• Vilém

    Nemate nekdo osobni zkusenost s vidlicema Magura?Koukal jsem na www.magura.sk a jen smutim jakeho maji na slovensku dovozce.Moc se mi libi model Phaon a pri kurzu koruny neni vmoc drahej.Zpracovani se mi zda perfektni,navic jsou neokoukany.

    0 0
    • enjoy  

      Taky jsem uz docela uvazoval o magurach a jsem rad ze tady tohle tema je,treba se neco dozvim..:-) osobne se mi taky libi prave tahle,ale nerad bych zmenu k horsimu(z 32mm na 30mm vnitrni nohy),to je asi vsechno co bych rad aby mi nekdo porovnal. jinak bude vedle vanilly(opet) jako asi jedina dalsi ve vyberu.

      0 0
    • jecnak  

      Hm, tak to vypda, ze krome Reby tu mame dalsiho kandidata na vidli. Cesky dovozce, to se snad neda ani komentovat. Problem bude asi horsi dostupnost dilu.

      0 0
    • vratan  

      osobnu skusenost nemam, ale podla nemeckeho casopisu je pretlmena a na to ze nema 32 mm nohy nie je moc tuha. Aj hmotnost je hodne vysoka. www.mountainbike-magazin.de/…on.79654.htm na tej stranke su aj dalsie vysledky testov vidlic magura…

      0 0
    • tk  

      já mam asgarda. lehoučkej a hodně tuhej. menší citlivost na menší nerovnosti. funkční štelování tlumení. nohy jsou ke korunce přišroubovaný, takže při demontáži není třeba rozebírat hlavu. porovnání s Marzocchi Marathon S: tužší, míň citlivější, sportovnější, o hodně nepřátelštější na výměnu oleje.

      právě při výměně oleje sem ukroutil jeden plastový díl od tlumění. ochota a rychlost německý magury s výměnou a opravou: 1!

      0 0
      • Vilém  

        Diky za reakce.Prave o mensi citlivosti vzduchovych modelu jsem slysel,proto me zaujaly pruzinove.Zajimavej je Vidar,ale ma jen 80mm,kdyby byl ve 100mm verzi,bylo by to super.Diky sroubovanym noham v korunce a Corrosion Protectors je Magura muj favorit.Ohledne dovozce se snad neco zlepsi,pry se ma menit.Kdyz kouknu na slovenske stranky tak tam maji komplet nahradni dily,ja jednou shanel evolution adapter na HS33 a brzdovou hadici s olivama a od te doby se na mistniho dovozce mohu vys…

        0 0
    • jecnak  

      Pro 2007 to vypada docela zajimave… Tocha inspirace davnymi Pace.

      www.singletrackworld.com/article.php?…

      0 0
      • Venda  

        Jeden čas k nám věci od Magury dovážel Scottsports.cz, ale nevím jestli to dělá i letos.

        0 0
      • lubos  

        je fajn videt, ze nekdo dela i vidlici s korunkou z obou stran.

        0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.