• gomolka

Zdar bikeři,

dávám do kupy kolekci triček, co Vy na to? www.gomolka.nane/trika

Čekám na kritiku i pochvalu :o)

0 0
    • gomolka  

oprava: gomolka.name/tri­ka/

0 0
      • Luka  

Chvalim ti pocin, ale mrzi me, ze tam mas jen jedno logo a spoustu tricek. Ja mam doma navrhy aspon na 50 ruznych trik, nektery (asi 6 uz zrealizovano). Bohuzel na webu je jeste nemam, a ani je tam nebudu davat, aby mi je nekdo neobslehl :)

0 0
        • gomolka  

:o) dělám na tom, chci udělat tak tři, ctyři grafiky … Ty jsi tedy šikovnej :o)

0 0
          • Jogador  

To je ona:)

0 0
          • Luka  

Jestli se ti to rozjede… tak treba bysme se mohli domluvit :)

Jak to budes tisknout na ty trika? nazehlovat? sito?

0 0
            • gomolka  

ok, jsem rád, že se líbí … dodělám do konce týdne další návrhy a pak dám vědět. Technologie flock, semišový povrch …

0 0
              • Luka  

Jak je to s zivotnosti flocku? neposkozuje ho prani atd?

0 0
                • gomolka  

mám už něco podobnýho dělaný flockem asi tři roky … flock v pohodě, triko už tolik ne :o)

0 0
                  • Luka  

tak to je super… no, preji hodne stesti pri prodeji, urcite bych taky mela zajem, jestli semi bude libit motiv…

0 0
        • Radek Broz  

Si moc veris;-)

0 0
          • Luka  

Nojo, mi kazdej rika jak jsem neprubojna, tak jsem presedlala na novou filozofii…

0 0
      • gummo  

Fajne vypadaj dobre… Skoda ze neni vic potisku no ale stejne mi tam schovej jedno tmavy s dlouhym rukavem :)

0 0
      • Ice-goofy  

az budou k prodeji dej echo triko s dlouhym rukavem se libi doufam, ze budou i velke velikosti :)

0 0
    • Pá-dlista1  

Mi se libi. Kolik jich dostanem? :)

0 0
    • Jogador  

Máš tam někde tričko pánský krátky rukáv ale aby nebyl večkový výstřih?

0 0
    • Splinter  

Pěkný, líbí se mi…

0 0
    •  

i kdyz nemam rad takovy napisy a proklamace, tak to je graficky pekny… akorat mi tam chybi trochu ten bike, kdyz uz se tam pise o mountainbikingu

0 0
    • grafik  

libi! :)

0 0
    • Darkson  

motiv pěknej, ale spojení I LOVE na oblečení je hrozný – chtělo by to něco decentnějšího:-)

0 0
    • pos3k  

a ted cekam jestli bude i bajk na triku… HT vs. Full :-)

0 0
    • Orbis  

pěkny, pokud dojde k realizaci, tak napiš, určitě bych jedno bral;-)

0 0
    • vrazdit  

celkem dobre, ale mas silenou diru mezi t a a v mountainbiking…to by chtelo trosku dotahnout co se tyka typografie :)

0 0
      • gomolka  

je to o fontu … ale beru to :o)

0 0
      •  

a jak bys ji chtel zmensit, kdyz uz ted to vypada, ze to brisko u „a“ uz skoro zasahuje do „t“? nektery dvojice pismen budou vzdycky vypadat, ze tam je mezera

0 0
      • Pá-dlista1  

Nase firma pohotove reaguje na přání zakazniku.

0 0
        • Pebe  

Povinná plocha na PC

0 0
        • mastihuba  

To je nechutný :)

0 0
        • Lance  

Muzes mi prosim poslat celou serii ve velikosti od kojencu az po dospelaky? Rad bych v tom videl celou rodinu

0 0
          • Pá-dlista1  

Jasne. Neni problem. Dostanes mnozstevni slevu. Je to univerzalni strih. XXXL je vlastne nocni kosile a doma si to jenom zkratis podle potreby.

0 0
        • McBlacky  

znáš to pýcha předchází pád- DH sezona ještě nezačala a ty už si takhle zahráváš :)

0 0
    • Hnoj  

Pěkný ! jedno nebo dvě bych vzal :-) Jak bys to viděl na cenu těch s krátkým rukávem? a termín dodání?

0 0
      • gomolka  

díky všem za názor, budu na tom dělat, do konce příštího týdne bych mohl mít kompletní design + web. Ozvu se …čus :o)

0 0
    • Martyss  

Jaké jsou parametry těch trik. Myslím např grámáž. Díky

0 0
    • Mamut  

Text mi pride prilis velkohuby, fakt nejaky decentnejsi by bol, podla mna, lepsi. Ak suhlasim aj s tym, ze ak je to uz o MTB, tak by tam mal asi byt aspon nejaky kus nieco z biku (retaz, cast pily, dezenu…)

0 0
    • HoK  

Udělej víc návrhů a nahoď anketu.

0 0
    • gobike  

Libi a hele, kdyz uz jsme u tech tricek, jak to vypada s tema B-F trikama?;-)

0 0
      • pos3k  

nahod z historie prispevek tika b-f :-)

0 0
      • Santus  

Taky bych to rad vedel,sla jenom jedna varka nebo vic?
        Prvni varka se prodaly rychle, divim se ze se neco neudela, treba i dresy, zajem by byl a neco se na tom vydelat urcite da.

0 0
    • Elwing  

jů to růžový beru :)

0 0
    • RUMcajs  

Mno, pocin dobry, ale na me je to moc pritepleny. Bez toho cerveneho love by to bylo lepsejsi.

Udelej neco muznejsiho, mozna mensi napis, najsem rad billborardem.

0 0
    • Vojtas  

fakt pekny, s tema napisama to chce vymyslet neco jinyho, mozna pridat neco z kola, ale kazdopadne se mi libej a jako darek pro me by spatny nebyli :)

0 0
    • enjoy  

takovy trosku strohy.. ale pekny!

0 0
    • Radek Broz  

Chce to nejakej originalnejsi text… viz oranzovy: etbikez.com/in­dex.php?clanek=252 ;-)

0 0
    • SELMIRA  

Chci černý s dlouhym r. a green lady s krátkym.

0 0
    • lOlA  

jo hafo dobry zvlast ty damsky se povedly!

0 0
    • gomolka  

gomolka.name/tri­ka_ok/

ještě nějaký další návrhy … nějaké připomínky?! :o)

0 0
      • Lišák  

Bez toho nápisu, že je dotyčný cyklista, potažmo cyklista horský, by se mě to líbilo o hodně víc. :-)

0 0
      • kubajs mtb  

tak to jedno s dlouhým rukávem bych si asi jedno objednal

0 0
      • Radek Broz  

Na me ta silueta pusobi, jako ze ma ten „biker“ na riditkach kosik a rozvazi mliko;-)

0 0
      • enjoy  

mne se to furt nejak nezda..:-/.ten design se mi vubec nelibi. chtelo by to nejaky prijemnejsi,na­paditejsi motivy.

0 0
      • Vojtas  

přijde mi že přibil jeden navrh, a nic jinyho se nezmenilo, I love mountainbiking je takovy moc … no, nevim jak bych to …, no proste bych si to asi neoblikl, nemluve o tom I am biker :) to uz vubec ne, ale jinak pekny ;)

0 0
    • los_tomanos  

Jako pekny jsou ale nechces tam misto toho Ilovemountainbiking napsat Mountain biking is not krajn (nevim jak se pise slovo zlocin :( ) ???????????????

0 0
    • Ice-goofy  

Kdy se pujdou dat nejake trika objednat?

0 0
    • Siddha  

ted ten text na tej krivce do oblouku ma trosku divny rozpaly. ale hlavne je to dost nuda. „font“ + vykrivkovanej kopecek, nebo pandulak na kole…

0 0
    • Radek Broz  

Vetru se sem s nasim novym designem: etbikez.com/in­dex.php/2006/07­/04/et-bikez-tees-06-summer-edition/

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz