• lOlA

zdravicko.co pouzivate za spam-cleaner? ja mam dost zaspamovanej kompl a nemuzu to z nej dostat – stahnul jsem ADWare bazooka a Clean Speace ale ani na jedno nemuzu sehnat serial number takze je mi to prakticky k nicemu.nechce se mi ten spam mazat rucne, u toho stravim pul odpoledne.poradte co za programek a kde na nej serial.dik

0 0
    • Tomcat  

Za spamovanej počítač? Spam je pošta, to co myslíš je asi spyware?

Pokud se jedná o spam používám poštovní klient Mozilla Thunderbird a spam filtruje dost dobře. Na prohlížení Inetu používám Mozilla Firefox. Počítač je za firewallem , aktualizovanej a antivirák. Na „škodlivý software“ používám Ad-aware a Search&Destroy. Zatím se mi nepovedlo, že bych počítač podobnou zamořil timhle softem.

Myslím, že placený programy na to nepotřebuješ

0 0
      • lOlA  

jasny mas pravdu spletl jsem to.myslel jsem spyware.co pouzivate na spywarev – pro me jinak furt stejna havet:o))))

0 0
        • Polka  

Shodou okolnosti jsem se zrovna dneska asi hodinu snazil tyhle sracky z komplu dostat – vyresil to Ad-Aware SE Personal.

0 0
        •  

no nejdriv je dobry se zkusit zamyslet, jak se ti to do kompu dostava… mozny by stacilo prestat instalovat kdejakou blbost stahnutou z netu

0 0
          • Polka  

Ja vim moc dobre, jak se me to do kompu dostava. Rozhodne to neni instalaci „kdejake blbosti stahnute z netu“ ;-)

0 0
            • Manas  

Vetsinou ano. A tim se do toho radi i vselijake kliknuti na YES kdyz se objevi na obrazovce. Jinak se spyware do tvyho kompu nedostane. Vzdycky mu to musis nejakym zpusobem umoznit. Takrka VZDY je to chyba uzivatele. PS: V praci mame vic nez 1000 PC takze mi prosim ver :-)

0 0
            •  

a jak se ti tam dostava?

0 0
              • Polka  

No neda se rict dostava, protoze doted bylo vse ok. Typ uzivatele, kterej klika na kazdy „YES“ urcite nejsem, vzhledem k tomu, ze jsem webdesigner a s komplem makam 8 hodin denne ;-)

Tudiz pouzivam FF, IE, Operu a hafo dalsich browseru. Problem nastal zahadnym zpusobem asi pred tydnem a fakt to nebylo kliknutim na YES. Sam nesnasim, kdyz se mi ma neco na komp instalovat bez myho vedomi. Proste nejaka haluz asi pres IE.

No, kapnu bozskou – pruser ovsem je, ze se to objevilo znova a ten Ad-Aware nepomohl. SpyBot-S&D ale taky ne, i kdyz uz zadny nekorektni zaznamy nenajde. Tak to asi vidim na re-instal.

0 0
                • Manas  

Hms, celkem schopne se v tomhle smeru jevi MS Antispyware, ta beta verze. Jako jednoucelove to neni spatne. Nicmene to je schopno ******* castecne Norton Antivirus. Dalsi muzes zkusit Stinger, to taky neni spatna app.

0 0
                  • Tomcat  

MS Antispyware je dobrej…? Bych neřek páč M$ koupil Gatora , takže myslíš že Ms bude detekovat sebe a taky odstraňovat sebe?

0 0
                    • Manas  

No to zrovna ne, ale i u nas se potvrdilo ze neni zas tak zlej. Rozhodne byl lepsi nez dost free SW. A ze mame na cem zkouset :-)

0 0
                • Manas  

BTW: To je pruser s IE, jak neudrzujes zaplaty (nebo nechces) a musis ho pouzivat tak to je dira jak nikdy.

0 0
                • Twisp  

urcite si to udelal, ale presto se zminim u Ad-aware je nutnej update. Jinak tyhle nadhery se celkem casto dostavaj ze XXX stranek bo stranek s Warezem .. nelez tam a mas pokoj – coz nejspis vis ale dobra rada pro mene zdatne uzivatele

0 0
                  • Polka  

Tak sem to preinstalil a zase budu o neco vic ostrazitejsi. Chybama se clovek uci :-)

0 0
        • Stancek  

Co to je spyware? Jeste jsem zadnej nevidel, nepouzivam nic od mrkvosoftu a mam pokoj… teda nekdy se mi stane ze do kompu nedostani ani to co chci :-D

0 0
    • McBlacky  

zkus hijack this

0 0
    • dakon  

Nedávno jsem to taky řešil a tady najdeš vše co potřebuješ : www.trojanhelp.wz.cz/…rogramy1.htm

0 0
    • rock  

V prvním kole Ad-Aware a Spybot, druhé většinou není potřeba (a když ano, tak hijack this a následně manuální pročištění registru už vyřeší téměř vše) …

0 0
    • kolombo  

www.spyware.cz Tam jsou jak odkazy na SW, tak i rady a diskusní fórum k problematice.

0 0
    • fousek  

Jeste upozornim na dalsi alternativy, ktere tento problem spolehlive vyresi: Nepripojovat PC na internet Nainstalovat normalni operacni system Vubec nepouzivat PC

Pro tebe bude asi nejschudnejsi moznost 2. tim ze si stahnes iso Mandrivy, nebo tak neceho vypalis na CD a nainstalujes

0 0
    • Luka  

Rasila jsem stejny problem v praci, kolegove si vtipne v dobe me dovolene nainstalovali Khazaaa ci jak se to pise a natahali sem miliony srac*k… takze to vyresil adware, avast a zonealarm firewall.. ted uz je to ok, ne ze by spamy enchodily na mail, ale hlavne ze uz je tenhle krap neposila. UF! dalo to fusku. A nejbezpecnejsi stejne bude ho zformatovat a pak peclive zabezpecit a nedat prilezitost zadnym svinkam aby do nejnalezly… az bude cas, udelam to. ted je to jen provizorium.

0 0
    • pos3k  

Sypbot a Adware SE, firewal, antivir

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse