• clieent

    Zdarec lidi,neví tady někdo,kde se dá koupit nářadí na montáž klik Truvativ Firex Team s dutou osou Giga X Pipe.A na osu Giga Pipe Isis.Nejlépe nějaký e-shop.Dík

    0 0
    • Daf  

      Ja kupoval klic od BBB tady www.jmctrading.cz/

      0 0
    • rock  

      Zkus nakouknout sem www.cykloprofi.cz/katalog.php?… jestli na něco nenarazíš …

      0 0
    • Lister  

      Uvažuji o koupi kompletní sada nářadí na kolo, sice něco doma mám, ale není to nic moc, takže bych vlastně potřeboval všechno. Hodně mě zaujal kufr od SuperBu ( ten větší): www.cykloprofi.cz/katalog.php?… Z toho co bych potřebaval jsem tam nenašel akorát kleště, které od té samé značky stojí pětikilo, takže ze cenu 2tis bych měl vše co potřebuju.

      Tak jsem počítal jestli se mi to vyplatí a když si sečtu cenu těch věcí které by se mi momentálně nějvíce hodily tak nejsem daleko od ceny tohodle kompletu a ještě bych to neměl takhle hezky uskladněný. Víte o podobně zařízeném kufru, ještě je i dispozici BBB, ale cena 5tis už je moc, ParkTool určitě taky něco má, ale tam to odhaduju minimálně kolik desítky.

      0 0
      • Lister  

        ještě jsem našel tohle a to vypadá moc zajímavě: bikestore.cz/in­shop/skripty/ka­talog.asp?stran­ka=2&Rnd=51503062

        0 0
      • enjoy  

        teda ja doma zrovna arzenal naradi nemam,ale kdyz na to koukam tam mi snad doma chybi jenom bic na kazetu.. a zbytek se proste doma vali uz leta.a neverim ze je na tom nekdo s naradim hur nez ja:-)

        0 0
        • Lister  

          Tos mi teda zase pomoh chlape :o)))

          Tak s bičem jsem na tom stejně, furt si ho chodím půjčovat, a už s tím chci konečně skončit, nějaký stahováky mám, ale většinou dost ožvíkaný, ale třeba nemám vůbec stahovák na kliky a na osu a možná tomu nebudě někdo věřit ale ani nýtovač :o)

          0 0
          • enjoy  

            to jsou ale stovkovy zalezitosti. jsem ti chtel pomoct tim,ze kdyz si to nekoupis tak minimalne pulku usetris,pokud si dokoupis jenom to co opravdu potrebujes.

            0 0
            • Lister  

              Jasně :o) Taky počítám jestli se mi to vyplatí. Co budu určitě potřebovat tak to jsou ty tři stahováky – na kliky na střed, na pastorky + bič – vím, že jde vyrobit, ale já bych si spíš vyrobil ruku bez prstů :o), a samozřejmě ten nýtovač. No a pak ještě pořádný stranový klíče na kontramatky středů, nejlépe s potáhnutým madlem, ty co mám doma, jdou pomalu pod kytky a navíc se s nima dost nepohodlně pracuje. A když tohle všechno sečtu tak už to hodí celkem dost (vycházím z cen co jsem viděl na netu – hlavně SuperB a BBB). No a pak u toho druhýho kufru jsou navíc i masivní kleště a ty se taky vždycky hodí.

              A co je pro mě asi to nejdůležitejší, tak to je ten kufr. Jsem totiž děsný bordelář a většinou nevím, co kde mám, tak jsem si říkal, kdybych za to vysolil takový prachy tak by mě to třeba donutilo to tam pak zpátky skládat :o)

              0 0
              • enjoy  

                mno kdyz to vykladas z tohohle uhlu pohledu,tak bych si to snad koupil taky:-))

                0 0
              • Pavlos  

                Te posledni vete bych neveril;)

                0 0
                • Lister  

                  Jsem nevyléčitelný optimista :o)))))

                  Ale když jsem si to vzal obsah toho kufru z bikestoru a zkoušel to samý postavit z volně prodejných dílu značek BBB a SupreB tak jsem se dostal na 2000 a to jsem byl tak na 2/3 věcí co tam jsou. Psal jsem na bikestore jestli tan stahovák klik co tam je pasuje na 4hran a pokud napíšou, že jo tak to asi vezmu.

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.