• rhuman

    nevite jestli je potreba licence na bmx zavod, kategorie „prichozi“ a jestli me tam pusti s trochu tezzsim celoperem. diky za odpoved

    Anketa: diky za odpoved

    ano
    1x
    100%
    ne
    0x
    0%
    0 0
    • Meesha  

      no jestli myslis BMX jako bikros, tak pochybuju, ze te mezi detsky kola pustej s nejakym freeridem… :-) Jako prichozi snad licenci mit nemusis.

      0 0
      • rhuman  

        j, myslim bikros, no je tam kategorie mtb, tak by mohli …

        0 0
        • Pá-dlista1  

          MTB Hobby – zde startují jezdci bez licence BMX vydané pro rok 2006, mohou zde startovat také jezdci s licencí bmx, ale toto je omezeno věkem. Buďto jezdci 14 let a mladší nebo naopak jezdci 33 let a starší , prvních 5 jezdců z celkového pořadí 2006 musí v roce 2007 startovat v kategorii MTB Elite. viz. www.bikros.cz/…_cj/view.php?…

          0 0
      • Radek Broz  

        Pustej (i kdyz to nerozjede) – nerad, kdyz nevis:o)

        0 0
    • Tomcat  

      Tak v ČR se začlo po vzoru DE jezdit MTB na BMX dráze.

      Vybavení kola = normální MTB (i 30kg Krutor je normální MTB) Závodů v roce 2006 bude nakonec devět, z toho jeden bude vypsán jako mistrovství ČR MTB Elite a Hobby.

      Elite= kdo má licenci v BMX nebo je Elite v 4X

      * 02.04. neděle Loko Skanska Pardubice

      * 08.05. pondělí Klatovy

      * 28.05. neděle Milovice

      * 01.07. sobota Protivín

      * 02.07. neděle Protivín + M ČR MTB Elite a Hobby

      * 09.09. sobota Mariánské Lázně

      * 24.09. neděle Praha/Řepy

      * 07.10. sobota Praha/Bohnice

      * 14.10. sobota Bílina

      Pro rok 2006 nastalo pár změn. Pro kategorii Hobby jsou zakázané nášlapné pedály, kategorii Elite pedály libovolné. Dále nastala změna se startovacími tabulkami. Každý jezdec kategorie MTB obdrží za poplatek 100,–Kč na prvním závodě ČP, kterého se zúčastní startovní tabulku s přiděleným startovním číslem, se kterou pak musí startovat na všech závodech ČP MTB na BMX dráze kterých se zúčastní. Startovné zůstává stejné 100,–Kč za závod.

      Systém rozjížděk je KOSO, jezdci jsou nasazeni do skupin, dle průběžného pořadí v seriálu, jezdci ve skupinách jsou stejní a nemění se, první tři z každé skupiny postupují dál přímo, jezdci na 4 až 7 místě jsou do oprav a jezdec na 8 místě vypadává.

      Pokud máš Dh fulla doufejme, že víš co dělaš :o) když sou borci co to jeli na Banschee nebo Giant DH ATX

      0 0
      • Tomcat  

        Bohužel se musí zrušit víkendové závody v Pardubicích. zde je oficiální prohlášení ředitele závodu.

        Vážení přátelé.

        Dnes se rozhodlo ve vedení TJ na základě aktuálního stavu dráhy, předpovědi počasí a povodňového ohrožení, že dráha v Pardubicích NEBUDE hostit tento víkend závody BMX a MTB (1.-2.4. 2006). O případném náhradním termínu bude ještě rozhodnuto, ale dnes je jasné, že dráha, která ještě před týnem byla pod ledem, není dnes po posledních těžkých deštích schopná regulérního závodu. První klopenka je natolik rozměklá a plná vody, že již během treninku by z ní bylo jen oraniště nezpůsobilé po důstojný průběh závodu. Parkovací louka je plná vody a vysoký stav vody v Labi (desetinásobek obvyklého průtoku) společně s deštivou předpovědí nedovoluje uvažovat o tom, že by bylo lépe. Prosíme proto všechny o pochopení a omluvu – příroda je opět lepší. Jakmile bude s komisí BMX dohodnut vhodný termín k uspořádání závodu, budeme vás všechny informovat.

        Za vedení TJ a pořadatele Ing. Jiří Klicpera CSc., ředitel závodu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.