• DX3,5

    Mam tuhle vidli asi 4 roky a ma za sebou tak 10000km a zacala jit pekne sekane. Pak jeste nelze nastavit tuhost. Co s tim poradte prosim…za jinou ji ale vymenovat zaim nechci…nejsou money…a kdybyste od ni mel nekdo navod jak ji rozebrat a taky slozit tak bych se za nej nezlobil…poslete mi ho kdyztak na mail david.hirsal@seznam.cz …diky

    0 0
    • CZiko  

      budu teď hnusný, ale vlastně se divím, že ta rst ještě vůbec nějak chodí… a nějak mi není jasné, co víc bys po ní ještě chtěl:-)

      0 0
      • jaski  

        hehe nevim co je na tom tezkyho to rozebrat.mam jednu doma tak jestli chces nahradni dily…:)

        0 0
    • Martyss  

      Bez rozebrání asi příčinu nezjistíš.

      0 0
    • RUR  

      Měl jsem Aerosu AET (tu ze vzduchovou patronou)- rozebiral jsem ji mockrát Dole na nohách jsou dva imbusy= Vyšroubovat a vytáhnout šavle. Nahoře va korunce jsou takové zubaté lemy kolem štelovacích koleček. Na to je speciální klíč který na to nasadíš a vyšroubuješ vnitřek šavlí( pružiny a všechen ten ostatní brajgl. Všechno to vyčisti a namaž a myslím, že to bude chodit OK. Ta moje stará měla svoje mouchy, ale špatný chod nebo vakl mezi ně nepatřili. Na standartní promazání stačí jenom vytáhnout ty šavle a nalikat do toho vazelínu. Bezvadně fungovala vazelína na čerpadla(v takové modré pixli to mají u každé benzinky).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.