• caambaro

    unika mi olej z vidle ale to takovym zpusobem ze kdyz vypoustim vzduch(z ventilku z nohy) tak s tim vzduchem strika i olej.. co je s tim vite to nekdo? dik za odpovedi

    0 0
    • jaski  

      nekdo ma hodinky s vodotryskem a ty mas vidlici s olejotryskem :-)

      0 0
    • Manas  

      To se mi stavalo normalne. Ale ja jsem to jednou nafouk, pak postupne upoustel dokud mi to nesedlo. Pak jsem na to tri roky nesah :-)

      0 0
    • CZiko  

      no u mojí MX Comp když vypouštím vzduch, tak taky trocha oleje unikne – přecijen je zpěněný a dostane se až k víčku… ale ne že by přímo stříkal, jako že mě to trefí do oka:-) jenom se to tak rozpráší…

      0 0
      • jaski  

        to ja si kopuil skareba a kdyz sem ho chtel trochu upustit tak cumim do ventilku a pssssssssssss­sssssss a mel sem voflaklou celou hubu a skareb bez vzduchu a ja bez pumpy :-)

        0 0
        • caambaro  

          hehe tak to se mi stalo skoro to samy ale ja byl nastesti na benzine tak sem ji opatrne nafouk.. btw.jak zjistim kolik tam mam oleje a vadi to hodne kdyz je tam treba malo oleje??

          0 0
          • jaski  

            pokud neni olej na pistku tak ti bude mozna uchazet tlak ale dobre mu to taky urcite nedela :-) no jeste v tom ventilku byla vazelina takze sem mel na ksichte kusy vazeliny a oleje:-) pohoda.kdyz semzase menil tlumici tak sem chtel zapruzit:D opet ksicht a strop a podlaha garaze naolejovana :D.urco to je jenom ten na pistu takze manual a pripadne doplnit.

            0 0
            • caambaro  

              a to ten tlak uchazi nejak rychle nebo po delsi dobe? a posledni otazka a uz te necham: kolik ho tam mam dolejt a co to bude znat?

              0 0
              • caambaro  

                stat sem myslel..

                0 0
                • jaski  

                  jo aha stat.tak nevim ale pocitej s tim ze kdyz budes chtit ten co tam ma bejt tak musis koupit tak po litru v mototechne takze tak 200.ale ja sem do manitou stejne nesehnal ten co tam ma bejt tak je tam jinej a nestezuje si.jak sem rek je to jen tesneni.jo a cet sem tady ze do marza se leje jenom jeden druh-jako do tlumice.to je vetsinou ten motorex myslim asi 150kc 0.5 litru ale nevim presne

                  0 0
              • jaski  

                rikam ze nemam marzo.najdi si manual.fakt nevim kolik to bude uchazet ale misto zjistovani kolik to bude uchazet bez oleje je podle me jednodussi ho tam dolejt a nenicit tesneni ne?:) podle me staci aby byla hladina tak 1,5 cm nad pistem.u toho o mnozstvi tolik nejde jako o tlumici. bude znat to ze bude mazat, tesnit, nenicit se a nezadrhavat.btw kdo maze ten jede :-)

                0 0
            • goofy  

              Kecas tady blbosti. Tam je otevrena lazen, tudiz jeden olej pro vsechno. Utika mu ventilkem klasicky tlumici olej, a to proto ze je speneny.

              2caambaro: Hladinu oleje u novych vidlic Marzocchi buhuzel udava v mililitrech, tudiz se da tezko spetne domerit kolik tam ma byt. Zkus treba napsat Bartonickovi, jestli ti neporadi. Nebo se tu mozna ozve nejaky servisak, ktery by to mohl vedet.

              0 0
    • libi  

      myslim ze s tim nic neni÷) me se to taky stalo (asi je normalni ze ten tlak vzduchu sebou veme trochu oleje), jenze ja upoustel pomalicku pac sem videl ze mi tam sel trochu olej, tak sem cvhilku pockal a pak sem upoustel opatrne. ale odpoustel sem tak dvakrat abych si to doladil a nekdy od zari uz sem se toho ani nedotkl.

      0 0
    • Vilém  

      Je to normalni.

      0 0
    • lubos  

      Vzdyt to je normalni. Mas otevrenou olejovou lazen. Kdyz olej napeni , tak paradne strika :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.