• stig

    Rozhodol som sa definitivne pre Stupjumper, ale neviem ci sa oplati priplatit a kupit SJ FSR Comp, alebo ci staci ten najlacnejsi FSR 120 Int…oplati sa za tie prachy priplatit za lepsiu vybavu ??? su tam tlmice s vyssim zdvihom.

    0 0
    • Lister  

      tak to je otázka, to záleží na tom jestli ty peníze máš nebo ne :o)

      Já bych se asi spokojil s tím levnějším, nejzásadnější rozdíl je ve vidlici a v materiálu rámu, zbytek jsou jen kosmetické změny. Musíš si to přebrat sám, mě se víc líbí ten levnější.

      0 0
    • PePu  

      Pokud se nepletu, má vyšší zdvih (13cm) jen S-works carbon. SJ FSR Pro má tlumič s brainem (Remote BrainFade), ostatní mají Triad. Ve výbavě Comp a 120 Int asi nejvíce vyčnívá vidlice (Talas 90–130mm vs. Float 120mm) – tady asi záleží na tvých požadavcích na chování kola ve výjezdech. Osobně by mne nebavilo pod každým „delším“ kopcem xkrát točit nějakým kolečkem a na kopci znova (to má mít model 2007 vylepšené – pouze tři velikosti zdvihu). Takže pokud netrváš na měnitelném zdvihu vpředu a nepotřebuješ XTR přehazovačku, ber 120 Int.

      0 0
      • stig  

        no, asi to vidim na ten zakladny model, už len farbu vybrať :-)

        0 0
        • PePu  

          Stříbrný vypadá jednolitě (sladěný s vidlicí), ale červená je červená… :) Slušný rám je základ, vidlici můžeš řešit později (pokud ti stávající nebude vyhovovat).

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.