kdyby někdo chtěl Scott STRIKE 10, REBA, celé na XTR

25 nepřečtených
  • ROMAN_BIKE

    kdyby někdo uvažoval o tomto bajku… Prodám Scott Strike 10, karbon, vel.L, zadní stavba scandium, r.2004, tlumič RockShox Race, vidlice RockShox Reba 2005, sada komplet celé XTR, přidavné řazení na rohách XTR, Flydeck, brzdy Hayes, zapletené kola Mavic CrosMAX, řidítka a sedlovka Carbon EASTON. Cena 45 tisíc, rychlé jednání sleva. Možno vidět v Kopřivnici. mobil: 732767380 www.cykloart.cz/…/x-vlada.htm

    0 0
    • ROMAN_BIKE  

      a sakra, teď jsem si všiml, že jetu bazar zvlášť… omlouvám se a klidně ať to admin tady smaže.

      0 0
    • CZiko  

      nevím, jestli mám schýzu, ale ta vidle moc nevypadá jako Reba:-)

      0 0
    • McBlacky  

      dost starej bajk. ty kliky xtr jsou starší jak 2002. takže to těžko bude celý z roku 2004.

      0 0
      • Meesha  

        …a fotky sou z roku 2003 :-)

        0 0
      • kesu  

        Scott Strike 10, karbon, vel.L, zadní stavba scandium, r.2004-myslim ze myslel ,ze ram je 04,vidle 05 a to XTR musi bejt z roku minimalne 2002,ale o tom nepise.Btw tendle bike byl dlouho muj sen,ale pak sem si nejak uvedomil ,ze to ma malejh zdvih..Ale jinak je to fakt super bike.Ja si jen ale myslim ze by bylo vyhodnejsi rozprodat to na dily.Tydle ramy se na Ebay bezne prodavaj okolo 7–800euro.

        0 0
      • Vilém  

        A hlavne,ze ma u popisek fotek v odkazu,ktery dal stejnou fotku jako u tohoto threadu nadepsanu „Scott Strike 10 (léto 2003) – celkový pohled z boku“ :)

        0 0
        • ROMAN_BIKE  

          Hele, prodávající nic neskrývá, kdyby ano, tak by nechtěl abych mu sem dal odkaz na jeho stránku, ne? Je to férová nabídka, klidně si zatelefonujte na to uvedené číslo a zeptejte se na stáří jakéhokoliv komponentu a uvidíte, že to bude sedět i s tím co je na té stránce s fotkama, ale i s informacemi, co o tom kole se tady mezi bikery všeobecně ví. Opravdu prodávající nemá co skrávat, nechce skrývat a ani by to neukryl, když píše odkud je, z jekého klubu, atd. Dnes není problém si sehnat pár kontaktů na pár lidí z našeho klubu a nebo se poptat lidi z okolí. Kdybych věděl, že tu bude tolik „rýpalistů“, tak bych mu doporučil, ať uvede stáří u kažého koponentu zvlášť.

          0 0
          • Vilém  

            Netvrdim,ze neco skryva,jen je trosku podivne,kdyz v inzeratu je psano rok 2004 a u fotky kde je vyfocen nabizeny bike je napsano stav v roce 2003.Navic pokud Te to takto dopaluje,ze jsou tu rypalove,tak si prosim precti desatero,kde je napsano ze bazar patri do sekce BAZAR.

            0 0
    • vratan  

      ked uz to tu hrdy majitel tak vystavuje, tak treba potencialnych kupcov upozornit aby si skontrolovali zadnu stavbu na pripadne stopy praskania…

      0 0
      • ROMAN_BIKE  

        nikde není psáno, že to tady majitel vystavuje hrdě a nebo ne, tak podle čeho takto usuzuješ? Normálně prodává kolo, já jsem mu to sem umístil. Ad zadní stavba – každý kdo si kupuje nějaké kolo z druhé ruky, tak by si měl zkontrolovat snad celý ráma všechny součástky, jestli někde nejsou nějaké praskliny a nejenom zadní stavbu, ne? Jinak kupec klidně může přijet s mobilním rengénem (pokud si jej sežene) a může si zrengenovat zadní stavbu a uvidí sám, že není prasklá.

        0 0
        • vratan  

          clovece ty si humorista. ten inzerat do fora proste nepatri – keby to robili vsetci tak by tu bol pekny bordel. takze preto to hrde vystavenie.

          ad zadna stavba. ked uz to tu vystavujes vo fore, treba ludi upozornit na to ze zadna stavba je z tej varky ktore praskaju. takze vypusti paru a nabude citaj kam sa maju davat inzeraty…

          0 0
    • Jogador  

      Co je to na tom pravém rohu, to XTR? To je další řazení?

      0 0
      • McBlacky  

        to chrtí odřazovátko… ale moc se to dneska nevozí, nebo spíš vůbec

        0 0
      • JSt  

        spis kandidat na urazeni o strom, pri transportu, padu etc. :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.