• Nikdo

    Ahoj, po neprijemne podrobnem zkoumani povrchu asfaltu ruznymi castmi tela a zjisteni, ze tereni plaste moc na tomto povrchu nedrzi bych potreboval tip na gumy, ktery drzi jako pribity jak na suche tak mokre silnici (kvuli turistice, jinak bych po nich nejezdil). Ostatni vlastnosti jsou podruzne :)

    0 0
    • Luka  

      ted se do me pustej, ale ja jsem zastancem ralfiku… jedou, drzej. Jen se na silnici dost rychle sjizdej. v terenu drzi na vsem, mokra trava, mokry koreny atd atd… jo, jsou dobry.

      0 0
    • Daf  

      Python MRC High. Vazne nema vysoke bocni vystupky, takte se nezvejka a da se slusne v zatackach klopit. Krom toho nafouklej na 4Bary jede jako slick. Sice se pomerne rychle sjedou vystupky ve stredu behounu. Ale az se to zarovna jedou jeste lip a vzorek mizi minimalne. Nemam problem na nich po silnici najezdit 7000km.

      0 0
    • TepZepi  

      Ahoj mám supr zkušenost s pláštěm Michelin Country Rock. Foukám ho na 5 barů, skoro se nesjíždí, má minimální valivej odpor takže po asfaltu to pěkně frčí, vzorek perfektně odvádí vodu. Ješte se mi nestalo, že by mi na mokru klouzl. Tyhle plášte jsem koupil na delší cesty z brašnama a vůbec toho nelituju. Přikládám foto.

      0 0
    • orca  

      Žel takové gumy neexistují… Každá guma mé své klady a zápory . A taky každá guma má i své fyzikální maximum (náklon do zátačky a pod) takže pokud to překročíš se sebelepší gumou tak se poroučíš k zemi .. Takže by bylo lepší se naučit jezdit v závislosti na limity obutí… Jinak není špatných gum jen špatných jezdců…

      0 0
      • Nikdo  

        No jo, ale prave mi spatni jezdci potrebujem dobre plaste aby nas podrzely. :o) A jak rikas zadna pneumatika neni univerzalni – proto chci mit dva pary kol, jeden do terenu (tam u mne vyhrava Tioga) a jeden na silnici. Oni ty plaste s vyraznyma vystupkama se v podstate silnice dotykaji jen malou plochou a pak staci malo a jde to do smyku. Proto ted shanim neco s nizkym vzorkem a pokud mozno mekou smesi. Telo uz nevydrzi co driv.

        0 0
    • jecnak  

      Jestli je chces jen a jen na silnici, tak zatim to nejlepsi co jsem mel moznost jezdit jsou Schwalbe Marathon Slick – ma to dve smesi – jednu uprostred tvrdou a po stranach mekkou. I za mokra se to da klopit mnohem vic nez na cemkoli se vzorkem, navic jedou jak zbesily.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        Ale pak přídou mokrý kostky a ty nevyjedeš ani kopec :-) Pokud ovšem jezdíš jen po asfaltu, tak sou asi bezkonkurenční a to i z hlediska antipuncture.

        0 0
        • jecnak  

          Zas tak zle zatim nikdy nebylo – vyjete a sjet se dalo a silnici zatim vsechno, krome ledove silnice s 20% sklonem.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.