• Radek Broz

    Co z toho se vam libi?

    2 kamosi posilali galerie (ukazu je jeste dnes na etbikez.com) a dostala se tam jen jedna fotka – podle me mezi nima byly i o dost lepsi nez nektery, ktery se tam dostali… ALe je to vec porotcu. Spis chci vedet, co se libi vam.

    Ze tam ma nekdo 3 fotky a ostatni jednu mi mozna taky uplne fer neprijde. Soutezici 5 a 7 je oboje Dijck? Schizofrenie?:o)

    0 0
    • Tomcat  

      Klid, co bys čekal. :-( Jedná se to dost rozporuplný stránky, tak i souťeže tam budou stejný.

      Docela sranda, že na MTBS o Všenorech tam nebyla ani čárka. Loni, ale to tam bylo :o)

      0 0
    • Radek Broz  

      Komplet galerie: etbikez.com/in­dex.php?clanek=287

      0 0
      • Tomcat  

        No aha už vím proč se jim to nelíbylo, neni to vo XC, ani o silnici :o) Fotky móc pěkný, dobře zachycený momenty.

        0 0
        • Radek Broz  

          Z toho bych kluky ani nepodezrival… Vibiralo to vic porotcu mimo mtbs. Ale nektery, ktery vybrany byly, jsou podle me hooodne amatersky.

          0 0
        • blue  

          a lonska vitezna robynova fotka byla o xc nebo silnici? nebo zas jenom blbe kecas?

          0 0
      • Vrci  

        1 – výborná 2 – chtělo do 2 až 3 kroky vpravo 3 – přepálené 4 – měl z ní být pouze výřez 5 – přepálená obloha, část se smrky se měla odříznout 6 – odstřihnou oraniště, znovu přepálená obloha 7 – znovu spodek navíc 8 – je toho na ní moc a nic – něco vybrat, ostatní odstřihnout 9 – trochu víc rozostřit pozadí, odstřihnout spodek, možná trochu zleva, vyretušovat sedačku nad ramenem, znovu přepálené

        U spousty fotek je přepálená obloha, doporučuju polarizační nebo šedej přechodovej filtr případně upravit expozici o 1 EV.

        Neviděl jsem ostatní fotky tak s nima nesrovnávám.

        0 0
        • Vrci  

          Nějak mi vypadla ta focená s hodně silným bleskem – skutečná č. 8.

          0 0
        • Dijck  

          Mne sa zda ze hovoris o inych fotkach ako tam su:)

          0 0
      • ddd - andy  

        Tak z tyhle galerky se mi nejvic libi: Kralik v letu proti tem zelenejm stromum – ale i k tomu bych mel pripominky.. Vsecko ostani je hezky ale… Ale ja jsem na fotky perfekcionista.. ;-)

        0 0
    • speedy gonzales  

      no nebudu hodnotit uroven fotek..jsem zaujaty:-))) se mi tak uplne nelibi system souteze. myslim ze verejne hlasovani se da lehce zneuzit. spis mi prijde spravedlivejsi vyber odborne poroty a jako doplnkova „cena ctenaru“. takhle je tam ta odborna porota tak tak trochu zbytecna a jen na okrasu. ale myslim ze sou i dulezitejsi veci na svete:-)

      0 0
    • Meesha  

      No, taky se mi ten Top 10 vyber nelibi. Treba to posledni… to bych rek, ze je obycejna nezajimava fotka. Foto 3 a 5 (opravene, ne fotka od Dijcka) se mi taky nelibi… Asi ale nemam tak odborny nazor jako odborna porota :-)

      0 0
      • Radek Broz  

        My s klukama cekali, ze tam budou super fotky, na ktery budeme koukat s otevrenou pusou a ono nic. Nevim, jaky byly ty, co se tam nedostaly (krome tech od nas), ale z tehle se mi libi ta 2., 1. by se mozna z ty neuverejneny galerie taky vybrala hezci… spis by to chtelo ukazat komplet galerie od vsech tech 10 autoru. Proste me to zklamalo.

        Prave ta 10. me dostala – ta tam totiz podle me nema co delat. 5, 3, 4, 9 taky nelibi, 6 a 7 budiz (sorry Dijcku, ale probirali jsme to;-) ).

        0 0
    • vili  

      cau, sorry ale zneuziju thread: muzete mne pls nekdo nejak naznakove polopaticky rict jak se udela ramecek kolem fotky ve photoshopu? Dikec, nebo jestli mate nejakej navod na photoshop v el. podobe, sem s nim( nic poradnyho se mne nepovedlo vygooglit). Diky

      0 0
      • Meesha  

        v PS nevim, ale ja je delam v Zoner Photo Studiu. Tam je to easy.

        0 0
      • Radek Broz  

        Pokud ho chces stejne velkej na vsechny strany, tak podle me je nejlepsi zduplikovat obrazek do novy vrstvy (abys ho nemel jen ve vrste „background“), pak kliknout na image/canvas size, zaskrtnes „relative“ a vyplnis, o kolik se to ma roztahnout (v libovolnejch jednotkach) dole na ty sipky „anchor“ neklikas – tak, jak jsou prednastaveny, zustane obrazek na stredu, platno se zvetsi do vsech stran. Tim mas zvetseny platno s fotkou uprostred, udelas si novou vrstvu pod fotkou a vyplnis pozadovanou barvou.

        Pokud chces jen tenej a nevadi ti, ze prijdes o par pixelu na okraji, tak celej obrazek oznacis (kliknes v paletce na vyber a pretahnes uhlopricen z rohu do rohu) pak das Edit/stroke a zvolis barvu a tloustku.

        Snad je to aspon trochu srozumitelny;-)

        0 0
      • Al_Bunda  

        digi.zive.cz/h/fo­toskola/AR.as­p?ARI=434 Je tam postup jak toho docilit a funguje to bezvadne.

        0 0
    • Dijck  

      To cislo 5 a 7 boli obe moje:) Len meno nejako nesedelo.. Napisal som Petanovi aby to opravil.

      Z tych co tam su sa mi pacia – cislo 2..hoci je to pozing a ta vyprechodovana obloha je nestastna.

      Potom este moze byt 3 a 9 ale to je taky primer. Celkovo som cakal lepsie fotky..

      0 0
    • Pá-dlista1  

      A je to. Tak to ma byt, tak je to spravne. Gratuluji vyherci. Slava vitezum, cest porazenym.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.