• malchys

    Sem v podstate uplnej zacatecnik co se tyce nakyho vetsiho jezdeni, a potreboval bych par rad jak bych mel zacit a jaky bych mel mit zhruba vybaveni(helma..) kolo mam Kellys Quartz a jsem z HK. Diky za trpelivost s takovou lamou;)

    0 0
    • enjoy  

      jezdi s lidma a sleduj.. a co se nedozvis od nich,dozvis se tady:-)). zaprve to,ze tvoje kolo je spatny:-D a ze bez helmy umres. vic snad dodaji ostatni,me nejak nenapada co bych ti mel povidat.

      0 0
    • rasto  

      jak jiz bylo receno, prvni vyjezdy bys mel absolvovat s nekym, kdo Te zauci. jinak, musis hodne pit (cca 1 0,7l lahev na 30km, mozna na min km). voz s sebou i musli tycky (=tzv. tratovky). hladak je potvora. neni spatny ani tachometr, abys mohl sledovat, koliks najel. katata by mely mit vlozku, abyses moc nepobouchal. i rukavice jsou dulezite: muzes otirat pot, na riditkach brani prokluzu, pri padu se min odres. prilba: vyber si neco kolem 1,0–1,2kc. za vic nema cenu kupovat, kdyz nevis, zda Te kolo bude bavit. znacku Ti neporadim: kazdemu sedi neco jine. hadry: osobne preferuji svetlejsi, barevnejsi: na asfaltu jsem drive videt.

      0 0
    • orca  

      JEZDIT jezdit JEZDIT , a pokud tě to bude bavit celej rok tak další si pořídíš třeba lepší kolo a bude tě to více bavit… krom přilby asi vyloženě nic není nutného …

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.