• Chlebovnik

    Mám takový problém a docela rád bych se ho zbavil. A tím je, že se mi prostě nezamlouvá lítat s kolem do výšky. Dropy jsou úplně v pohodě i když jsou třeba vyšší, než by byl ten skok do vejšky. Tak se vás chci zeptat, jaká je vaše technika na odrazu, při letu a na dopadu, prostě jestli přesouváte těžiště, necháváte se na odrazu vynést nebo se odrážíte atd. Napište mi prosím co nejvíc vašich postřehů a zkušeností. Díky =)

    0 0
    • Manas  

      Vetsinou se rozjedu a na odrazu necham poslat. Nesmis se nechat zvejknout, ani podvedome to tlumit. Takhle je to blbe napsany, proste musis zacit na maly lavici a zkouset a zkouset. Idealne obcas na Extreme TV bezi Tips'n'Tricks kde se Stevem Peatem celkem slusne rozebiraji techniku odrazu. Dost casto to opakuji tak nekoho popros :-)

      0 0
      • bolekkrutor  

        podle mé skromné zkušenosti,je na začátek rozhodně lepší nechat se kopnout rychlostí,v momentě kdy jsem to začal tahat,tak mě to hafo rozhazovalo-co pomůže myslím hafo moc je ,když nelítáš jen ztuhláky,ale snažíš se v podstatě cokoli na tom skoku udělat,stačí jen náznak,ale mnohem líp si pak uvědomuješ to kolo pod sebou

        0 0
        • Chlebovnik  

          Mno, taxem teda začal skákat. Postavili sme takovou lavici, výška asi metr a dlouhá je asi metr pade. Docela pohoda, 3× sem to zkusil a uz sem lital na dopad. Ve vzduchu se to kolo snažim zatim přitáhnout trošku k tělu a na dopadu natahuju ruce a ten bajk tlačim dolu. Takze tam aspon neco delam, kdyz zatim zadny tríčky neumim. No a ještě ten samej dej mě borci se kterejma sem jezdil (no, některejm to šlo, jinejm ne). Tak mě vytáhli na jinou lavici výška skoro 2 metry (asi 1.8) a dlouha je asi tak 3 metry. No, kdyz sem kolem ní jezdil a koukal na to dřív tak sem měl docela bobky, ale říkali, že mám docela dobrej štýl a bude to OK. No a když si to dal i kamos na Specialized Hardrock, taxem to tam poslal. asi 4× sem dopadal na tu rovinku a napopátý sem to vyslal až na dopad, super… a bylo mi řečeno, že tady po pár skocích skáču líp, než někteří co tady skáčou třeba měsíc. Takže sem byl rád, že je nějakej progress. Mno a měl bych ještě dotaz, s jakym tríčkem mam začínat na Dirtu? Resp. něco jednoduchýho… jako třeba One hand apod. poraďte pls.

          0 0
          • Nimrod  

            zkus malinkej table… zdá se mi o moc jednodušší než ruka a taky když to nestihneš ouplně vrátit, tak možná nespadneš :-) možná etě náznak whipu

            0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.