Anketa: jak nejrychleji si jel ty na biku? ;-)
Vostry! Skoda, ze je to tak hrozna kvalita… …i kdyz mozna je to i dobre… ;-)
Dobře že nejsou vidět detaily.
Presne, nektery veci by byly asi moc osklivy…
Roztomila zviratka…
Husté.
Tak to je hodně hustý. Nechápu, že to přežil. Bez přilby ani ránu.
Neviem, na čo mal tú prilbu na hlave, keď mu aj tak pri tom páde uletela z hlavy :-(
až sebou pleskneš ve 170 km/h tak budeš rad že ti uletí po chvilce helma a nezustane ti v ní aj hlava. To že po několika prudkých nárazech upadne rozlomená helma je normal.
Pravda, radšej helma, ako hlava :-)
Kdyz jsme u tech videi, tak taky neco pridam, ale bacha… Je to fakt nechutny. Cinani sou hovada.. www.youtube.com/watch?…
Tak to je dost příšerný, vůbec sem to kua neměl pouštět !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
***** to je hnus..............
Fuuuuj, *****, to je hrůza. Ani jsem se raději nedíval do konce!!!!!!!!!!
:o(
cinska farma co by ste chteli, ja delal 3 mesice na porazce v drubezarnach a kurata mam stale rad, i kdyz mivam problem s cuchem:))
Proto vozim funkcni pradlo a ne kozich …
docela sila, moc se s tim jak je videt neserou…
tjn, a bohuzel to neni vyjimka:(
No jo. Když si někdo neutáhne rychloupínáky..:-)
Skôr mi to pripadalo, že sa mu utrhol celý predok bajku, no jo, to tie rámy od arthuru :-)))))))))))
nekde zapoměl panáček vidlici;) a zvířátka teda taky celekm maso…
o tomhle sem cet… jel na seriovym ramu aby udelal reklamu, jenze ten seriovej ram to jaksi nevydrzel – rozlomil se vejpulll…
www.rajsmichu.cz/show_media.php?… schody jsou potvora (treba mať odblokovyný brutal na tejto stránke, ináč sa to asi nepustí)
www.rajsmichu.cz/vypis.php?… video Seskok z kopce na kole , no zase mu rupnul ten rám od arthuru
fotos.mtb-news.de/fotos/showgallery.php/cat/504/page/2 jau jau jau :-(
omylem jsem hlasoval..
Se vůbec divím že je naživu.A počem to vůbec jezdili?to nevypadalo jak hlína a aji ten kopec byl jaksi prudkej a bez trávy.Připadlo mi to jako prach ze sopky.:-)) Nebo co to bylo?
www.matthewmaes.com/…iftCrash.mpg nenapadnej začátek :o)
hehe dobrej idiot:)