Opět singletrak od Včelímu Dolu do Řeže

13 nepřečtených
  • BB

    Tak jsem si dnes dal Větrušickou rokli a vracel se po navigaci do Řeže, když kousek za výjezdem z Větrušické rokle směrem na řež je takový prah z kulatiny a tam tahal jeden biker druhého, který to nepřejel a spadnul dolu. Ne až do vody, ale tak 3 m na další římsu nad vodou. Byl docela potlučený, ale přežil to. Na to, že tam jezdím poměrně málo, je to už druhý případ. Jednou jsem tam tahal holku přímo z vody. Jinak kdo jezdíte podle Vltavy, nejezděte v Klecánkách tou fabrikou (lomem), ale vemte to dolem po té rybářské stezce, už je po povodni jetelná a pokud to nebudeme projíždět, tak úplně zaroste. Chlapy na fullech to májí povinné, je to šutrovatá nirvána.

    0 0
    • max78  

      taky jsem se na tom singlu jednou vysekal, jak jsem tady uz jednou psal. moc tam radeji nejezdim. nechci spolehat na to, ze bude nekdo zrovna blizko, kdyz zase udelam chybu.

      0 0
    • d_j  

      Tam je to dost o drzku :-( Krome toho je na jednom miste ta navigace rozpadla, tam se fakt bojim. Nevedel by nekdo, kdo tu navigaci ma na starost? Predpokladam, ze nejspis Povodi Vltavy.

      0 0
      • Bulda  

        ja tam asi pred dvema mesicema potkal nejaky geodety a prej ze to vymerujou kvuli cyklostezce, ale jestli bude asfaltova nevedeli, sem zaslech (od starosty Chvaterub), ze by to meli asfaltovat z chvaterub az do reze, prijdeme o supre teren :((, ale zas na in linech az do prace, to zni dobre (pokud bude asfalt i dal do troji, precijen je to Viden-Pha-Drazdany ci co a myslim, ze holandani maj z tohohle useku dost sok, par uz sem jich tam potkal a dycyk kroutili hlavama nad mapou :))))

        0 0
        • shurty  

          Jednou jsem tam potkal pár Němců na lehocipedech s přívěsama… nechtěli pochopit, že to neprojedou když je to značený jako cyklotrasa. Sám tam jezdím rád ale občas preventivně vycvaknu pedály .

          0 0
      • Bulda  

        jezdim tudy casto do prace, musi se to valit (mistama to jde i pres 40, ale staci min :)), aby mel clovek setrvacnost a hned tak ho neco nerozhodilo, taky pak nestaci koukat na tu diru pod sebou a jak znamo strach dokaze hezky „otocit riditkama“ :)))

        0 0
    • Martin  

      Chlap na fullu jsem to jel asi před třemi týdny a natloukl jsem si kolínko!!!

      0 0
      • VencaV1  

        Jee, me se tam stalo to samy minuly tyden, jeste ted me boli. :)

        0 0
        • black.horse  

          kde to je? já si chci taky zkusit natlouct něco:-)

          0 0
          • Bulda  

            prijed zejtra na kopce kolem vltavy a uvidis, vcas te upozornim, kdyz budes chtit, ale myslim, ze to poznas sam :))))

            0 0
    • mn  

      tuhle cestu dá-li se tomu cesta říkat jsem měl docela slušně najetou neb jsem tamtudy jezdil z kralup do řeže do práce. pak to ale začalo čím dál víc zarůstat a nikdo to neudržoval tak jsem začal jezdit jinudy. asi se tam podívám jak to vypadá.

      0 0
      • Bulda  

        ona ta trava je takova psychologicka berlicka, me prijde, ze tam jako neco jeste je (zabradli :)) co by me mohlo zachranit pred padem a tolik se nebojim, cimz se snizuje riziko padu od strachy roztrepanejch rukou :))

        0 0
        • Luka  

          jestli je to tam, kde si myslim ze to je, tak jsem rada ze se tam nebojim jen ja :)… ale cesticka je to hezka…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.