Rychlebské hory, okolí Jeseníku

6 nepřečtených
  • pdd1

    Plánuju pravidelný jarní XC přejezd hor a mám dotaz, jestli jsou sjízdné Rychlebské hory po hraničním hřebenu (po turistických značkách, které se tam kolem motají). Případně co se dá jet severně od města Jeseníku.

    0 0
    • Dusab  

      Já to znám v severní části Rychleb a tam je to v pohodě. Myslím oblast Žulová, Javorník, Bílá voda. Samozřejmě záleží na počasí, ale v případě velkýho bláta se dá najít nějaká lesácká asfalto – šotolina. Jinak Rychleby vřele doporučuju – krásnej kraj, málo lidí.

      0 0
    • Lister  

      o víkendu bych měl jed celou hřebenovku, tak pak můžu napsat

      0 0
      • sportovni_biker  

        Taky bych si zajel, ale vůbec nic o tom nevím :-( Nemáš prosimtě nějaké bližší informace?

        0 0
    • wego1991  

      Mám dotaz: Mátě někdo tip na XC okruhy (ideálně .gpx soubory) po okolí RS (ubytovaní budeme v Černé vodě)? Stezky znám, jedná se mi o přírodu okolo klidně i něco za čárou v PL. Dík.

      0 0
      • Singlespeed  

        Ve fotogalerii mám několik tras v severní části Rychlebek a v Polsku. Pokud se ti jedná o zajímavosti nejen přírodní, stačí mrknout do mapy.cz. Jsou tam toho mraky na celou knihu. Vodopády, skalní útvary, rozhledny, lesní bary, zříceniny hradů, staré lomy, vápenky, zaniklé osady, křížové cesty, lesní kaple, lovecké chaty, staré německé stezky. Na polské straně vybudovali nedávno desítky kilometrů cyklostezek-singletracků, většinou jsou taky na mapy.cz.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.