Sedlo Pells RSC Comfort Ti - kůže pravá nebo syntetická

8 nepřečtených
  • Kóča Popovič

    Na telefonický dotaz v Pellsu odpověděli, že kůže je pravá, ale vypadalo to, že si nejsou vůbec jistí. Prosím majitele tohoto sedla, zda by nemohli napsat, zda se jedná o pravou kůži či syntetickou. Děkuji Vám.

    0 0
    • Frankie  

      Jo, mam to sedlo ani ne rok, ale jestli je to prava kuze, tak to nepoznam.

      Kazdopadne, at je prava nebo ne, povrchova uprava je trosku jina nez treba u Fiziku, je to jak kdyby to bylo pogumovany nebo co, coz zpusobuje, ze se na sedle hure poposedava a muzou se ti na nem krabatit elastaky.

      Tenhle problem me trosku zklamal, je to totiz docela neprijemny, musel jsem vzit vrtacku, nasadit chlupatej kotouc a lestit a lestit, ale i tak to jeste tak pul roku=cca 2.500km trvalo, nez se to jezdenim vylestilo jeste vic a problem se dostatecne zmirnil.

      Ohledne toho bych asi doporucil TiF s „kevlarovym“ potahem, na kterym se meni pozice spickove, ale znam tohle sedlo, na kterym je na spicce z boku ten potah prodrenej po cca dvou sezonach, ale neznam styl, jakym se na nem jezdilo.

      Jinac mi Pells osobne sedi perfektne, opravdu pohodli, zadny utrpeni. Mel jsem moznost vyzkouset pred Pellsem kratce SLR od Sele Italia a to bylo proti Pellsu utrpeni.

      FV

      0 0
      • Kóča Popovič  

        Mám zkušenosti s kůží (Rolls) i syntetickou kůží (Titec) a alespoň pro mě velké plus pro přírodní materiál Taky jsem četl, že se docela prosedne (Pells). Mám 85 kg, tak se bojím, abych do toho neudělal brzy dolík. Jinak moc děkuju za informace.

        0 0
        • MARIN  

          Tak na prosednuti bude mit vliv hlavne konstrukce sedla mel jsem 3roky sedlo Pells RX Ti a to se neprosedlo ani trochu – proste je to tvrda lavice. Kdesto ted mam asi mesic Pells RS Ti a to se prohyba uz pri zmacknuti rukou tak sem zvedavej za jak dlouho mi zacne prosednutim narazet na zamek sedlovky.

          Jinak o pravosti kuze bych dost pochyboval ale osobne to nepoznam.

          0 0
          • Frankie  

            Jo, tyhle Pell's opravdu hodne pruzi – prohybaji se – loni jsem mel asi 82kg, ted 78kg a na sedlovku nenarazim (alespon zatim :))

            FV

            0 0
            • MARIN  

              Me zatim nenarazi ale nejak moc mu nechybi. Ono je to ale hlavne konstrukci zamku sedlovky Thomson

              0 0
    • rock  

      Já poznám houby, ale nechal jsem to ošmatlat další dva lidi, oba tipují na pravou …

      0 0
    • lubos  

      Teoreticky by prava kuze mela snest zar zapalky, kdezo syntetika shori. Ale nevim jestli to tak je skutecne. Tedy prava kuze vydrzi, to je jasny, ale ..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.