• michalm

    Ahoj, dostal jsem Garmin Etrex Legend a chtel bych se zeptat, jestli je mozne z nej stahnout mapu evropy, ktera je v nem standardne ulozena ? Nebo je mapy mozne pouze nahravat do GPS a ne z GPS do PC ? dik

    0 0
    • Crempa  

      Ahoj, mapu Evropy z toho asi nedostanes protoze je nahrana v ROMce a k ty nebude pristup. Mapy nahrany v uzivatelske 8MB pameti jdou stahnout pomoci programu GPSDaemon.

      0 0
    • Mirooo  

      mám dotaz jde se prostřednictvím GPS podívat např mapu nějaké oblasti ve Francii(aniž bych ve Francii fyzicky byl)? a jde tato mapa (kousek nejake oblasti ve Francii) pretahnout do PC?

      0 0
      • MlokCZ  

        Pokud je to podkladová mapa, tak stáhnout pravděpodobně nepůjde. Pokud máš koupenou plnohodnotnou mapu, tak stáhnout půjde, ale v takovém případě půjde i rovnou naistalovat do PC a nemusíš ji tahat z GPS.

        Prohlížení podkladové mapy bohužel netušim, já mám podkladovku USA, protože je GPS-ka dovezená, takže jsem se o to nezajímal. A ČR mám koupenou Topo Czech V1, v té pak je možné si prohlédnout v GPS jakoukoliv část mapy, aniž bys tam byl.

        0 0
      • stan.zak  

        A Zdravím, Absinth, v GPS BY MĚLA být tzv. základová mapa. Máš-li evropskou verzi GPS, pak zákl. mapa je mapa Evropy. Stačí tedy kurzorem jet na JV… V GPS si ale můžeš zvolit, jakou mapu chceš zrovna používat, takže pokud ti nejde jen přejet kurzorem, v menu zvol „Ukázat základní mapu“ (nebo podobně.) Máš-li GPS 60CSx, můžu popsat podrobně, máš-li jinou GPS, budeš muset postup najít v návodě.
        Na druhou otázku ti odpověděl MlokCZ.

        0 0
      • stan.zak  

        B

        0 0
        • Mirooo  

          mno ja prave nemam GPS, shanim kousek jedne oblasti ve Francii, je to vážně kousíček(cca 6km), nemá cenu kvůli tomu kupovat mapu..ale zase se tam nechci ztratit(mozna to ani nejde, ale jistota je jistota)…tak shanim nekoho kdo má GPS a byl by ochoten pomoct…

          0 0
          • kolombo  

            Pokud potřebuješ kus výřezu mapy, tak zkus Google Maps maps.google.com Ta je volně na Internetu a normálně si ji ulož jako obrázek a vytiskni. Je to o dost jednodušší postup, než ji stahovat z GPS, kterou navíc nemáš :-)

            0 0
          • stan.zak  

            … a proč to nenapíšeš rovnou? Seš mimoň nebo co? Jednoduše to z GPS nepůjde, mapa je zamčená vždy na konkrétní přístroj, jestli složitě nevím, nenapadlo mě to zkoušet. nestačila by ti www.viamichelin.com nebo www.map24.cz , podrobnost je slušná, u map24 jde dokonce místo „auto“ nastavit „chodec“ Pomohlo ti to?

            0 0
            • stan.zak  

              jo z obou adres si to můžeš vytisknout.

              0 0
            • Mirooo  

              kua jak mimoň, viamichelin znam moc dobre, ale potreboval bych jeste podrobnejsi, google maps jsou pro planovani trasy naprosto k hovnu…potreboval bych něcoo jako swissgeo.ch což je světová špička. Bohužel nic podobného asi pro jiný části Evropy neexistuje. Takže se omlouvám všem, kteří mě nepochopili…takze serte na to..jako bych nic nepsal

              0 0
              • stan.zak  

                To promiň, vidět do hlavy ti ale není. Jestli máš problém napsat co vlastně chceš, tak někoho požádej, ať ti pomůže, nebudeš se pak muset omlouvat. Takhle seš jako malej harant: nejdřív mlžíš, a pak se vztekáš.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.