• lOlA

    zdravim.chci si koupit cyklobundu ted na jaro na tak cca 13–20C° aby neprofoukla a co nejmin promokla.jde hlavne o ten vitr – kdyz fouka studenej vitr navecer tak to neni moc prijemny.nechi ale takovy ty sustakovy bundy.aby to bylo takova ta elasticka latka(nevim jak se to jmenuje).vybiram z techto…ja se priklanim k te Pearl Izumi.naklikejte do ankety…diky

    1. Biemme Nozar – www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    2. Sensor Cyclone www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    3. Pearl Izumi www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    4. De Marchi Countour www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…

    Anketa: kterou bundu byste poradili?

    5x
    19%
    12x
    46%
    0 0
    • rock  

      Mírně zateplená / středně zateplená / lehká / lehce zateplená … se mi zdá, že jsi pokryl docela slušný teplotní rozsah; nejsem si jistý, jestli si Pearl Izumi se Sensorem konkurují v předpokládaném využití. Na tyhle teploty bych se díval po něčem lehkém, na nižšší a nejnižší teploty mám středně zateplenou zimní bundu …

      0 0
    • lOlA  

      hm tak koukam ze jsem se spatne kouknul a u toho Sensora uz nema L.takze co by jste radili z ostatnich?diky

      0 0
    • Daf  

      Spis nez po bunde bych vybiral ze zateplenejch dresu s protivetrnou upravou. A nebo si poridil vestu. V bunde se kolem 15C uvaris :)

      0 0
    • MARIN  

      Do teplot 13–20°C uz pouzivam neprofuk vestu a jen zateplene navleky na ruce. V bunde bych se upek :)

      0 0
    • Lister  

      Stějně jako ostatní pochybuju že seženež ideální budnu pro takový rozsah. Pro teploty kolem 18 je fakt lepší dres + návleky a vesta, ale 13 už je zase celke kosa a na tuhle teplotu bych bral tu Biemme – pokud je to 100% WS tak za tu cenu není co řešit, sám vozím do těhdle teoplot WS bundu a můžu to jen doporučit.

      0 0
      • Lister  

        PS: teď jsem si všiml, že píšou mírně zateplená, chtělo by to specifikovat co tím přesně myslí, pokud by to byl 3vrstvý WS tak by ti v tom asi bylo wedro, ta moje je jen vnější látka a zavnitř nalaminovaný WS.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.