Kudy z Řeže podél vlakové tratě?

6 nepřečtených
  • frisco

    ahoj, jel jsem od Troji do Řeže, docela pěkná projíždka, v Řeži jsem přejel lávku na druhou stranu, kde jezdí vlak a chtěl jsem jet zpět po druhé straně přes Roztoky, ale nenašel jsem tam žádnou cestu, tak jsem to vzal po kolejích. Zná to tam někdo kude se tam dá vymotat líp? Ta vlaková trat je trochu o hubu, díky.

    0 0
    • Max  

      Nedá, musíš asi 200–300 m po kolejích a potom slezeš na pěšinu pod tratí. Totéž směrem na Kralupy, ale na pěšinu nad tratí.

      0 0
      • JIRA  

        Směrem na Kralupy kamarádka spadla na kole z železničního náspu a zlomila si bederní obratel.........ale dá se říct, že to byla smůla.

        0 0
    • Daf  

      Po kolejich je to kousek.

      0 0
    • Zlatka  

      No směrem do Roztok po té kamenité krajnici 50–70cm to znám… Jezdívám tam skorem každý víkend a nemít fulla, tak bych asi i slezla, páč pád dolů by nedopadl nikdy dobře. Ale zatím jsem potkala vlak jednou a to bylo dost místa zalést za sloup.:-)

      0 0
    • Bulda  

      na úholičky po kolejích je to lepší po pravé straně kolejí, v tom odvodnovacím žlábku, jede se dobře, místa taky dost i když jede vlak, poradil mi to známej, co dělá u drah dokonce, nebo holt ještě kousek zpátky do Letek a jak vjedeš mezi domy -nejdřív jsou jen nalevo nahoře, na konci je i jeden nebo dva vpravo-tak za tim hned doleva nahoru a vyjedeš na silnici, tam doleva do úholiček a skrz ně zas dolu až k řece, tam už je asfaltová cyklostezka až do Roztok

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.