šrouby do převodníků, klik, brzd...

27 nepřečtených
  • panacea1

tak pište, jak jste vytůnili svůj bajk TI nebo eloxovanejma šroubkama, jaký barvy, jaká značka a kolik stála a kde…

nevíte kolik stojí sada šroubů do převodníků od shimana v AL provedení /XTR 2000/? popř. jakou značku zvolit? Middleburn, …??

0 0
    • Veeteck  

Airoo zacalo dovazet veci od Tisa, ceny nejsou zas tak hrozne.

0 0
      • moratii  

Ja jsem si objednal srouby od znacky Tiso…do brzdy,sedlovky,do predstavce mi nedoporucil a jeste ted objednam do klik…jsou pekne a cena neni az tak hrozna – klasika sroubek stoji 90Kc(ja je mel za 75Kc),da se koupit i sada za levnejsi cenu… viz. www.tisobike.com/ a cenik je zde… www.airoo.cz/html/ceniky.htm

0 0
        • enjoy  

nedoporucil proc?vzdyt je prodava..:-)

0 0
          • Vilém  

Asi chce mit cisty svedomi:)ja bych je taky do predstavce nedal,mam se rad.

0 0
          • moratii  

protoze nejsou az tak nejpevnejsi…)ale myslim kdyz si je tam clovek da,tak se snad nic nestane…)

0 0
    • McBlacky  

celou sadu ti šroubů dělá extralite.

0 0
      • panacea1  

no to bude pěknej ranec..:-) x-LITE je řekl bych trochu drahej na mne. Ale v pohodě…kdyby jste někdo věděl co stojej ty od shimana z hliníku, dejte vědět…díkes.

0 0
        • Mamutt  

Za ty prachy ale fakt stojej… Mám od nich alu šrouby kam se dalo, vše zlatý elox a dokonalost sama :o)

0 0
    • miki  

nebo je ještě tohle

0 0
      • panacea1  

jojo, extralite dělá to samý…hlinikový pojistný kroužky kazety, šrouby do všeho možnýho, pastorky, brzdový čelisti…sedlovky… no kdybych si nechal sadu šroubků do placek poslat tak to vyjde dost draho…kolem cca 700–800Kč u extralite, Tiso sem do čech vozí tušim airoo a ceny jsou lepší. Akorát nevím, jestli to maj skladem nebo se na to musí čekat…

0 0
        • Veeteck  

Nedavno jsem tam volal, vsechno prej maji skladem. Dokonce prej Tiso opet zacalo delat mtb prehazku a la Paul, ale stoji 8,5kKc :(

0 0
          • moratii  

hm,tak za kultovecku zase neni az tak hrozny 8,5tis.Kc…)

0 0
            • Mamutt  

Jen pokud by se k tomu sehnaly Paul thumbies, kazit to Shimano páčkami by byla škoda…

0 0
              • panacea1  

jo thumbies se daj sehnat v pohodě…jenže k tomu je potřeba ještě řadicí páčky…takže cena roste..:-)

0 0
    • xshreck  

Hrozí něco, když dám do převodníků AL šrouby? Jestli se to třeba trošku víc kroutí, míň drží, hrozí protočení apod.

Dík

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.