• Bravo

    Uvazuju o koupi noveho kola a nabizeli mi i slovenskou produkci kola Dema. Má někdo zkušenosti s touto značkou, jak se kolo chová, zda je poruchove?

    0 0
    • defenger  

      V unoru jsem si poridil Demu Deor, zatim bez problemu, ale sezonu se teprve rozjizdi… V testu čas. Velo měla nadpruměrné hodnocení…

      0 0
    • Peter67  

      Tiez mam uz tri tyzdne Deora a myslim si, ze pomer vykon/cena ma tento bike skvely. Zatial som max. spokojny. Kamarat ma uz dva roky Demu Asti a je tiez max. spokojny, aj ked uz hodne veci „upgradol“ (napr. vidlu). Ram je pevny (pri mojich 105kg dostava riadne zabrat;-) a designovo velmi zaujimavy.Jedine co mi na Deme vadilo je, ze som na Deora musel cakat 6 tydnov…Ale je to asi preto,lebo je to slovensky bike;-)

      0 0
    • Honzis  

      S Demou přímé zkušenosti nemám,ale známý je prodává a OK – hlavně výbava komplet sadou, to kvituji! A pomer cena/výbava je fakt dobrý.

      0 0
    • Hadilow  

      Mám dva roky Dema Asti s pevnou vidlicí. Je to komplet v Aliviu. Rám má pro mne velmi příjemnou geometrii, je to trochu natažené. Super se s tím jezdí do kopce. Dolů už to tak jisté není, ale možné je chyba v tom co je mezi sedadlem, pedály a řidítky :-))) K designu kola není připomínek – moc pěkný. Alivio drží. jediné co šlo dolů a mě nevyhovovalo byly pláště. Maxxis Wormdrive (myslím, že s e to tak jmenovalo) mě fakt nenadchl, na silnici OK, ale v lese a v blátě to stálo za ho…(uby). Dal jsem tam modrý Rubeny a bez problémů. Poslední a podstatná je cena kola a ta je v případě Demy velmi příznivá!!!

      0 0
      • Bláňa  

        Mám DEMU RAVEO.

        Nechala jsem si jí dovybavit sadou DEORE. Na konci roku byla hodně výhodná cena. Posed je optimální, spíš sportovního charakteru. Na silnici sedí jak přibitá.

        V terénu díky originálním pláš?um nesedí zadek, obvzláš? za mokra. Budu je měni za Continentál explorer. Dobře sedí i při náklonu, neujíždějí. Na silnici trochu hučí, jinak super.

        Brzdy véčka brzdí slušně, skousnou i přes 60 km. Ale je to mou váhou, u těžšího objektu nevím.

        Co se týče váhy kola, mohla by být menší. Akceleraci má kolo slušnou. Vidlice adekvátní ceně. Zátím stačí, ale mám v úmyslu jí vyměnit za roksoka.

        Vada na kráse je sedačka, odkráčela do kololoviš? během 400 km :O) Podelně praskla vzadu. Stejnak jsem chtěla jinou.

        Shrnutí: při koupi bych hned v krámě připlatila a vyměnilá pláště a sedačku. Pokud někdo chce jistější ovládání, tak ještě širší vlaštovky. A co je super SPD pedály. Vřele doporučuju. Dnes už bych bez nich nejezdila.

        0 0
        • rasto  

          dle Tveho popisu jsem usoudil, ze bys klidne mohla delat recenze kol do cyklocasaku ;-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.