• Peslezedirou

    Tak pro představu Admina, jak si stojí tento nápad u userů…:o)

    Anketa: Chci moderovaný theadr?

    16x
    33%
    30x
    61%
    0 0
    • MlokCZ  

      Chci, ale pouze jako možnost si zvolit při zakládání. Prostě aby bylo možno zakládat jak moderované, tak nemoderované.

      0 0
      • wroum  

        presne

        0 0
      • MartinXC  

        Ano, takhle by to bylo jak pro vtipálky, tak pro seriózní dotazy. Jen by bylo potřeba i ty nablblé reakce tam nechat – kvůli konzistenci a svobodě projevu – jinak by z toho mohla být pěkná skorototalitní cenzůra – a to bych se pak raději svobodně přehraboval i těmi 80% pitomostí ;-)

        0 0
    • dieegoo  

      Stejně jak Mlok. Některé argumenty vedle mají co do sebe, najít v threadu něco užitečnýho je občas nadlidskej úkol.

      0 0
    • Radek Broz  

      Myslim, ze cenzurovany thread, kde jeho zakladatel predem vyradi urcite lidi/nazory k nicemu nepovede.

      0 0
      • MlokCZ  

        Ano, to se také samozřejmě může stát, ale to je přeci problém autora threadu, že se k dané problematice nedozví, co mohl.

        0 0
      • dieegoo  

        Myslim ze rozumny lidi nikoho predem nevyradi, ale budou mazat jen ty prispevky, ktery s tematem nebudou mit fakt vube nic spolecnyho. Zas to bude jen o uzivatelych, jak by se k tomu postavili.

        0 0
        • Radek Broz  

          Nejsou tu jen rozumni lide… Nekdo zalozi thread a necha odpovidat jen lidid, co o tom nemaj sajn. Pak prijde nekdo novej hledajici nejakou informaci a vycte ji z takovyho threadu… Presnej je Padlistuv priklad v soubezne diskuzi bez ankety.

          0 0
          • dieegoo  

            No mozna naivne doufam, ze zadnej takovej **** mezi nama neni :/ a jestli je tu fakt nekdo, kdo by zamerne radil nesmysli, tak je to fakt docela smutny

            0 0
            • Radek Broz  

              Zamerne ne – jen proste nevi a jeho priznivci taky nevi a odpurce tam nepusti. Tohle bysl samozrejme extremni priklad, ale proste si nemyslim, ze cenzura tu bude dobra/je potreba. Tech par flamu vyvolanych vetsinou pritomnosti klicoveho slova Milan1 snad jde preskocit i tak.

              0 0
              • MlokCZ  

                Ano, přeskočit se dají. Ale prostě některá témata, která by některé lidi tady zajímaly přes flame prostě neprojdou nikdy.

                0 0
              • dieegoo  

                JO, ale vsak na to sem reagoval. Ty se zeptas na tu brzdovku do shiman, nekdo ti rekne ze DOTka je jedina prava. Na to ti deset lidi rekne, ze do shiman se DOTka neleje, ze je tim znicis. Co myslis ze by pak moderator smazal?

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Podle toho co za kapalinu mu stoji na stole :)

                  0 0
                  • dieegoo  

                    No myslim ze ted resime uplne zbytecnou otazku, protoze kravinu ti muze nejaky ucho poradit at uz thread bude nebo nebude moderovany.

                    0 0
            • milan1  

              Budeš se asi divit co jsou lidi schopni pro prosazení svého názoru vytvořit ale to neodstraníš. Skvělé bude, že je poznáš a oni se z toho nevykrouttí.

              0 0
          • MlokCZ  

            Viz odpověď v souběžném threadu. Stát se to může, ale nemyslím si, že by těch případů bylo více a ten člověk se tak akorát znemožní. A jak už jsem psal v tom souběžném threadu, kdo bude hledat v historii, tak najde i další thready, kde to bude správně a v nejhorším, když z toho bude zmatený může založit thread nový, kde mu jako autorovi určitě nikdo nic nesmaže.

            0 0
    • kovar  

      myslím, že Admin je rozumný člověk a nad tímto se jen pousměje.

      0 0
    • hegemon  

      Ja bych toto forum zavrel a ponechal ho jen na cteni – vsechno je prece v historii.

      0 0
    • Peslezedirou  

      Jak jsem psal vedle, trochu se toho bojím, něco moderovat -mazat, mi jde maličko proti srsti. Jen mě zajímá jak si tenhle nápad stojí u userů. Nic víc…

      P.S. theadr, stejně to slovo neexistuje, pletou se mi z horka písmenka tak sry.

      0 0
      • Gung-Ho  

        Jestli tomu správně rozumim, tak thread bude řídit člověk, který ho založil. Takže když se na něco ptá, tak o tom asi nic neví…a tenhle člověk to bude řídit…fakt dobrý :-))

        0 0
        • MlokCZ  

          Co je na tom špatného? Pokud si vyhází věcné příspěvky, tak je to … a je to jeho blbost a lidi mu tam příště už nic nenapíšou. A aby si řídil diskuzi a vyhazoval příspěvky, které nejsou k tématu, to snad zvládne každý.

          0 0
        • Peslezedirou  

          :o))

          0 0
    • grafik  

      rominte, nechce se mi to vsechno cist ;) mel bych navrh, ktery vsak nemusi vsem vyhovovat. Co takhle vytvorit funkcicku pro moderatora aby flame prispevky ‚sbalil‘ tak aby se zobrazilo jen treba jmeno. Pokud by nekdo chtel flame cist rozbalil by si jej tak jako ted vetve +/- …

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Jako napad dobry, ale soucasny stav je idealni.

        0 0
      • dieegoo  

        dyt ta funkce tu je, koho nejaka vetev nezajima, tak ji ctvereckem u brejlicek zabali a hotovo

        0 0
        • kurýr na bajku  

          Jak ty můžeš vědět co se v tý větvi začne probírat ? Jistě, zabalíš si větev u které předpokládáš, že se bude ubírat ve stejném duchu jako na počátku, což ovšem není jisté.

          0 0
        • grafik  

          nepochopils ;)

          0 0
    • kurýr na bajku  

      Kua, tam se někdo zdržel :-/ To bude asi ňákej lempl !

      0 0
      • jivo  

        Ja ti dam lempl. Ale jako amater nemam co moc moderovat. A jak pak budu mam dojem z mawerickem delat z cyklisty motorove vozidlo ? :)) Se to sice o nicem, ale alespon se obcas clovek poradne zasmeje. Ale na druhou stranu, kdyz clovek neco hleda pres GPRS, je to k zlosti. Takze nic nemazat a soucatne cenzurovat :))

        Tak co mam vybrat ? Jinak ja tu prece vehementne lidi presvedcoval, at si udelsaj full cross. Az tys me upozornil, ze ho dozadu asi nenacpu. Takze to jako celek nebylo kravina. A vetsinou jsi dost aktivni, takze omyl moc nehrozi. Teda pokud se nekdo neda ovlivnit prvni odpovedi. Ale dneska jsem nasel nejakeho Authora, kam bys se meli 700× vejit. Ale pockam si, az na tom nekoho uvidim, zda se s tim da jezdit.

        0 0
        • kurýr na bajku  

          No, třeba nebudeš jedinej kdo tak hlasoval… zkoušels na to kouknout ? Co se týka GPRS, tak já mám GPRS paušál, takže je mi to fuk. Navíc se ti stejnak načte dycky celá stránka, takže si za to už tak jako tak utratil. BTW: jak to hodláš řešit s tou vidlí na crossa ve fullu ?

          0 0
          • jivo  

            Toho bych se nebal. Ale jeste jsem nehledal. Stejne pokud budou prachy, tak az v zime. Ale kdyz delaj MTB na 28", tak musi existovat. Ale 28" full, to asi ne. Teda na toho (tveho) crosse namam. Ale neco takovyho chci. Proste musim obcas honit kamose se silnickou. Teda on nas honi vic, samotnyho bych ho nehonil a ani nedhnal. Kdyz bych to zaknul a dal tenky gymy, tak to bude jen oneco tezsi cross. Ja jsem zatim s Authorem spokojenej, ale vlastne me jde jen o ram. Zbytek se snad pak nejak zbastli. Zatim jsem i uvazoval vzit ram a vidli a zbytek prehazet. Asi to nezni dobre, ale lepsi rychle sracka nez dloho nic.Ted si chvilku lisacku dovolit nebudu moct.

            Jinak ja vim, ze jsem nebyl sam. Ale vypadalo to spis vseobecne.

            Jinak s tim GPRS myslim rychlost, ne data. Mam taky nonstop. Pockam si asi na UTMS Qteka. Ono ac je to text se to nacita docela pomalu. Doma vytahnu 7kB, ale u nasich jen kolem 3Kb\s a to je hruza.

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Ono poskládat to jako chlapci u ROTWILDA, asi jen tak někdo nedovede. V čechách nejsou tyto rámy (krom ROTWILDA), ba dokonce ani 29" vidlice k mání. Pokud bys to jakkoliv dokázal poskládat sám, tak je dost pravděpodobný, že pudeš přes 16kg a to je pak nerovný boj s 8kg silničkou :-(

              Co se pda týče, tak mám zálusk na ten Packard 6915 s bluetooth stereo sluchátkama. Sice nemá UMTS, ale např. VODAFONE pozastavil budování infrastruktury pro UMTS.

              0 0
            • kurýr na bajku  

              Protože mms, taky nikdo neužívá, tak kdo by využil UMTS ? Příjemná je sice ta televize v mobilu, ale stojí to děsnou raketu. BTW: musim mít pda s plnou klávesnicí, nebo alespoň nějakou klávesnicí.

              0 0
              • jivo  

                No, 16kg bych za to pohodly mozna i prezil. Schvalne si nekdy zvazim to svoje. Kdyztak neco schodim :)) Jinak ja s nim nepotrebuju zavodit, ale jenom se ho trosku drzet. Jinak toho Packarda neznam. Ale ja jsem toho zde ted vystridal v ramci testovani a ac velky nesnasitel M$, musim uznat, ze WinMob ac je to sracka je nej. Z palma si udelam off-line GPSku. Dal chci telefon a ne PDA. Takze HW NUMPAD, zadna mini Qwerty, na ktery se neda psat nebo dotykac. Takze neni z ceho vybirat. Jedine co me stve je to, ze novej Qtek bude mit UTMS, ale nebude mit Wi-FI. No a k tomu UTMS, z ET mam zpravu, ze EDGE se uz nebude rozsirovat. Takze kde to pujde, tak UTMS, kde ne tam GPRS. Jinak ja toho soucastneho Qteka 8310 mel na testovani asi 4dny. Je to strasna sracka, ale zatim to nej na trhu. Na Nokii az Sony jsem haklivej, Siemens uz taky neni co byval a korejcum neverim . PDA je velky. Proste smula.

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Ten Packard, je příjemně velkej, a qwerty potřebuju hlavně do práce, abych s nim moch bez broblémů pracovat i v nepříznivém prostředí, protože u Messengera jede všechno přes GPRS. Nejnašláplejší je novej FUJITSU SIEMENS, ale nemá edge. Jinak má všecko.

                  0 0
                  • jivo  

                    Jo aha, ja byl vcera uz blbej. Packard jako HP. No nevim, fakt zkus toho QTEK8310. Je to sice maly, ale na cteni to jde. A ma WIFI-EDGE-GPRS-BT-IRDA ale malo pameti. Koupis velkou xx-SD a mas vystarano. Neni to takovej komfort, ale Opera, TotalCommnder apod tam bezi. Ale uznavam, ze s tvoji fregvenci prispivani to asi nebude to prave. Jinak me proste ty maly Qwerty nejdeou. To je fakt rychlejsi tukani na numpadu (T9 nepouzivam). Ale kdybyh kupoval velke PDA, tak asi taky opravu HP nebo Siemense. Ale ja mel Palma a na tahani byl velkej. Ten nadupanejsi telefon staci a kdyz je to nezbytne, tak vezmu NB. Stejne ho taham do prace na kole a zatim drzi. PDA nevydrzelo dlazky domu a uz jsem s tim NB i hodil par tlam. Dalsi problem s PDA je ten velkej dotyk displey a CPU. Baterky nic moc. Zlatej palm 515. Vydrzel i tyden.

                    0 0
                    • kurýr na bajku  

                      Pokud na to vyčlením méně škvarků, tak je to jasná volba, i když lidi co to recenzovali neuměli 8310 ani nastavit, tak nevim, nevim ;-) No a pokud na to vyčlením víc peněz, taxem ochoten si připlatit za qwerty, gps a dotykáč u Packardu. BTW: chtěl bych spíš podporu SD, než nějaký mininapodobeni­ny,ale to mám smůlu :-(

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.