• mastihuba

    Je tu někdo kdo by mi vysvětlil rozdíly u vložek Coolmax,Comp, Pro a Race? Já si pořídil s vložkou Comp a oproti starým kalašům, které už mi rozedíraly zadek, jsem teď jak v bavlnce. Máte někdo ty vyšší modely?( RomaneH )napiš k tomu prosím něco, v historii už jsi to nakousnul.

    P.S. Anglicky neumím a věřím tomu že je nás tu takových víc tak mi nenadávejte, že si to nepřečtu na oficiálních stránkách.

    0 0
    • rasto  

      na svych strankach toho moc nepisou. resp. popisek je u vsech vlozek stejny. takze jde spise o design, viz odkazy http://www.demarchi.com/summer/pro.html http://www.demarchi.com/…er/race.html http://www.demarchi.com/…er/comp.html jinak Comp je zkratka od competition – soutez, boj Pro – professional Race – zavod Coolmax by melo byt vlakno, z ktereho jsou katata (vlozka?) upleteny. Nevim, zda Ti tyto info staci. kazdopadne hoodne stastnych km!

      0 0
      • mastihuba  

        No překlad názvů jsem zrovna na mysli neměl, ale v každým případě dík za ochotu. V těch Comp je evidentně něco jako gel, coolmax je taková ta klasická plína? a co ty ostatní? coolmax dělají dnes snad všichni.

        0 0
        • Otto  

          DUPONT COOLMAXR
          Tkanina DuPont CoolMax Performance vás udržuje v suchu a pohodlí během aktivity díky jedinečné konstrukci, která napomáhá přenosu vlhkosti High-tech vlákno, které vás udržuje v suchu a pohodlí Vyrobeno z čtyř-kanálkového vlákna které přesouvá a odpařuje pot rychle z pokožky pryč Měkký, odlehčený a prodyšný polyester. Tolik definice. V praxi je to ta povrch. tkanina na molitanové vložce…to co zevnitř vidíš. Ve finále tím může být pokrytý i ten gel(ten je neprodyšny…ale netlačí.

          0 0
    • Jester  

      A nestačí ti to, co je uvedené na Bikecentrum? Mě to přijde jako dostačující … Jinak mi ještě přijde, že vložka Comp vypadá úplně jinak než jak je uvedeno na Bikecentrum (zhruba před hodinou jsem si ty kra?asy zkoušel). Víc jí odpovídá obrázek na oficiálních stránkách DeMarchi.

      0 0
      • mastihuba  

        Materiál Dry 3+ Lycra Vložka Comp Velikosti S-XXL Profil 8-panelová konstrukce, sí?ovaný lacl Cena 1.590 Kč

        Nebo sem něco přehlídl? Bych možná čekal trošku víc, ale na druhou stranu na co. Gatě mám, sedí mi dobře a víc chci vědět jen tak ze zvědavosti.

        0 0
        • Jester  

          Musíš se podívat do „Technologie“, tam jsou vložky popsaný. Tedy pro Tebou vybranou vložku Cituji: Bezešvá vložka z jednoho kusu materiálu. Coolmax s integrovaným stříbrem zajiš?uje permanentní antibakteriální úpravu. Nemačkavá konstrukce zamezuje nepohodlnému vrásnění vložky + foto.

          0 0
          • mastihuba  

            tak teď sem z toho uplně magor Když sem vyrazil poprvní zkoušet tak se mi zalíbila ta vložka Comp, ale kalhoty měli pouze ve velikosti L. asi za 1100,– s tím že je to loňskej model. Když došlo zboží tak jsem vyrazil zkoušet podruhý a bylo mi řečeno že ty s tou vložkou Comp nemají, ale místo nich mi nabídli kalhoty s vložkou Pro za cca 1550,– Podle astronomických cen na Bikecentru jsem usoudil, že mám ty s tou vložkou Comp, ale je tam ta vložka Pro. Takže ty stránky možná nejsou aktuální a celý je to posunutý oproti roku 2003 o jeden stupínek nahoru.

            0 0
            • Jester  

              No mam ten pocit taky, ze ta vlozka u tech kratasu za 1590 je jina, nez je na tom obrazku. To jsem se snazil napsat uz drive. Taky kdyz jsem je videl, ptal jsem se, jestli to neni lonsky model. Ale pry ne. Spis si myslim, ze na BikeCentru maji spatny obrazek vlozky. Kdyz jsem se dival na demarchi.com, tak tam ten obrazek vlozky docela sedel. Kazdopadne to neresim a jdu si je koupit.

              0 0
              • mastihuba  

                jo mužu doporučit, měl sem strach že vnich budu mít zapařenou prdel, nebo že bude dřít šev u zvýšené části vložky, ale nic takovýho se neděje.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.