RS Duke RaceXBlack SuperXScareb Super

19 nepřečtených
  • Mamutt

    Jelikož jsem stylem jízdy prostě prase, potřebuji nějaký „držák,“ co mně pokud možná přežije. Alespoň rok ;) Ty vidle pruží dost podobně, tak bych jen potřeboval vědět, kolik a kterých se Vám už pos..lo, a? vyberu tu spolehlivější. Brzdím V-čky, chtěl bych si vyzkoušet 10cm zdvihu. Půjde to na Trek8500. Zatím vede Duke.

    0 0
    • náčelník  

      Skareb tedy ne, ty prase :)

      0 0
      • Mamutt  

        Hmm, sem si to myslel.. ;)

        0 0
        • scret  

          Black je v poho. Skareb asi nee. Duka nevim, potom co jsem videl ve Velu ten test a Duke mel nejvetsi pruhyb i pri 80mm, tak mu nejak ted neverim. Jezdil jsem nejakou dobu Blacka, supr vidle akorat byl na me moc mekkej a chtel jsem LO. Tak jsem ted poridil Black Super 100mm 04-TPC lockout. Zatim jeste neni namontovanej, ale az bude, dam vedet. A po poradnym provereni- 14dni dovoleny drsnyho jezdeni napisu do recenze. (cca po 12.6.)

          0 0
          • Mamutt  

            Tak ho poradne prozen a nezapomen se ozvat. Mne se libi vic ten Duke, protoze je to cistokrevna vzduchovka. S tim pruhybem mas sice pravdu, jenze copak vim, jak se to bude v realu chovat? A taky jsem fanda do RS ;)

            0 0
    • lubos  

      No, Duke, za vice penez treba Fox (32mm nohy), no a jedna blize nejmenovana znacka. No a jeste treba Manitou Black, a mozna Minute.

      0 0
    • jonti  

      duke sa mi nezda dost pevny, zmenil som z bombera z4 a je to na rozbitom terene dost rozdiel. Inak drzi sa dobre, 2 roky bez problemov, udrzbu si robim sam, staci len obcas vymenit olej a vycistit. Mne sa z tych co si vymenoval najviac pozdava ten Black, ak si lahka vaha tak Scareb.

      0 0
      • Gumicuk  

        Ja bych asi sel do toho Fokxe cirou nahodou jsem si ho zrovna vcera koupil a vypada opravdu pekne masivne.

        0 0
        • Gumicuk  

          Sakrys jak se mi tam pripletlo to „K“ ? :-))

          0 0
        • lubos  

          cirou nahodou ? Jako ze jsi vystoupil z tramvaje a v trafice jsi s novinami koupil i foxe ? :-)))

          0 0
          • Gumicuk  

            No jasne :-)) Vzdyt je to normalka nosit u sebe ctrnact koliku, nekdy je dam nejakymu homelesakovy, jindy zase nejaky smazce a nekdy si koupim nejakou malickost pro radost. Tobe se to nikdy nestava? :-)))

            0 0
            • lubos  

              ale jo .. :-)))

              0 0
            • Mamutt  

              Mohl bys lehce konkretizovat jakou Fok(x)sku jsi sehnal za 14kKc? Ty vidle se mi vážně moooc libi, ale take bych dost nutne chtel LO :(

              0 0
              • Gumicuk  

                Jee pardon, ja jsem to sem vcera psal, ale jak tak koukam tak se to nezobrazilo a ja si toho nevsiml ponevads jsem to nezkontroloval… Koupil jsem si Fox Vanilla RL takze tam je i LO coz taky byla jedna z mejch podminek, v baleni byli dve pruziny navic- na ruzne vahy jezdce, coz mi potesilo, protoze jsem jak moucha, takze si nemusim kupovat mekci pruzinu. Dneska ji chci vymenit tu puvodni za mekci, tak uvidim jak to pujde. Jeste budu muset prehodit zdvyh ze 125 mm na 100mm coz bude ponekud slozitejsi, takze to musim poradne nastudovat a pripadne se jeste zeptat u RaceTool- kde jsem ji taky koupil. Jinak me prekvapilo ze docela pekne klesli ceny tech foxek protoze jeste na zacatku roku stala neco kolem sestnacti tis. Je pekna a vypada paradne masivne na druhou stranu vazi neco pod 2 kg i s plne dlouhym sloupkem (bohuzel si ted nevspomenu kolik meri, ale je dlouhej :-)} Coz je oproti Marzocchi MX Pro ETA celkem dobra vaha, vezmuli ze ta vanilla je urcena i na freeride. Jsem zvedavej jak bude fungovat, to ale zjistim pozdejc az budu mit ram

                0 0
        • scret  

          Jakyho FOXe? Kde a za kolik?

          0 0
    • Mamutt  

      No dobře. Konečně jsem si je prohlédl v reálu vedle sebe a fšecky se mi přestaly líbit ;) A že prý kdo nemá Marzošku je šmudla. ;) Takže v tom začínám mít docela slušný hokej 8-))) Tááákže: kde (nejlépe na netu) se dá nejlevněji sehnat MarathonS04, případně ekv. od Foxe? Zatím vede koloshop.cz – MarathonS 15743,–

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Nejsou to vidlice, co? :))) Kdyz uz dam za neco takovy penize, tak chci, aby to nejak vypadalo a hlavne, aby to bylo vubec videt.

        0 0
        • Mamutt  

          :))) Skareb je větvička, to jsem věděl. O Dukovi jsem si myslel, že je mohutnější, jenže není, a to jsem nevěděl. Black vypadá slušně, jenže v každé noze pruží i tlumí něčím úplně jiným, až se mi to začlo zdát nespolehlivě složité. Takže M – na dvou pérech z tanku se nedá nic pokazit ;)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.