• Vinetou

    Chci se jenom zeptat jestli je kolo Merida MATTS SPEED-V 2005 za 16.990 solidní nákup??, nebo se mám radši podívat po něčem jiném za tu cenu?? Díky za názory…

    /…detail05.php?…

    0 0
    • Lance  

      jdi do nej

      0 0
    • vladosegi  

      mam ten isty model s kotucami a som max. spokojny. Predtym som mal tu samu radu, ale niekolko rokov staru. A bolo som spokojny. Moj skromny nazor ma idelnu tuhost a stavbu kostry. Aspon pre mna :-)

      0 0
    • jg  

      Mám ho a spokojenost. Jen si dej pozor na vidlici, katalogově má mít ROCK SHOX JUDY, ale na krámech mají nejčastěji verzi se Suntour XCP-75 LO nebo tak něco. V tom připadě bych si tam nechal dát jinou. Jinak nejlepší komponenta toho kola je jednoznačně rám. Za tu cenu je super lehký a tuhý a sednul mi i geometrií.

      0 0
      • Vinetou  

        Přesně to mě zaskočilo…na krámě maj dvacítku s Judynou a já chtěl osmnáctku a ta má toho Suntoura…Říkali že mě to přehodí jestli chci…nevím kterou si vzít mám 100 kg ten suntour je zamykací ty Judy ne! vadí to?? jinak samozřejmě počítám že vidli časem vyměním jen bych chtěl poradit která je tedy lepší pro začátek???

        0 0
        • jg  

          Judynu neznám nikdy jsem ji nejezdil, ten Suntour jsem cvičně zkoušel, ale ani nová mě ta vidlice nepřesvědčila, zdála se mi taková nějaká gumová, regulace tuhosti taky moc nefungovala… 100 kg už je dost, na takovou váhu bude asi potřeba ve vidlici vyměnit pružinu za tvrdší, jinak bude moc měkká. Je to potřeba zkusit. Na tvém místě bych asi uvažoval o nějaké vidlici se vzduchovým pružením, nafoukáš jak zrovna potřebuješ. Lock out je dobrý na silnici do kopce, moje vidle lock out nemá a nechybí mi (ale já jezdím převážně v terénu a do kopce šlapu v sedě).

          0 0
        • kesu  

          ber judy,ten suntour je shit

          0 0
          • borda  

            radíš mu hezky, ale nemyslíš, že při 100 kg je ta judyna uplně stejnej shit jako suntour?

            0 0
    • zubatec  

      Mám Matts Special Edition-V, stejný rám, o něco lepší komponenty, maximální spokojenost. Jdi do něj.

      0 0
    • Andrysska  

      Já taky můžu jen doporučit! ber ho!

      0 0
    • cobra  

      Tohle kolo ti muzu doporucit, sam jezdim tenhle model uz asi 5 let (17000 km) a krome toho, ze sem ted musel vymenit presmykac a prehazovacku, ktery uz doslouzily, tak je porad v pohode.Jinak sem samozrejme spotreboval nekolik retezu a kazet,ale to je normalni. S tema vidlicema (Suntour x Judy) bych trochu vahal, shodou okolnosti si ted na jare koupil tata Speed 05 se Suntourem a jeden kamos to samy s Judy. Ten Suntour je dost mekkej, tata ma taky temer 100 kg a ma to skoro furt zavreny, otvira to akorat na tezsi useky, ale jezdil predtim s pevnou vidlici, takze je to pro nej mozna trochu nezvyk. Ta Judy je podstatne tvrdsi, ale pripada mi, ze tak nejak zatuhla, kdyz jsem na to koukal, jak mu to chodi, tak se ta vidle krozne pomalu vraci, treba ji stlacim (moc to stejne nejde, i kdyz ji ma uplne povolenou) a pak kdyz chci aby se vratila uplne nahoru, tak musim nadzvednout predni kolo a ono se vrati hrozne pomalu,ale to mi pripada, ze je spis naka zavada, ze by to chtelo do servisu. Jinak je to ale za ty penize zlaty kolo!

      0 0
    • Excel  

      Meridu bych si nikdy nekoupil, tož tak. ;-)

      0 0
    • lOlA  

      rekl bych ze za tu cenu je to good!ani poskladanim asi lepsi nesezenes…

      0 0
    • Gorgov  

      No fuj, to snad uz radsi nejakyho supa

      0 0
    • mara53  

      na Meridu mám hezky dlouho spadlou klapku – takže Meridu NIKDY VÍC … (reklamovaný prasklý rám v záruce mi nahradili nějakou mrdkou za pár korun a víc že se mnou prý nebudou bavit) – tímto zdravím ty *****..... do Brna i na Slovač :(((((((((

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.