• pes_brok

Ktore sedlovky maju velky presah. Thomsom pise 16mm www.lhthomson.com/…SP_SB_r3.pdf.. Este som videl toto: www.brunn-bikeparts.de/…stutzen.html Dajte dalsie.

0 0
    • Pá-dlista1  

Truvativ… uz se to tu celkem vzevrubne probralo jestli ti to teda staci…

0 0
    • Lister  

existuje nějaká sedlovka s velkým offsetem a se zámkem na dva šrouby.

Truvativ vypadá dobře, přesně něco takového bych potřeboval: www.bagbike.cz/?… ale dva šrouby by se mi líbili více a nepotřebuju karbon. Možná by se dal sehnat ještě i starší Easton, ale opět jen jeden šroub. Jinak jsem toho moc nenašel.

Vím že tady byl thread, kde se to řešilo, ale nemůžu ho najít – nemá někdo odkaz??

0 0
      • Rolei  

Můžeš zkusit FSA, fakt se to tu řešilo, jde to i najít, ale teď tu nic nefunguje (například návrat do vyhledaných dredů) a navíc z toho bolí oči tak na víc nemám nervy.

0 0
        • Lister  

No zkoušel jsem projít všechny thready, kde se v názvu objevuje sedlovka nebo offset, ale nenašel jsem to, ale možná jsem to jen přehlídl.

0 0
      • siafu  

jo existuje:) …akorat nevim, proc Truvativ uvadi max. offset 20 mm, na to ta sedlovka moc nevypada

snad vetsina sedlovek nabizi offset 25 mm – Ritchey, FSA… jinak myslim, ze Easton nikdy nedelal vetsi offset nez 25 mm

offset 35 mm ma urcite FSA K-Force, jenze jeji cena se pohybuje min. na urovni WCS Carbon a offset 45 mm ma Trigon SP128 (http://www.greatgocycles.com.tw/product.php?…), Trigon dovazi cykloprofi, ale v nabidce tuto fakt nema, cenove by mohla bejt na urovni 2 tis, tezko rici

0 0
      • Lister  

Reinkarnace threadu. Opět stejný problém jako výše: tedy sedlovka s větším offsetem, která by se dala aktuálně u nás sehnat.

Podmínkou je aby měla reálný offset minimálně 25mm (tuto hodnotu sice uvádí skoro každý, ale třeba Ritchey má místo uváděných 25mm jen něco kolem 20mm a ostatní jsou na tom většinou podobně), musí to být hlína (je to na ocdelový rám a tam mi karbon prostě nedrží) a cena do 1000Kč, průměr 27,2, délka stačí bohatě 350mm.

U nás jsem našel jen Truvativ XR, ale kdo ví jaká bude jeho dostupnost (do obchodu se chystám napsat). Pak ještě Trigon má model s offsetem až 40mm, ale je to karbon.

Díky za každý tip. Kdyby to mělo zámek na dva šrouby, tak by to bylo výhoda, ale situace je tak zoufalá, že beru cokoliv.

0 0
        • Volf  

Pokud ti nezáleží na značce, tak zkus Pellse. Dělají mraky sedelovek a něterý vypadají, že mají opravdu offset, který by mohl být kolem těch 25 mm.

0 0
        • jecnak  

Nektery verze celokarbonovych FSA maj 35mm offset. Videno myslim na Kolokramu ci Kupkole.

0 0
    • The_Trooper  

Chtěl jsem se zeptat jaké výhody a nevýhody nabízí karbonová sedlovka s offsetem např 25mm..?

Jestli je to pouze záležitost úpravy geometrie posedu či to má funkci tlumění rázů?

0 0
      • kubad  

jde úpředevším o úpravu posezu, to tumení bude taky trochu lepší dík většímu ofsetu

0 0
      • The_Trooper  

Mam zálusk na EASTON EC70 rok 2007 s jedním šroubem offset 25mm cena je dobrá..

Dále sedlo FIZIK Gobi s titanovýma ližinama, myslím že to bude dobrá kombinace k tlumení rázu oproti stávající kombinaci EASTON EA30 a sedlo SCAPE active 4..

0 0
        • muppet  

Zvolil bych raději tuto variantu se dvěma šrouby,lépe tím vyladíš sklon sedla.

0 0
    • JakeF  

Tak já se taky přiživím. Když vozím Bontrager RXL s 5mm a musim jí mít doraženou až úplně nadoraz, bude mi stačit 25mm ofset nebo mám jít do 32mm? Já bych to spíš viděl na těch 25, u 32 bych musel mít sedlo dost dopředu a vypadalo by to divně.

A má tu někdo zkušenosti s FSA K-Force sedlovkou? Docela vážně o ní uvažuju a nechtěl bych vyhodit 3 litry za něco, co se nevyplatí.

0 0
      • Mr.Duck  

Osobně bych možná radši větší offset a židli víc dopředu, ale to jenom proto, že vidim jak furt ohejbám lyžiny vzadu ;( Jinak bych řek že je to celkem jedno.

0 0
        • kubad  

ideál je mít sedlo cca uprostřed zámku tak jak to mají naznačené

0 0
          • JakeF  

No, v tom mám vcelku problém, i když jsem to narval s tim 5mm offsetem až do ohybu ližin, tak jsem pořád olovnici neměl do osy pedálu. Ty 2cm budou v pohodě, ale do středu se možná stejně nedostanu… Ale to je jedno, vezmu těch 25mm, uprostřed to asi nebude, zato to bude líp vypadat, než ta 32mm. :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.