kdo dela naky kvalitni kratasy z vlozkou, ktery se daj pouzit jako vnitrek do volnejch ? (puvodni sensor vnitrek mi sezral pejsek :-)))
kdo dela naky kvalitni kratasy z vlozkou, ktery se daj pouzit jako vnitrek do volnejch ? (puvodni sensor vnitrek mi sezral pejsek :-)))
chudák pes :)
Cus,tak zatim tohle: spodky s vlozkou od Progressu, rada Micro Light(progress-cz.cz), pak od Axonu, Shorter II (axonsport.cz) a nakonec Briko, vnitřní kraťasy (lomtrading.cz). Jo a kup asi rovnou dvoje- at z toho ma taky neco haf…
muzu se zeptat jestli ma smysl kupovat s volnou vnitrni vlozkou nebo je lepsi s nevydelavaci? Diky
ja mam s oddelenou vlozkou.se vsitou bych nechtel.snad jenom kdyby nebylo zbyti. pouzivam je i na normalni noseni a je to proste pohodlnejsi:-)
myslim, ze je to jako se vsim- pro nekoho jo, pro nekoho vubec…ja mam krataky volny, se spodkama s vlozkou, a jsem total spokojenej!nejsem elastak, nemusim si ve meste vkladat tenisak:)), je to fakt civilnejsi vzhled.takze asi tak.
O tom jsem ještě neslyšel .. to tam máš intimku? :-) .. pošli PLS nějakej odkaz.
jeste je dost firem, co delaji volny kratasy, ale prodavaji je jako komplet se spodkama; napr. Kalas dela fakt hezky, ale odradily mne patentky, kteryma bys jako mel pripnout ty spodky- skrabe to, prekazi a tak; nejlepsi volba je asi normalne spodky s dobrou vlozkou a pak kratasy dle vyberu; mam axon Sharp, vlozka je tam vyborna; a uz koncim, pac pak tady budu za znalce vlozek…:))))
axon zni celkem prijatelne:-),ale ted porad,jak koupit jenom ty vnitrni kratasy:-).protoze nema drzi a snad nikdy nepovoli:-)
tak samotny vim jen ty, co jsem psal, a pak ten atex, co je na nej odkaz u rocka; axon dela dvoje (jeste ma jedny ukryty v doplncich- ty vypadaji dobre, ale uz je to litrik).
jo tak,diky.ja mel pocit ze jsem jejich katalog prohlidnul cely,asi ne:-)
hele, nemel by uz nekdo zacit nadavat??? nebo je bike-forum uz dobry misto pro diskuzi? to by bylo fajn…
zdar, ty axon spodni jsem si dnes zkousel a nic. obecne mam veci M a nebo L, podle vyrobce, tyto jsem zkusil M a byli mi docela volne, ale hlavne maji hrozne vysoky pas – aby si vlozka aspon trochu sedla, musel jsme je vytahnout snad do pulky bricha. a ta vlozka se mi na pohled taky moc nezdala.
Kup si moirove vnitrky s vlozkou. Stoji kolem 600,–. Urcite to najdes na jejich webu.
to už bych neudělal, vložka po pár vyprání ztrdne(jelenice) a nohavičky nemaj na konci nic proti shrnování, takže po chvilce jsou z kraťasů slipy :-(
jj,takova XXL intimka.
Koukni na stránky Atexu, www.atexsport.cz/atex.html (sekce produkty/cyklistika pánská kalhoty jaro-léto 2.část/č.1053a) ti prodávají volný kraťasy a vnitřek do nich zvlášť. Ale jak je to s kvalitou, to Ti nepovím, nemám je … myslím ale (z rozhovoru na Sportlifu), že by se s nimi dalo domluvit, aby tam za malý příplatek našili některou z kvalitnějších vložek z jejich nabídky.
vzorkova prodejna v brne.. hmm,to nezni az tak moc prijatelne:-).teda ne pro brnaky:-)
No já mám už druhou sezonu NEMA VARIABLE. A můžu vřele doporučit. Cena cca 1500,– Charakteristika: „krátké kalhoty (použitelné též jako plavky) + odnímatelné cyklistické vnitřní spodky s antibakteriální vložkou“
taky jsem je doporucoval.. ale za letosni model uz bych tolik nebyl.je jiny material,pocitove.a hlavne usity(uzky a neflexibilni v pase) je to trosku divne. ps:nevi nekdo kdo bude dal delat NEMU kdyz s ni progress konci?coz teda moc nechapu,ale budiz:-)
Letošní sem neviděl :-( Ty loňský se ale daj furt sehnat, maj je všude. [teda aspoň u nás v Pce ;-) ]
vnejsich mam dost, potrebuju taky naky vnitrky…
ted jsem pořídil Nemy s vložkou zvlášť a myslím že je to lepší řešení než samostatná vložka – navíc máš hezký kraťasy :)
mam vnejsich hafo, chtel sem jenom naky vnitrni (sezral mi je pes)
a kterej? ten co leze dírou?:-)
nene, moje KONA
Stinky?:-)
ne, moje psice se menuje kona, ale sef n-distribution ma psici a ta se menuje stinky :-)
sugoi .-))
dotaz na tie Nemy Variable … mam 180/72, tj. vcelku normal a rozmyslam nad tymi Nemami, ale uz viem zohnat len M (ak viete o Lkach, dajte vediet:-), oplati sa mi zdrhnut z roboty ist ich vyskusat alebo ani nemusim, lebo sa do nich urcite nedostanem?
ja jsem nedavno koupil od Moiry…ve sleve za 500,– a jdou zatim nejlepsi,co jsem mel
Castelli, vypadaji jako obycejni boxerky, ale maji vlozku.
Jak jsou na tom vnitřní kraťasy s vložkou např. od Endura a NW? Mají nějaký systém uchycení na jejich kraťasy. Lze je použít i na kraťasy jiné značky? Jestli to nějak nesjíždí, neposouvá se apod. Díky
Endury jsem chtěl do volných kraťasů Endura a neseděly mi. Přišly mi vysoké v pase. Nakonec jsem koupil od FOX a ty jsou fajn. Jen letošní model má jiný materiál, přijde mi méně hebký. Ale ještě jsem je nestihl testnout. Ten předchozí model s nápisy FOX na lemech nohavic byl super.
Jojo, starý Foxy, paráda… Ještě se dají sehnat, ale zase 1190 Kč je už dost rana…
Zkoušel jsem od Endury verzi Singletrack (s vložkou 500series) a neseděly mi, materiál byl jako z pet láhví, až moc umělý, nepříjemný. Doporučuji Sýkoru (cyklodresy.cz), vybereš si vložku jakou chceš, střih … úplně v pohodě se dá objednat mimo jejich konfekci.
Díky za info. Ty Endury jsem zkoušel a přesně jak píšeš.. Koupil jsem za dobrou cenu Craft boxerky s vložkou. Sedí dobře ale cca po 2hod. už začínám zadek cítit ale asi méně než bez. Nikdy jsem s vložkou nejezdil tak nevím zda je to normální.
Vozím Pearl Izumi Select