• BB

    tohle jsem našel v deníku Metro, který se rozdává zadarmo.

    0 0
    • Mamut  

      Myslis to o hemoroidoch?

      0 0
    • rasto  

      mno, chlapci, vidim, ze vam to pocasi/ nepocasi leze na mozky… :-/ meli by jste vic dupat, aby jste ze sebe dostali prebytecnou energii!!

      0 0
      • revish  

        Tim dupanim mysliš šu*at? :o)

        0 0
      • BB  

        ???

        0 0
        • Radek Broz  

          Urazime rastovo milacka.

          0 0
          • rasto  

            Dekuji Ti Radku, zes to vysvetlil :-) je videt, ze me zacinas poznavat :-) vazne: ja taky nerozepisuju na vsechny strany, jak je Topolanek prazdny a falesny. a blby k tomu :-) tak proc ma nekdo potrebu urazet paroubka za jeho vzhled?? jeste takovym (sorry) primitivnim zpusobem? holt ne vsichni jsme fotogenicti (staci se podivat do meho profilu :-)

            0 0
            • wroum  

              a ty ses kterej :-)

              0 0
            • BB  

              Hele, kdo seje vitr, sklizi bouri. Ten chlap prinesl do politiky hrubost, urazky a krupanstvi, takze se nemuzes divit, ze lidi mu to vraci stejnym zpusobem.

              0 0
              • pelt  

                no aspon nemlati ostatni zezadu…

                0 0
                • Haryk  

                  To ne, jenom Praze prodělal několik desítek miliard na burzovních rizicích. A když se mu nepovede vykadit, tak to svede na komplot ODS.

                  0 0
                  • Haryk  

                    Pardon, několik desítek milionů. Omlouvám se.

                    0 0
                    • rasto  

                      derivaty je ohromny risk. kdyz do toho sli, meli dobry duvod. pokud vim, transakci schvalovala Rada (nebo jak se jmenuje jeich parlament…)?

                      0 0
              • zubatec  

                Nechci se ho zastávat (a už vůbec ne ho volit!), ale tohle všechno v té politice už dávno bylo. Jinak tyhle debaty mi připomínaj debatu jehovisty s ateistou. Nikam nevedou, ale člověk se aspoň pobaví :-) Tož tak nějak…

                0 0
              • rasto  

                mno, co jsem ja zachytil, tak 1. co zacalo, byly utoky na jeho osobu. zacalo to jeho funkcema v RaJ atd atd. zadne typu, ze by v premierskym kresle spatne o necem rozhodl.

                0 0
            • luke777  

              presne me vcera znechutila na seznamu zprava ze paroubek zneuziva male deti, to me prijde uz opravdu nechutne co si ti novinari vymysli za pomluvy, a co se tyce ods a jejich reklam v kine tim me presvedcili ze ods ne!u z mam odvoleno a doufam ze ten modry mor vymytime

              0 0
              • Mamut  

                Ze tu si uplne, ale uplne zabedneny v skleniku? Ale vyzera, ze citat vies. Tak preco potom necitas tie clanky cele? By si sa tam dozvedel, ze je to citacia materialu najdeneho u Mrazka doma (asi uz po jeho smrti) a pravdepodobne je vymysleny. To su svine, ti novinari.

                0 0
              • BB  

                hele a cetl jsi knizku „Dzordzino, politicky buldozer“. Tu napsal kamarad Paroubka, nejakej socan, takze ten asi na rozdil od novinaru nekeca. A tam popisuje, ja socani najimaji rowdies, aby nicili setkani Topolanka s volici. To jsou praktiky, ktery se deli v Nemecku ve dvacatych letech dvacateho stoleti mezi nacistama a komunistama. A zajimave je ze tam ten socan pise, ze najimani tech rowdies zajistuji kluci Kockovy. Proboha co jsou ti socani schopni udelat, aby se udrzeli u moci. Lidi neni vam z toho k bliti ?

                0 0
                • Radek Broz  

                  Me jo, bohuzel nas neni dost, vetsine stada se libi, jak je tne Paroubek hezky razny a vsechno umi tak hezky vyresit:o(

                  0 0
                  • rasto  

                    jasne, kdyz pretocim zavity a volim socany, hned me davas do stada :-/ proc ze me delas stado za to, ze nechci, aby se melo dobre jen 10% obyvatelstva na ukor 90%? copak muzu volit nekoho, kdo uprednostnuje volnou ruku trhu na ukor prava, tunelare na ukor poctiveho vydelku, vystup z EU?? ku.va, vzdyt by se to podepsalo na celem narode!! (osobne bych modrou sanci – rovnou dani ziskal, ale tohle nechci!!) to, ze je paroubek dominantni no a co?? klaus nebyl snad?? copak se nepamatujes na jeho aroganci?? byl tam spidla ci gross, meli jste z nich vysmech, ze to jsou sasci a figurky. nastoupila dominantni osoba a hned je diktatorem. nechapu… a pokud se nepletu, v letosnich volbach se nici stanky i socanu, takze maslo na hlave maj obe strany :-/ (nepodporuji to, pachatele by meli jit do kriminalu!)

                    0 0
                    • OCG  

                      muhehe, rasto, to snad nemyslis vazne. No jo Prerov… Odtamtud moc bystrejch lidi neznam :o)

                      0 0
    • rhuman  

      Obracím se na Vás s velmi závažným zjištěním. V pátek minulý týden někdo vhodil do naší poštovní schránky reklamní leták s nabídkou prací (bohužel blíže nespecifikovaných). Ta firma se jmenovala ČSSD a byl tam takový zavalitý chlap s bradavicí a psali, „budu pro vás pracovat“.
      Protože v brzké době očekáváme výměnu oken v našem panelovém domě, což, jak lze předpokládat, bude provázeno značným nepořádkem, který bude generovat potřebu opravdu důkladného úklidu, rozhodl jsem se, že nabídky využiji a toho chlapa si zjednám. Ve Zlatých stránkách jsem našel číslo firmy (296522111 – bohužel tam nebyla linka na oddělení příjmu objednávek) a dnes dopoledne jsem tam (za přítomnosti jednoho kolegy a s hlasitě puštěným telefonem – abyste viděli, že nekecám) zatelefonoval. Na ústředně mě asi špatně pochopili, když jsem se pídil, že volám kvůli té nabídce prací a přepojili mě na personální oddělení. Snažil jsem se vysvětlit, že nechci zaměstnat, že situace je opačná, že oni nabízejí a já chci zjistit podmínky, jak to objednat, jak dopředu, kolik za to apod. Ta nesmírně hodná a ochotná paní někam odběhla, pak přiběhla a ptala se, jestli volám z vrátnice (ne, volám zvenku) a kde jsem to četl. Znovu jsem jí vysvětlil, že jsem to našel ve schránce a že mám zájem o úklid po výměně oken. Zeptala se, jestli jsem z firmy, která tu výměnu oken nabízí a provádí. Tak jsem jí znovu vysvětlil, že to je naopak, že si chci právě zjednat ten úklid, když se její firma nabízí, že bude pro mě pracovat. Ptala se, jestli to není nějaký předvolební trik. Ujistil jsem ji, že ne, že okna se určitě budou vyměňovat až po volbách, nejdříve v červenci. Nevím proč, ale chechtala se na celé kolo a když jsem ji poprosil, aby mě tedy přepojila jinam, bez dalšího slova zavěsila. Tak skončila má snaha, ulehčit manželce a sobě práci. Proto Vás chci upozornit, jestli si myslíte, že tahle firma bude pro Vás pracovat – není tomu tak. Mezi námi, on ten chlap až tak na velkého dříče a šikulu nevypadal – spíš tak něco mezi pinglem a vekslákem…

      0 0
    • Thidney  

      škoda, že už nemám tu dvoustranu z mf dnes v pravo monostrana o právě spadlém concordu, vlevo celostránkový inzerát Fishera – poleťte s námi..to byl mazec .-)

      0 0
      • pepino  

        Fischer byl super-Krásná dovolená,DÍTĚ ZDARMA-pedofilů ráj:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.