• Corbett

    Ale jen o 5 km z kopce. Lepší bude to, že to bude vše v jedné lokalitě a člověk se nebude muset přesouvat z Žop do Holešova na start i když to bylo z kopce. Ta zámecká zahrada je pěkné místo, tak jsem zvědav. Tedy pokud se to, co si tu píšou Drásalovci potvrdí. – www.drasal.cz/

    0 0
    • TheIF  

      Hm jestli budu mít bajka tak bych to mohl zkusit dojet, takovou štreku a furt do kopce z kopce… ale jinak paradní trasa :-)

      0 0
    • coolboy  

      určitě to bude super! hlavně bude lepší spojení se světem a taky možná víc místa a víc diváků…btw. už je to potvrzený na drásalovským webu

      0 0
    • BUBU  

      Dojezd na zámku bude rozhodně atraktivnější,bude i víc diváků. Nejsem si tak úplně jistý jak perfektní to bude ze stanováním a vůbec si nedovedu představit kde všichni zaparkují. Taky si myslím ,že občerstvení na zámku bude vic skřípat než v Žopích.

      0 0
    • pop  

      Tak snad vyjde počasí :)) .120km to už je délka :))

      0 0
    • Stancek  

      Tak kdo jede? Teda komu se chce se tam pred startem parkrat projet? Ted jsem skoncil neschopenku, tak uz mam roupy a abstak, tak jsem ted poslal prihlasku. Vzal bych auto, dovezl se nekam pobliz a po odpolednech si projet trat. Nemam na aute zahradku, tak muzu vzit sebe a jednoho pasazera s kolem.

      0 0
      • pop  

        já bych jel,ale až bude trošku lepší počasí, můžu i přes týden-podle domluvy. Auto s nosičema mám a su z OL,takže kdyžtak mi napiš na e-mail.

        0 0
        • Stancek  

          Zdarec, vcera jsem potkal Vymiho a ze by jel ve stredu, to by snad klaplo, jenze to pocasi… :-( Sotva jsem vstal z mrtvych, tak kdyz bude tak hnusne, tak nejedu a radsi pockam az se to umoudri. Jinak muzu pokud neni nejaka suuurna prace tak od 16 hodin prez tyden, ale tak max. 2× do tydne, jinak nestiham a vikendy spis nedele, soboty mame my vidlaci pracovni. Bydlim kousek od Prerova, tak prez tyden bych se tam chtel dopravovat autem a o vikendu kdyz je vic casu by to slo i cely kolmo.

          0 0
      • Corbett  

        Od 21.5. až do července mám volno a mimo jiné budu ladit formu na Drásala. Jako místní ji budu pilovat projížděním trasy Drásala. Není problém se domluvit. Dřív nemohu, protože nemám volné víkendy, ale všední dny, např. po,ut,st,čt, pak ut,st,čt,pá a pořád dokola. Své volno také trávím na kole, tedy pokud se nevěnuji rodině, tak že není problema, čus.

        0 0
        • Stancek  

          21. uz bylo ne? To se nekdo ma.. tolik volna, zavidim :-) Takze jak tam pojedem, dame vedet a nekde se tam srazime.

          Kua taky bych ladil formu, jenze zadnou nemam, tak ji nekde sehnat, koupit, cmajznout nebo aspon vypujcit a potom ladit… Snad se neco povede do 1.7. ;-) :-D

          0 0
          • Corbett  

            Myslel jsem 21.června, ale budu rád když dáte vědět.

            0 0
            • Stancek  

              Sup s tim nahoru ;-) Nikdo zadny navrhy? Do konce tydne to mam s kolem blby, mozna krom zitra, to jsem mel jet na Chriby, ale kamos co to domlouval se nejak neozyva a treba by se nechal premluvit radsi na hostynky , ale uz se to krati a rad bych si projel trasu, at vim do ceho jdu, pojedu poprve.

              0 0
    • Corbett  

      Bych navázal na svůj 10 roků starý příspěvek. Letos nám Drásalovci přichystali pěknou, zajímavou a dost potřebnou změnu. Na klasické dlouhé trati 117km úplně vyjmuli úsek na Jarcovou a přidali ježdění kolem Semetína (sjezd po trati Bike aréna Semetín), výjezd na hřeben kolem Baťkové, Držková, ježdění kolem hradu Lukov a dále po klasice. Jsou to krásné úseky a velice pěkné místa. Mapa není dost přehledná, ale vypadá to, že po výjezdu z lesa pod Baťkovou se jede po polygonu až do Držkové. Škoda, mohli to vést celé proti Slušovickému okruhu. Pokud uvedené převýšení odpovídá skutečnosti, tak jsem přesvědčen, že zařazením tohoto úseku do závodu se Drásal dostane obtížností na úroveň Sudet.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.