti hodně štěstí.

Budu koukat … KONU znám.

0 0
    • Lowrider  

Mě na vodě ukradli tričko za 549 Kč a už jen tuto mě pěkně naštvalo! Nedovedu si představit, jak bych na tom byl, kdyby mi ukradli kolo… Moc mě to mrzí. Hodně štěstí a pevný nervy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse